SKOLAAAAAA och POJKAR!

Jag är så sjukt trött på killar i nu läget. Asså helt seriöst vad händer med dom. Okej alla killar är inte såhär men jag är bra på att dra mig till dom som är sämst. Vi tjejer är skit mycket problem hela tiden också har jag märkt det är inte bara killarna. Men asså antingen är killen upptagen eller så är den en skit unge. Vad har detta ens med inlägget att göra? Asså jag vet inte varför jag skrev det. xD Jag ska till skolan nu och det ska bli roligt i think :) Bye (osminkad på bild) 

D I P D Y E

Jag funderar på att skaffa mig dip dye. Det i ganska många som har det men ändå what ever jag kan la lika gärna göra som alla andra ? Nej men jag tycker det är snyggt. Kanske man ska göra det. 
VAD TYCKER NI?`


1. ROSA OCH BRUNT : 
2. BLONT MED ROSA OCH BLÅTT

3. RÖTT/BRUNT OCH BLONT 

4. BRUNT OCH BLONT

5.BRUN/BLONT OCH LILA
6. GRÖNT OCH BLONT
 

VAD TYCKER NI HADE VART SNYGGAST PÅ MIG?



Svar:)

OMg vilken snygg tjocketröja! Vart har du köpt denna underbara sak????? Blir super glad om du svarar!

Svar: Jag vet inte riktigt tror jag köpt den på carlings. Men ett tips är att gå in i killavdelningen och sen köpa storlek XL :) det gör jag XD

UPP OCH JOBBA!

  
 Imorgon är det upp och jobba igen. Nu har jag vart lite sjuk i några dagar så jag åkte hem från hönö. Men imorgon är det dags att jobba. Snacka om att jag kommer vara trött ska upp klockan 06.30 och är inte hemma förän runt 16.00 tiden ;) 

BILD FRÅN NÄR JAG VAR LITEN

Slappa vid havet

Igår kom jag till hönö till min kompis Joel. Vi slappade nästan dagen och kollade film och käkade godis. Sen stack vi iväg till havet och kollade lite på bergen. Det var la rätt så roligt fick tagit lite bilder iallafall. Idag ska vi nog träffa Felix och så eftersom han har mitt minneskort som jag behöver ;) Men jag har det fett bra. x

HÖNÖ <3

Nu kommer jag åka iväg till HÖNÖ i ungefär 1 vecka vilket gör att jag inte kommer blogga lika mycket men det har ni antagligen räknat ut. Jag kommer ha massa bilder när jag kommer hem och jag ska försöka att blogga lite iallafall eftersom jag drar med mig min dator. Nu är det bara en vecka kvar av sommaren och jag är fett otaggad på att börja skolan men jag antar att det bara är något man måste göra. Nu ska jag ha det kul sista veckan och verkligen leva livet :) 

MINA NYA SKOR!

Jag är fortfarande lika spidad och glad för att jag äntligen fick mina älskade skor som jag önskat mig i en månads tid. Jag tror aldrig jag blivit så glad för en present i hela mitt liv. Dessa skor är dom finaste någonsin och inte nog med det. JAG BLIR LÄNGRE! Oh yeah! 

KRÄFTSKIVA

Jag skulle fira min födelsedag med släckten och vad är inte bättre än kräftor när man firar? Vi firade den hos min mormor och morfar med kusiner:) Det var roligt! 


 
 

VLOGG - SKOLAVSLUTNING

TA DET LUGNT INNAN NI KOMMENTERAR ;) JAG ÄR INTE SERIÖS TILL HUNDRA MEN DET BORDE NI FATTA VID DETTA LAGET :)

Rundtur i LERUM med Öbo

Nu har min bästa kompis åkt härifrån. Vi har haft det jätte trevligt vi har vart i centrum. Vi har käkat godis och massa annat onyttigt vilket vi alltid gör när hon kommer. Sen har vi vart med Emil och Oliver och vi har chillat på livet :) 

Bella utforskar


Svar på din fråga :)

Filip: kan du förklara vad du tänkte när du la upp en bild på dig själv när du nästan var naken?

Svar: Okej för det första har jag shorts på mig och jag håller en tröja framför min mage. Så jag skulle inte påstå att jag är naken ;) Sen för det andra så ser man ingenting förutom små delar av min rygg. Men om det skulle vara nått fel med det så kan du ha den åsikten xD Sen för det tredje när en tjej har en bikini på sig så hade det ungefär vart lika stor del av ryggen som du hade sätt.  :) Asså jag tycker om att ta konstiga bilder och detta var en av dom :) Hoppas du inte tyckte de var för jobbigt att se min rygg "naken" :) Kram


VLOGG 17ÅR


Du är saknad älskad och värdefull

Att sakna kan vara en bra och en dålig känsla. Man kan sakna för att man vet att man snart kommer träffa en person och för att man minns allt underbart man gjort. Sen finns det den saknaden där man bara saknar och vet att man inte får tillbaka det. Jag skulle säga att känslan av att veta att man snart för ligga i någons armar. Snart får tillbaka alla minnen och även göra nya är bättre än att sakna efter något man aldrig får tillbaka. Men är det alltid så lätt då? Nej jag tycker inte det. Jag saknar ofta det man inte ska sakna och jag minns ofta det jag inte borde minnas. 

Just nu saknar jag någon. Jag saknar någon så enormt. Vän eller inte det spelar ingen roll. Jag saknar verkligen denna person. Jag saknar även känslan av att känna sig älskad och värdefull. Det är en känsla alla borde känna dygnet runt men en känsla som jag inte känner dygnet runt. Det finns en viss person som får mig att känna den känslan och den vill jag ha här. För om jag kunde få känna den känslan dygnet runt hade jag fått ro. 

Nu går jag in allt för djupt i mig själv. Jag förstår om ni inte ens fattar vad jag skriver men ni förstår säkert att det är skönt att skriva av sig lite :)



L Ä M N A D

Det finns en känsla som inte är kul att känna. Den känslan är svår att bedkriva men om jag skulle beskriva den med tre ord skulle det vart: 
BOTTEN, ENSAM,SKIT
Det är när någon man älskar försvinner ur ens liv. När någon man tillbringat fina dagar med, har minnen med och någon som man mår bra av att vara i närheten av en dag försvinner. När personen omedvetet eller medvetet helt plötsligt inte finns där vid din sida. Man har så många fler runt om kring sig som älskar än och som alltid finns där men att den personen stack gör att det saknas något. För den hade också sin del av hjärtat. Man har gett en bit av sitt hjärta och när den då förvinner känns det tomt. Det saknas en del. När en del saknas är det som om man inte vet hur man hittar ut. Ut från tomheten. 


Liseberg på min födelsedag :)


FinBesök


MY BIRTHDAY OUTFIT

Jag ha nog kommit ur min klänningperiod nu. Jag vill nu ha bara bekväma kläder och vad passar inte så bra som jeans och tjocktröja på födelsedagen! Soft outfit på födelsedagen :)

17 ÅR IDAG

Idag är det 17 år sedan jag föddes. Det är lite sjukt att tänka på egentligen. 17 år har gått så snabbt och redan nu önskar jag att jag var yngre. Inte för att jag känner kanske att jag har rynkor vilken jag också har men för att allt va så enkelt när man var liten. Man slapp liksom försöka tjäna egna pengar, man slapp jobba så hårt i skolan. Asså det är inte det att jag inte vill bli äldre för det vill man också ibland men det hade vart skönt att vara liten för evigt. 


CLIMB FOR YOUR LIFE


SKRIVBORDS MAKEOVER

Nu har vi spräjfärgat mitt skrivbord med graffiti färg och det kommer bli bra tror jag. Det kommer att bli en sida där jag skriver hälsningar från mina kompisar och olika minnen eller fraser som jag brukar använda. Det kommer nog bli nice! 

Är inte som alla andra bloggare.

Det finns människor som gör dina dagar till bra men det finns även de människor som gör dina dagar till sämre dagar. Alla har vi haft de sämre dagarna. De dagar man bara vill gömma sig under jorden och försvinna. De dagar man vill fly. Från problem. Alla har vi haft dom. Även jag. 

Det jag är trött på är människor som försöker göra ens dagar till dåliga. De människor som med mening gör att din dag är förstörd. Och även de människor som kan göra hela veckan förstörd. Jag har säkert vart en av dom men det har aldrig varit medvetet. Jag vill ingenting med detta inlägget förutom att rensa tankar. 

Ni kanske går in på denna bloggen och förväntar er blogginlägg som alla är jätte glada. Som berättar om min dag och där jag lägger upp bilder som jag ler på. Jag tänker inte vara en utav dom bloggarna. Bara för att man kanske inte vill att hela världen ska veta om ens problem betyder det inte att man ska låtsas som om man inte har problem för det har vi alla? Ellerhur? 

Jag är inte en av de bloggarna som bara låtsas. Jag tänker vara hundra % mig och om det betyder att jag också gör ledsna inlägg så är de bara så. Detta är som sagt min blogg och jag erkänner. 
ÄVEN JAG ÄR LEDSEN.


Fotografering-IzabellaAmelie

Lite bilder från en fotografering för ett tag sedan. Har inte me några på mitt huvud för det första var inte kanske nöjd med det och för det andra kläderna är det som är viktigaste. sjukt snygga kläder :) Lite från fotograferingen

OUTFIT


My birthday party

Idag har jag firat min födelsedag. Jag fyller inte år riktigt än men eftersom att jag var i Norge nu kunde vi lika gärna fira den nu eftersom jag inte kommer tillbaka på ett tag! Hela släckten kom och vi firade lite. Det är inte ofta jag får se alla samlade. Men det är kul när det händer. Klart man saknar sin familj i Norge ibland. Saknar de fina stunder men vad ska man göra.. Har man inte tid så har man ju tyvärr inte det. Människor tänker att 5 timmars buss och bil inte är någonting men om man åkt den resan sedan man var 9år så är den inte kul längre. Ibland önskar man att det va mindre avstånd. Man märker ju liksom på sina lillkusiner att dom växer så snabbt och jag hinner inte ens med att se deras uppväxt. Det suger! Men jag tar vara på de minnen vi har och den tid vi har! 
Bilder från dagen! 

Svensken åker till sitt hemland Norge

Jag har haft några underbara dagar i Norge nu och snart bär det hem igen. Imorgon åker jag hem igen men måste säga att det vart underbart bra dessa dagar jag haft här. Jag har hunnit med mycket på kort tid och jag har verkligen haft det roligt. Men man blir såklart trött. Har haft hand om en unge på snart 1 år och även en annan på 2 år och det kan bli mycket efter ett tag. Dom goaste ungarna men även dom kan tjata hål i huvet på en :) 
Dessa bilder är på min kusin Nora på 11 månder. Hon har precis lärt sig gå och kan även säga lite små ord! Min goa kusin! <3



Julia & Bella !

Nu har julia vart här i några dagar och vi har haft det hur skoj som helst. Så klart saknar man dig när du åkt. Vi har de verkligen kul ihop asså. Gör helt sjuka saker jag inte ens kan gå in på för då blir de lite pinsamt.. hhaha men vi är för goa! saknar dig

Finbesök

När man har finbesök blir det inte mycket bloggande. Fin besök är så kul att ha så man glömmer bort att blogga. Omvärlden är ingenting i skillnad till besöket;) 

Nu har jag haft besök i några dagar, jag har vart borta lite och ja har åkt och badat massa.