Nu åker jag !

Nu åker jag iväg till Robin igen. Egentligen var det meningen att jag skulle sova hemma men saker och ting har gjort att jag inte vill sova hemma inatt. Nu åker jag till älsklingen istället och imorn ska vi fira halloween:)



GÅ NER I FETT OCH UPP I MUSKLER!

Nu har jag kommit fram till en grej jag ska göra. Jag har bestämt mig för att jag ska börja träna på gym nu och jag ska försöka lyckas med mycket saker. 
Ska äta nyttigare. 
Ska träna. 
Gå ner i fett. 
Gå upp i muskler. 
Nu tänker jag ge järnet för nu ska jag fan lyckas! Så här kommer jag snygga kroppen 2013. 



IKVÄLL BÖRJAR JAG MED NÅGOT NYTT!

Idag gick jag en liten runda runt här jag bor för att få njuta lite av det fina vädret! Det var rätt skönt ändå. Ikväll tänkte jag berätta vad jag bestämmt mig för att göra!! Så håll koll ikväll. 
 
 
 


 

KLÄDER

Mina kläder idag ser ut såhär: 

 
 
 

 
 

 

OBOYOLIST

Inatt sov jag själv för första gången på ett långt tag. Jag föredrar nog att sova med Robin, men det var skönt att sova länge. Detta kommer bli min slappdag tror jag ! Har kommit fram till att jag är OBOYOMAN eller om du vill kalla de OBOYOLIST.Är beroende av oboy helt enkelt! 

Svårare för varje dag

När man var barn trodde man att allting var så svårt sen blev man ungdom och då insåg man att livet blir svårare och svårare för varje sekund. Livet blir aldrig lättare. Det blir bara svårare och jag blir starkare. Det blir alltid nya problem och problemen blir större. Problemen gick från att vara att man inte fick en klubba till att man inte visste vart man hade sig själv. FÖr varje dag inser jag att det blir svårare svårare att hålla sig uppe och svårare att klara av sitt liv. Det är fan inte lätt. Livet är fan inte lätt och det ska det antagligen inte vara heller. Mian ord betyder ingenting i era ögon men mina ord betyder allt i mig. Mina ord är mitt liv och mina ord beskriver vem jag är och hur jag har haft det. Det kanske inte har vart lätt men det har fan inte vart lika svårt som många andra. Mina ord betyder mest för mig och att i inte bryr er bryr jag mig inte om. Jag vet att ni inte bryr er men detta är mina ord så håll käften och låt bli att röra dom. De är mina. 
 

Du känner inte mig.

Jag tror problemet är att man inte vill inse sina problem. Jag vill inte inse mina egna problem. Jag vill lägga undan dom. Släppa taget och gå vidare men jag fasnar vid andra saker. Skjuter undan de stora problemen och stör mig på alla små. Du kan tro att du känner mig, vet vad jag kommer göra i en viss situation, vet vart jag kommer ifrån men egentligen vet ingen vem jag är. Det finns en person som vet mer än någon annan men ni andra. Ni vet ingenting. Ni vet inte vad jag gått igenom, ni vet inte om jag mår bra. Ni vet helt enkelt ingenting. Du tror att du vet men det gör du inte för jag har aldrig öppnat mig för jag vet att öppnar man sig helt så läker aldrig såren när du sårar mig. Sår som görs inne i hjärtat läker aldrig. Därför kommer du aldrig in i mitt hjärta. Jag har tagit en risk. Jag har släppt in en i mitt hjärta. Frågan är om den risken är en bra eller dålig risk. Kan risker vara bra? Ta aldrig för stora risker när det har med din egna kropp att göra. Då kommer du brytas ner och snart finns du inte längre kvar. 

Har du någonsin tänkt tanken på att du vet vem jag är? Det vet du inte. Du vet inte vad jag känner, ingen vet vad någon känner. Du vet inte hur jag mår. Det är bara mina ord som får dig att tro att du vet hur jag mår. Men ingen vet egentligen du bestämmer dig bara för att tro på orden jag säger. Du skulle inte klara av att leva i min kropp en ända dag. Inte en minut så säg aldrig att du vill byta liv med mig för du får såren på köpet. Såren som aldrig läks. Ge fan i att döma mig för du vet ingenting. Ge fan i att säga åt mig vad jag tycker och tänker för du kommer aldrig få veta det ändå. Du ska också ge fan i att tro att du vet vem jag är för det vet du inte. Du har ingen aning. Det finns så mycket bakom denna kroppen som du säkert gärna vill förstå dig på men försök inte ens för det kommer aldrig hända. 

Ingen sömn utan Robin

Inatt sover jag hos Robin! ( som vanligtfettet är så sjukt för nu när vi varit med varandra så mycket så kan jag inte tänka mig att sova utan honom. Han kan vara jävligt jobbig när han sover. Klänga. Puttas. Snacka i sömnen men det betyder inte att jag inte vilmedia bredvid honom. Det är de som får mig att känna mig älskad. Man skämmer sig inte ensam. När man sover utan honom saknas de någonting. Hans närhet. Hans lukt. Hans närvaro. Ingen sömn utan Robin<3 
 

Bygg livet på verklighet

Bygg aldrig upp en vägg som ni vet att en dag kommer rasa. Sätt aldrig upp en mur som någon kan slå sönder och låtsas aldrig att du inte bryr dig för känslan inom dig kommer ta ikapp dig. Det är bättre att taitur med allt för tillfället annars sitter du där sen och får alla dina gamla problem som en våg över dig. Men kan tro att en mur kan hålla sig uppe men vi alla vet att murar är till för att brytas. Murar kan inte alltid stå kvar och när den då bryts ner så sitter du där meD alla stenar över dig och det lättaste är inte att gräva sig upp. Jag låtsades att jag inte brydde mig. Jag fällde inte en ända tår. Problemet var att tårarna samlade på dig. Nu sitter jag här med tusen tårar istället för tio. Tusen är mer än tio. Murar är till för att rasa. Bygg aldrig en mur. En dag rasar den. 
 

Mitt lov!

Denna veckan är det lov!! Jag är fett taggad på en bra vecka och detta är vad jag ska göra: 
ÅKA TILL UDDEVALLA OCH HÄMTA NYKELN TILL LÄGENHETEN!
KÖPA HALLOWEEN KOSTYM 
HA HALLOWEEN KVÄLL MED KOMPISAR
VA I UDDEVALLA
MYSA:) 
 

Det ät vad jag planerat :) 

Släkt kalas hemma hos Robin:)

Jag har varit dålig på att blogga eftersom jag är med Robin och då glömmer jag av det extremt snabbt. just nu sitter jag på släkt kalas hos Robins mamma:) Det är rätt mysigt faktiskt att träffa hans släkt eftersom de känns som om jag inte riktigt har en familj själv. Haha menar eftersom jag har bara min mamma just nu och så. Det är rätt roligt att träffa hans släkt dom är goa! Man inser hur gärna man vill ha nått man inte har när man är på sånt här.. Jag har världens bästa släkt och så men ni fattar! Jaha, det va allt! Kommer mer inlägg ikväll hoppas jag! 

SVAR!

Hej! Jag har alltid undrat vad det är för föreställning ni gör! Vad är det?:)

Svar: Jag går estet teater på Lerums gymnasium och varje år har man ett projekt man gör. :) Man gör alltså en hel musikal typ. Vi sammarbetar med musikeleverna på skolan och bild. Så blir det en föreställning vi själva satt ihop. :) Denna handlade om verkligheten och tvstudio. Alltså. Man fick se alla i en studio och sedan se verkligheten. Rätt hemskt :) Svårt att förösklara

Mamma och mormors utställning

Min mamma hade en utställning för ett tag sedan med mormor! 
Jag tänkte lägga ut lite bilder från den! :) 

Den exakta morgonen.

Morgonen består av många vanor. Man vet exakt vart och när man ska göra vissa saker. Först sätter man larmet på en tid fast än man vet att man aldrig kommer gå upp då. Sen går man upp den nya tiden. Fixar och gör allt precis som vanligt. Man har sin lilla runda man alltid går? Det är ändå rätt så kul hur man bygger upp sin morgon. Hur man har byggt upp sin morgon! 

DRÖMMAR

Har ni någonsin drömt något som varit så verkligt att man nästan tror att det hände på riktigt när man vaknade? 
Detta hände mig inatt. Ibland funderar jag på vad det är som gör att man drömmer om vissa saker. Jag vet att det har med vad man gjorde och tänkte på dagen att göra men ibland undrar jag hur allting dras ihop och blir en historia liksom. När man är i drömmen känns allt så verkligt vad som än händer. Elefanter kan flyga men vi tycker inte ens att det är konstigt i drömmen. Ibland undrar jag.. 

Inatt var min dröm rätt hemsk. Jag är bra på att drömma hemska drömmar. Många säger att det är för att jag tänker negativt i vardagen men det tror inte jag. Jag tänker oftast på det positiva fast än man inte tror det men precis innan jag ska sova så tänker jag det negativa. Då tänker jag på vad som gått fel. Vad jag gjort fel. Hur jag skulle gjort. Vem som sårar mest. Jag tror att jag drömmer det Negativa för att de negativa finns långt inom mig. Jag försöker putta bort det men lyckas inte riktigt. Sen uppstår mina drömmar av det jag försöker ta bort. 

Människor jag litar på vågar jag berätta om det negativa för. Männsikor jag inte känner låtsas jag vara hundra procent glad för. Det är jag. Ren fakta. 

PHOTO!

Idag fick jag för mig att ta lite foton på mig själv. Dom är rätt lika alla andra bilder jag tar men jag är sjuk så kan inte ta bilder ute. Här har ni lite bilder :) 
 

SJUK.

Huvudet bultar sönder som om någon slog in en spik i huvudet. Halsen är torr och behöver vatten. De svullna ögonen vill hållas stängda för alltid. De stora täcket är inte längre varmt utan känns som is mot kroppen. Håren på hela kroppen ställer sig upp. Känlsan av att ligga i sängen med Feber och veta att man måste upp och ha föreställning inför Gymnasieelever idag. Ingen fin känsla. SKIT också säger jag! Nu är det dags att gå. 

ANGÅENDE FRÅGOR

Nu fick jag en fråga där de stod : När ska du fråga frågorna på bilden? 
Jag tänkte att jag kunde göra det nu men det är en del frågor så får se om jag vill svara på alla. :)
1. Nej tyvärr. Jag är inte kristen längre.. 
2. Lerum
3. Nej, jag har inga syskon bara ett låtsas syskon i Norge. 
4. Jupp, sex har jag haft. 
5. Sextips? Se till att båda vill det till hundra procent, snacka under sex så att ni vet att båda tycker det är skönt!
5. emm.. Ingen aning.. 
6. Om man ska säga " på riktigt tillsammans med " Så skulle jag säga.. 4 stycken. 
7. Min blogg handlar om mig. Mina tankar. Mina brister och mitt liv. 
8. Jag har inte så mycket läsare nu för tiden.. DEt går extremt mycket upp och ner. Ibland har jag bara 60 och ibland har jag 200. :) Så det är olika! 
9. Robin är min pojkvän <3 
10. Lina , Julia, Josefin och Robin är mina bästa vänner skulle jag nog säga. 
11. Insperation.. Det får jag från min vardag. Saker jg irriterar mig på. Mår bra och dåligt av. 
12. Klart jag kysst nån! 
13. Jag har druckit ja. Jag har smakat. Men det är inget jag vanligtvis gör. 
14. Jag är inte emot drickande. Jag var emot när jag var kristen. Jag är inte emot men jag tycker det är överdrivet med folk som bara tänker på det och skiter i allt annat och människor som inte kan ha kul utan.. 
15. Pappa bor i Norge! 
16. Jag bryr mig en del. Jag kan säga att jag inte gör det men det gör jag innerst inne :/
17. Jag berättar inte så mycket om andra personer. Inte om saker som får dom att må dåligt. Jag berättar inte vem eller så jag skriver om. 


Liten förklaring på din kommentar :)

Sure, med facit i hand är det ju enkelt att veta vilken idiot man varit. Du kanske just nu är ute och trampar runt i värsta "minfältet" fast du ser inte för du är så kär. Det är väl det som är grejen, man blir fan blind. Ta det här, varför sover hans polare alltid med er? Chilla nu detta är ingen kritik


Svar : Hej! :) Ja det är sant. Det är inte lätt att se vilka som är idioter eller inte så länge man inte har facit. Jag håller med dig om det. Men om det skulle vara så att jag trampar runt i minifältet eller vad du sa så tar jag den chansen. För det är värt det. Man måste ta risker och leva livet. True. Man kan bli blind. Det blir nog många ;) Det är lätt att inte se omvärlden. Men jag vet att om han hade vart dum hade mina vänner sagt till mig. :D 
Vi sover med hans polare för att han har hela huset för sig själv (polaren) därför vi sover hos oskar. För vi vill va utan föräldrar :) Oftast när jag och Robin sover över ensama skiter jag i att blogga för att jag vill lägga ner all tid på honom och då blir de att ni tror att varje gång jag skriver på bloggen att jag sover över med robin är oskar med. För när vi är alla 3 så gör vi massa olika saker :) Ps det jag skrev i tidigare inlägget handlade inte om Robin utan saker som hänt innan :) KRAM ! :D 
 

Du är värd bättre

Nu i efterhand så inser man hur svinigt vissa personer betett sig och man har inte ens brytt sig. Man har bara förlåtit och förlåtit som om de inte vore någonting alls. Som om de va helt okej att bara bryta sig in i mitt hjärta och leka med det. Jag släpper in dig men ge fan i att göra sår som kommer finnas livet utför de kommer aldrig läka. Att man tillåter sånt är sjukt. Om någon kille beter sig svinigt mot dig så ska du tänka "jag är värd bäTtre" för det är du. Sår som aldrig kommer läkas ska du aldrig någonsin tillåta någon att göra . Aldrig . Ta hanD om dig och glöm inte att tänka på dig själv ibland.

Robin har hittat en ny älskling

Älsklingen sitter här hemma med sin nya älskling... FIFA 13... Nu har han bytt ut mig mot henne, de va kul så länge det varade. Vi sitter hemma hos Oskar och jag tänkte sova här inatt också med Robin och Oskar. Oskar meckar med epan och Robin spelar;) förvånade? Haha.. Men han kommer till mig var tionde minut och pussar lite på mig så det är lugna puckar:) 

Ge aldrig upp

Sluta aldrig kämpa för något som kan vända hela ditt liv till något bra. Ge aldrig upp om ditt hjärta säger åt dig att fortsätta. Du ska aldrig ge upp dina drömmar, aldrig släppa taget om den som vänder hela din värld. Om du tror så lyckas du. Om du kämpar lyckas du men om du slutar kämpa lyckas du inte. 
 
Jag har världens bästa kille. En kille som jag vill vakna upp med på morgonen , somna med på kvällen. Med dig känner jag mig trygg . Jag mår bra och jag vill att de varar för evigt. Man vet aldrig om något varar för evigt men om man kämpar och inte ger upp vetsajt att vi löser det lätt som en plätt. Livet är ingen dans på rosor men med dig så blir inte allt lika svårt. För vi är två, vi delar och vi pratar. Ge aldrig upp något du tror att du behöver. Ge aldrig upp killen som gör dina dagar till bra dagar. De är värt att kämpa. 

Gå på bio som alla andra kärlekspar:)

Nu sitter jag hemma hos Oskar med Robin:) denna helgen har de inte hänt så mycket förutom att jag varit med Robin. Vi var tvungna att vara precis som alla andra kärlekspar så vi gick på bio:) vi kollade på BITCHKRAM den var faktiskt bra !! Nu ska jag sova över hos Oskar med Robin och imorn blir de föreställningar igen ! 

FREDAGS FÖRESTÄLLNINGAR !



 
 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lerums Lucia 2012!?

Min mobil ringde och jag svarade. 
Hej din Mamma har anmällt dig till årets lucia i Lerum. 
Jag blev sjukt förvånad och dom pratade med mig en stund till berättade när jag skulle på uttagning och vad jag skulle göra. 
Igår gick jag till uttagningen och man fick sjunga några julsånger för dom och ha en intervju. På intervjun berättade dom att redan på kvällen skulle dom ringa och säga om man kom med eller inte. 17 sökte men bara 7 kom med. 95% var hur man sjöng och 5% var på hur social man var och om man hade tid. Jag tänkte redan då att man kommer såklart inte med. Asså det var ju ändå 10 som inte skulle komma med och det ska mycket till för att man kommer med. Jag var med robin hela kvällen och jag visste inte riktigt om jag ville att dom skulle ringa. Detta var ju ändå inte mitt egna beslut. 
Sen ringde det. 
Dom sa att jag skulle ta kort idag och att jag ska på intervju med tidningen imorn. Jag vet inte riktigt vad jag gett mig in i? Är rätt nervös och glad och arg på min mamma men ändå inte på samma gång. Har ingen aning om vart jag ska ta vägen men detta klarar jag! Lets do this!
 
 



ORDET ÄR KAOS.

När man tror att allt är på topp och att man skulle kunna leva 1000 år till med just denna och just detta så kommer ordet KAOS in. Någonting vill alltid dra ner min lyckliga situation. Någonting kan alltid göra det kaos i livet. Jag har en person i mitt liv som betyder jävligt mycket för mig. När man tänker på framtiden tänker man på dig. När man ser dig så ser man min framtid. Jag ser jävligt mycket hopp, lycka och framför allt kärlek. Detta gör att när kaos kommer in i bilden så krashar min framtid. För vad gör man om man ser en framtid med dig men den försvinner. Jag blir så jävla rädd så fort motgångar kommer in i bilden. Inte för att jag är rädd för bråk men för att jag är rädd för att förlora just dig. Förlora min framtid. Men just i dom situationerna inser jag varför man bråkar. Jag tror att man bråkar för att man vet att vad man än säger, vad man än gör. (inte vad man än gör men ni fattar) så kommer det att lösa sig. Det kommer fixa sig för ingenting kan stoppa oss. Man bråkar för att man känner sig säker med en person. Säker på att den alltid kommer komma tillbaka. Men ändå är man så rädd. Jag vet inte ens vad jag skrivit nu men de va allt. juppjupp. Jag älskar dig.

BILDER FRÅN IDAG

Här kommer lite bilder från sminkningen idag innan föreställningen! 
Det är kaos när man ska sminka alla till och med killarna och killarna nästan vägrar och ögonlocken blinkas med i 120. Asså ah.. Dom var fan inte lätta att sminka men det var roligt!



 
 
 
 

 

 

 


 
 

 
 
 

FÖRSTA FÖRESTÄLLNINGEN!

Idag ska vi ha genrep inför massa människor vilket innebär att det blir som en  vanlig föreställning. Jag kommer vara i skolan redan vid 08.00 och börja sminka folk. Det blir inte direkt en vanlig sminkning utan man måste överdriva... Är lite nervös eftersom jag inte känner att jag kan allt men nu kör vi! 

One month

 
EN MÅNAD. 
Shit vad jag hatade när folk skrev sånt här i sina statusar när man var singel. Tankarna som gick i ens huvud var ungefär: 
- Va fan skriver dom det här för? 
- Men kul för er jag är forever alone. 
- Åhh... Jag vill inte veta. Jag bryr mig inte okej?! 
Haha. Nu sitter jag själv här och skriver om att jag vart tillsammans med Robin i en månad. Men en månad är egentligen inte så speciellt eftersom man vill tillbringa så mycket mer tid med honom så blir en månad ingenting. Fast ändå.. Man är rätt glad att det är ens månadsdag :) 
Det är några som frågat. VEM ÄR ROBIN? Hur är han? Jag tänkte att asså jag kommer inte skriva så mycket om honom men jag kan ju säga lite men om jag skriver för mycket kommer ni ändå inte orka läsa..haha.. 
Robin är en rätt blyg kille. En kille som är blyg kanske första gången man träffar honom men när man sedan träffat honom så förstår man att han inte är så jävla blyg. Han är rätt galen ;) Han är en kille som bryr sig om mig, är otroligt snäll och omtänksam. Denna killen är killen som ändrar mina tårar och mina hemska tankar till leende och postitiva tankar. En romantisk kille som lever livet! DETTA ÄR INGEN ANNONS FÖR DIG SOM ÄR SINGEL. HAN ÄR MIN! 
hahhaha.... 

MJUKISTISDAG

Idag har vi kört igenom föreställningen och sen fick vi sluta. Imorgon är det våran första uppvisning och det är nervöst eftersom jag inte riktigt känner att allt sitter och alla var inte i skolan idag så det gick inte riktigt att repa :( Men jag hoppas att det gick bra. Är as trött på jag satte på mig mjukis så fort jag kom hem. FAn vad skönt det är med mjukiskläder <3

 



SMOOOOOOTHIIEEE

Hela helgen var det då skola som ni vet.. På lördagen gick det jätte bra men eftersom att jag inte somnade på natten sen så gick det jätte dåligt på söndagen + att jag mådde otroligt illa. Jag tror det var för att jag fick i mig mycket laktos dagen innan men vem vet. Nu vet ni att jag är laktosintolerat iallafall. För att inte drunkna helt i att må dåligt gjorde jag mig en smoothie idag. 

Ingredienser: 
0.5 dl frysta mango
0.5 dl frysta blåbär
en halv banan
1dl yogurt 
0.5dl juice 




SKOLA HELA HELGEN!?!?!

Denna helgen kommer jag vara i skolan vilket gör att det inte blir så mycket bloggande. Jag måste vara i skolan? Fattar ni eller. På en lördag och söndag. Denna dagen går jag i skolan 10-16 kanske inte den jobbigaste tiden men fy. Jag är extremt trött men antar att det bara får gå. Vi ska ha teater , musik och dans. Vi håller på med en föreställning och behöver öva. Ni som säger att Teater linjen är lätt kan slänga er i väggen för kom hit så ska jag lova att det inte är lätt ;) 

Leker med mina bilder

 

10 frågor 10 svar

  1. Vem är din bästa vän just nu om du bara får säga EN!?
    Svar : 
    Den där var extremt svår... Asså jag har en del väldigt nära vänner. Men jag skulle nog säga att Lina är min bästa vän om jag bara får välja än för hon är den jag umgås mest med eftersom hon går i min klass men det finns så mång andra jag gärna hade velat skriva.. 

  2. Hur känns det att hoppa från förhållande till förhållande? 
    Svar: Jag har sagt att jag ska svara på alla och det tänker jag göra. Förstår att du inte tycker om mig men jag tänker svara ändå. Det gick 5 månader mellan detta och mitt förra förhållande och jag kanske har haft förhållanden rätt ofta eller jag vet inte. Men känner att det är lite upp till mig. Om ett förhållande tar slut för att killen är otrogen är det ju inte mitt fel att det tar slut och blir ett kort förhållande right? Så jag tycker att ni ska tänka lite på att jag kanske inte gör slut bara för att jag tröttnat på nån och vill ha någon ny utan för att den personen betett sig som ett jävla svin. Nu har det inte alltid varit så men är tydligen bra på att dra mig till dåliga killar. Hoppas ju alltid på att hitta nån som inte gör mig illa. :) 
  3. Häääj fin blogg!! 
    hur ska den perfekta killen vara för deej? 
    har du träffat drömm killen någon gång? 
    rosa eller röd? 
    godis eller chips? 
    kraam 
    Svar: Tack så mycket! Svårt att säga den perfekta killen.. Jag vill bara att han ska vara snäll och såklart se lite bra ut eftersom jag måste ju bli attraherad annars är det svårt. Han ska bry sig om mig och inte vara egoistisk. Vet inte riktigt om jag träffat dröm killen. Det vet man inte förens man lärt känna den till 100%. Emm.. Rosa. GODIS!
  4. Har du rökt någon gång? i så fall varför?
    Svar: Ja det har jag. För att jag ville testa men det var ingenting för mig! :) Kommer aldrig göra om det igen. Tror att eftersom jag testat kommer jag inte göra om det och inte tänka tanken igen. 
  5. Vart bor din pappa? Bor han med er eller är dina föräldrar skilda?
    Min pappa bor i NORGE. Japp , min mamma och pappa skilde sig när jag var 2 år tror jag. Eller ah dom gifte sig aldrig men dom var tillsammans. Bor med min mamma i Sverige och har en pappa i norge!
  6. Är du kär i någon?
    Svar: Ja det är jag. Robin heter han. :)
  7. Hur tar du dina bilder? Vem tar dom åt dig?
    Jag tar dom själv. Ute på altanen. ställer dom på hylla och tar på självutlösare eller vad det heter! 

    Ni ville även att jag skulle svara på frågorna i bilden. Det kan jag göra nån annan dag i veckan eller nästa vecka! Hoppas ni blev nöjda med svaren! Kram <3

Läs inte om du inte vill. ( deprimerande text )

Okej om du inte gillar att läsa långa texter kan du skrolla ner. Om du är i min familj eller liknande vill jag inte att du ska tänka så mycket på vad jag skriver och exakt vad jag känner för jag är inte depprimerad jag måste bara få ut det jag känner. Just nu negativa saker. Sen släppa det. 

Det finns en jävla massa saker som kan gå snätt i livet. Det behöver inte vara stora saker för att man ska må psykiskt dåligt. Jag har en sak som jag kämpar med. Jag bryr mig för mycket om mig själv, tänker inte på andra men ändå på nått så lämnar jag ut mig själv till andra. Jag  vet verkligen inte hur jag ska förklara det men har du någonsin fått en kommentar på dina bilder? Känslan av att känna sig omtyckt. Eller känna sig älskad. Jag jagar den känslan och jag fastnar i att jaga men glömmer helt av att jag själv måste hitta den känslan först. Spelar ingen roll hur många som älskar mig, gör jag inte det själv så är bara andras kärlek en medecin just då. Men just då räcker inte för när medicenen tar slut så försöker man hitta ny. Många säger att jag är ute efter uppmärksamhet och det kan säkert stämma. Men jag kanske är ute efter kärlek. Just nu snackar jag inte om mitt förhållande med robin utan annan kärlek. 

Just nu blev allt bara tomt alla ord jag tänkte bara försvann och detta inlägget kommer inte bli som förväntat men jag bryr mig inte. 

Det finns så många som inte tycker om mig. De finns så många som hatar. Det finns alltid folk som hatar men jag vill att dom ska veta att jag aldrig har med mening försökt få nån att hata mig. Jag är egoistisk och det står jag för och är ledsen om jag någonsin sårat dig. Snälla ta bara reda på vem jag är innan ni hatar. FÖrstår att man inte gillar vissa människor men hata inte snälla. Jag kanske framstår som en person som tror att hon äger hela världen eller vad vet jag? Men jag tror inte det. Jag brukar oftast bli avundsjuk. Blir alltid avundsjuk på andra männsikor för att dom är så fina, söta, snälla,omtänksamma och för att dom kan vara så mycket bättre. Jag är helt enkelt osäker så tro aldrig igen att jag försöker vara nått jag inte är. Tro aldrig att jag tror att jag är bäst för det är jag inte. SNälla ha lite respekt och tänk på att hata är ett stakt ord. 

Känslan av att vara osäker är en känsla jag försökt få bort. Man bygger upp en mur som ska skydda än men så fort man blir sårad rasar den. Detta gör man om och om igen och för att få muren att inte rasa gör man den starkare det är därför jag är som jag är idag. En som kankse ser självsäker ut men innanför muren finns det så svaga delar. Det ska inte så mycket till för att rasa denna muren. 

DEtta är nästan som ett emoinlägg men lev med det. du som har valt att läsa. 

Svar på frågorna !

I veckan kommer alla svar på frågor och jag ska försöka svara på alla frågor innan Fredag! :) Håller på med ett projekt nu i skolan vilket betyder att jag går i skolan till 19.00 ibland och blir rätt trött. Det blir inte så mycket tid över fast än jag gärna vill blogga mer. Jag ska försöka blogga mer men nu vet ni iallafall varför det är såhär
:) SJUKT GAMMAL BILD (det ser man på håret!)



BILDBOMB

Nu är det bara 30 Minuter till jag åker hem igen från Norge och tillbaka till verkligheten. Denna helgen har varit otroligt bra och avslappnande. Jag har känt att jag har fått ta det lugnt och verkligen chilla. Hotellet var extremt fint och allt var egentligen bra. Här kommer det massa bilder. (extremt mycket bilder)




BELLA HAR GJORT NÅTT MAN ALDRIG KUNDE TRO!

Idag har jag gjort nått som man aldrig trodde att jag kunde göra. JAG HAR TRÄNAT. Ja jag är seriös. Bella har tränat och jag ska försöka fortsätta med det också! Så idag har jag tränat min mage och rumpa. NU KÖR VI!
 
 
 

SPA

Nu som ni vet ligger jag i sängen på ett SPA i Norge. Jag tänker på alla er där hemma i kylan som får ligga i massa hårda sängar. Alla tankar går till er. Eller inte :) haha, idag har vi käkat lite och vi har haft de allmänt nice. När jag kom till Norge igår så käkade vi lite god biff och potatis och ikväll ska vi  på resturang! Kram på er här kommer bilder: 

Händer mycket idag!

Idag ska vi ta skolfoto i skolan. Det händer rätt mycket saker idag faktikst. Först skolfoto sen jobbar vi med teater hela dagen och fixar. Sen kommer min pappa och hämtar mig och jag åker med till Norge. Lämnar sverige denna helgen. Därför har jag packat och fixat mig! Kommer inte skriva inlägg antagligen idag då eftersom jag kommer sitta i en bil hela kvällen :) Men ni får ha det så bra kommer SPA bilder i helgen så håll utkik! 

Far och dotter middag!

Idag kom min pappa till Sverige eftersom jag imorgon åker med honom till Norge. Inatt ska han sova på hotell så vi passade på att käka middag idag :) Jag åkte in till Götet och vi käkade och snackade lite. inte mer med det men det var trevligt :D

 

 
 

Idag händer det!

Idag händer det något som aldrig hänt innan och jag är super glad för det. Min pappa kommer komma till Sverige och hämta mig så han åker hit idag! Han ska bjuda mig på middag och sen imorgon så åker jag med honom till Norge och på Lördag ska vi ha lite ensamtid bara jag och pappa så då åker vi iväg på ett SPA! Är jätte taggad och hoppas på att det blir bra. Nu ska jag snart iväg till skolan och är faktikst rätt otaggad men what ever. Det blir säkert bra!



 

FRÅGESTUND!!

NU ÄR DET DAGS IGEN! 
TÄNKTE KÖRA EN FRÅGESTUND IGEN. NI FÅR DÅ FRÅGA VAD NI VILL OCH JAG SVARAR PÅ DET! 
PASSA PÅ ATT GÖRA DET NU OCH OM NI UNDRAT NÅTT ELLER SÅ ÄR DET BARA ATT SKRIVA I KOMMENTARERNA! KRAM

Vad vill jag säga?

Jag kan uppfattas som egoistisk, självupptagen och en tjej som inte bryr sig om andra än sig själv. Det kommer inte spela någon roll hur många gånger jag säger att det är fel uppfattning egentligen men jag ger det ett försök. Jag kommer inte neka att jag är egoistisk ibland. Det är du med och det vet du. Det är vi alla. Jag bryr mig mycket om hur jag ser ut för att jag har höga krav på mig själv. Andra har höga krav när det har med skolan kanske att göra eller prestera på en idrott men jag har höga krav när det har med mitt utseende att göra. Jag tänker ofta på hur jag beter mig mot andra människor. Vad jag gjort mot andra under dagen. Vad jag gjort som sårat. Det gnager rätt mycket på mig när jag sårar människor. Asså fan. Jag vet inte vad jag ville säga med detta. Okej detta blir inget inlägg. Jo. skit. aja lycka till med läsandet av detta cpinlägg.


 

022012

Nu ska jag skynda mig till skolan. Hela dagen ska vi ha projekt. Alltså drama och jag hoppas att det blir roligt. Kram hej!

PICTURES