Gästinlägg av Vanja!

Heihei, jeg var så heldig at jeg fikk skrive et gjesteinnlegg på Izabella sin blogg. Som dere mest sansynlig har sett så skriver jeg på norsk. Det er jo fordi jeg er norsk. Men.. over til noe annent. Jeg kjenner Izabella gjennom Andre som dere sikkert vet er broren hennes. Jeg var jo så heldig at jeg fikk väre med Izabella og Andre til Skåtöy. Vi kan vel ikke si at vi er så flinke til å finne på ting, men når vi först finner på noe, har vi det veldig göy. Väret derimot har vi ikke värt så veldig heldig med. Men vi er optimistiske og håper at vi snart får fint vär her på skåtöy. Vi tenkte blant  annet at vi skal ut å fiske en dag/natt. Utenom det er jeg ikke sikker på hva vi skal finne på, men vi finner nok sikkert på noe.
Jeg har også blogg, men den er langt ifra så bra som Izabella sin.. Jeg pröver å bli flinkere på å blogge, men jeg syntes det noen ganger er litt vanskelig å finne inspirajson til i skrive. Men hvis dere har lyst så kan dere gå inn på http://www.vanjasstorvold.blogg.no

Räkor och annat gott!

Igår åt vi lite räkor när pappa och dom kom till ön. Vi hade det allmänt trevligt och inga sura miner här inte. När man åker till ett ställe man vart på sen man var liten så poppar mycket minnen upp. Det är både bra och dåliga men det känns bra att jag och min bror kommer bättre överens nu än vad vi gjorde för några år sedan. Antar att vi har mognat? Eller?

Kläder efter väder!



You can call me fat i don´t mind.

Först vill jag bara säga tack till dig som skrev kommentaren för att du gav mig insperation till ett inlägg sen vill jag bara säga en sak till. FUCK OFF :)


Jag fick en fin liten kommentar där det stod att jag var tjock ful och inte hade bröst. Det som är lite synd är att jag tyvärr inte kan ta åt mig för jag bryr mig inte ett skit om någon tycker det men jag fick lite tankar på ett nytt inlägg så här kommer det. 


Jag vet inte vad människor klassar som "smal" längre helt seriöst. Jag har nog aldrig hört från någon att jag är tjock om dom inte har skämtat men nu har jag fått höra det. Men jag har en liten fråga till dig. Har man inte ofta stora bröst om man är tjock eftersom bröst är fett? Nu säger jag inte att alla med bröst är feta men menar att om jag skulle vara as fet så skulle jag antagligen även ha bröst men du sa att jag inte hade några bröst. 

Jag är så fett lack på hur vi ska se ut nu för tiden. Människor ska se ut som om dom inte får mat och vi får hur mycket mat som helst. Vi har möjligheten att få mat och ändå vill typ halva sverige svälta sig. Sen ser man inlägg på facebook där det står "Nu ska jag träna upp sommarmagen 2012" "Bara käka nyttigt så jag får en sommarmage" Sen kommer man till min status: 
KÄKA ONYTTIGT SÅ JAG BLIR FET 2012!!
Nej men helt seriöst? Jag förstår om man vill må bra och därför tränar och äter nyttigt men du kanske inte behöver överdriva och bara tänka på vad andra ska tänka om dig. Hade jag fått denna kommentaren för två år sedan hade jag antagligen mått jätte dåligt och slutat äta. Det är något man kanske ska tänka på att kommentarer kan få människor att sluta med saker dom gillar och skada människor. Det finns så många som är osäkra på sig själv och din lilla kommentar kan antingen göra den jätte glad eller så är den redo att ändra på sig själv för något du har gjort. 
Men hur ska vi se ut då? När är man tjock? 

Jag tycker bara att man ska må bra. Man ska kunna röra sig och känna att man mår bra och man ska leva livet helt enkelt. Jag kanske inte är den smalaste i hela världen. Jag kanske inte visar min revben. Jag kanske har lite kurvor men VEM BRYR SIG? INGEN. För jag mår bra i mig själv och det är allt som behövs. Jag skiter la i om jag lägger på mig ett par extra kg. Då får jag göra det men säg inte till mig att jag är tjock för då kanske du ska skaffa dig gladögon. 

Jag tänker se ut som jag gör det tänker jag göra och bara för att du tycker jag är tjock så gör inte det någon större skillnad faktikst. Mitt liv är mitt liv. Min kropp är min kropp och din snopp är din snopp!

Men om du är en av dom som kan se dig i spegeln och må dåligt över dina kroppsformer och känner att du är tjock så kan du fundera på detta.
Vill du vara den som inte har kurvor och inte mår bra? 
Det gör minst lika ont att inte ha något fett på kroppen som att ha fett på kroppen.
Vem säger att du ska se ut på något annat sätt? Ingen är perfekt för det finns ingen perfekt kropp. Vi är alla olika skapta och ingen kropp är mer fin än någon annan. 

Jag vet att om man är det man kallar "mullig" så vill man bli smalare för att se ut som "alla andra" man vill vara det folk kallar "snygg" och man vill nå upp till kraven. Men jag tycker att man ska skita i det för tänk på en sak. Vill ni ha en kille/tjej som bara tycker om er för kroppen? Jag skulle iallafall inte vilja ha det. Bara bli omtyckt för att din kropp ser bra ut och sen skiter dom i resten. Det ska la inte spela någon roll om du är smal eller fet. Det är annat som räknas men jag vet att man inte tänker så. 

En liten sista sak till personen som skrev till mig: 
Tack för att du gav mig något att skriva om och jag hoppas du skriver fler sånna kommentarer på min blogg så du slipper skriva det på andras. Jag tar inte åt mig men ge dig tusan i att skriva på andras bloggar för dom kan ta åt sig. KRAM











Ni är bäst!

Jag måste bara säga att jag uppskattar jätte mycket när ni kommenterar! Det gör verkligen min dag. Att ni är intresserade och läser mina inlägg fast än dom är som dom är liksom. Asså om ni tycker något eller kanske jag skriver något och ni tycker det jag skriver är lite fel och har andra åsikikter får ni ju skriva det så länge ni inte tror jag blir sårad! Asså as grymt att ni läser blir så glad! TACK


100% Slut :)

Jag har fått litet frågor angående mig och Karl som jag då var tillsammans med. 
Det är så att det är slut. Det funkade helt enkelt inte och så är det bara. Ibland blir inte saker som man tänkt sig och allt går snätt men det är bara att ta sig upp på benen igen. Jag slutade blogga ett tag som kanske några märkte och det är för att jag behöver komma upp på benen igen! :) 
Hoppas det var svar nog :) Det är hundra procent slut !!



Svar på en kommentar!

Jag fick en fråga där det stod: 
Men om ingen lyssnar eller tar en seriöst när man försöker prata med den. 


Jag tycker att det ska folk göra. Vad är det för vänner som inte lyssnar? Jag har själv haft perioder som jag har jätte mycket och tänka på och levt i en egen värld och då är det ofta svårt att lyssna på andras problem men försök prata med den dagen efter då. Vänner ska lyssna och det ska dom verkligen göra. Du är värd att bli lyssnad på och man behöver lätta sitt hjärta. Nu är det såhär också. Jag är kristen så jag skulle vilja säga till dig att Gud lyssnar alltid om du behöver lätta på hjärtat. Sen kan du prata med mig om det är så att ingen lyssnar men dina vänner BORDE lyssna annars får du ta ett snack med dom asså! Ta hand om dig! <3 

Kommer aldrig skämmas över att jag mår dåligt. Vi har alla vart där

Killar. Det har jag alltid vart bra på. Jag blir lätt kär och kastar mig snabbt ut i kärleken men det kommer aldrig hända mer. Jag vet att det är lätt att säga att man inte ska ha kille mer och att det kommer ändras men då får det vara så för nu skriver jag hur jag känner just nu. 

Ända sedan jag var ett litet barn har jag haft kille. Eller ska jag säga killar? När jag gick i 2an så hade jag massa killar på samma gång och jag tyckte inte det var något konstigt med det. Asså nu låter det som jag är världens player. NEJ det är jag inte jag var liten och dum och visste inte vad som var rätt. Sen blev jag större och det blev seriösare. Jag vet inte om jag ska kalla allt seriöst direkt men jag trodde ofta att jag blev kär. Men det var jag inte insåg jag sedan. Sen slutade jag 9an och då kom nog min riktiga chrush eller vad man nu säger. Då insåg jag att alla andra gånger jag trodde jag var kär var jag nog inte riktigt det. Utan det var barndomskärlek om ni fattar? Missuppfatta helst inte mig nu, jag har inte vart tsm med hela världen om det låter så och alla gör vi misstag! Sen blev jag nog kär som sagt. Allt är ju jätte bra när man är kär. Man är så lycklig man bråkar men allt löser sig och allt är bra. Sen tar det slut och hela kroppen bara lägger sig i koma. Man inser att kärleken var en stor bit av livet. Man kämpar sig upp och ett bra tag efter så blir man kär igen. Kanske inte den kärlek folk har när dom ska gifta sig för den måste man arbeta upp tror jag. Men man blir kär. Så satsar man allt. Jag satsade allt och blev totalt sågad. Det sättet jag blev sågad på kommer jag aldrig släppa. Jag har glömt det. Är inte sur på sakerna som hände men jag kommer ALDRIG bli mig själv igen. Människorna som sårat är jag inte sur på. Männiksor gör misstag men en sak som är jobbigt är att hela mitt liv är sågat. 

Just nu känner jag bara att killar inte ska vara en del i mitt liv. Det är lätt för mig att säga. Men nu handlar det om att även göra. Jag ska inte satsa på killar, inte tjejer heller om ni blev förvirrade nu. haha men jag ska vara ensam. Med vänner och killar det är inget som behövs. (POJKVÄNNER menar jag nu) Detta kommer jag säkert "ångra" att jag skrev men ni vet hur det är när man sitter och är ledsen över nått man skriver saker man sen undrar varför man skrev men det är en del av allt. Skriva av sig dumma saker. Det älskar jag med bloggandet och ni får möjligheten att läsa. Alla har vi dåliga perioder och jag skäms inte över det. Ni är inte ensamma. We will all make it. Det tar bara tid. 


KÄKA CHOKLAD!

Deppiga perioder är bra tror jag sålänge dom inte går över styr. 
Alla har ju varit ledsna eller iallafall känt sig ledsna hoppas jag? Ledsen är något jag är bra på att vara. Inte så att jag brukar gå runt och vara ledsen jämt men ibland får jag sånna perioder. Här är mina tips till dig. 

Första tipset är att du ska gråta ut  alla tårar för om du håller inne allt och skiter i det tror jag att det kommer ta ikapp dig tillslut. Asså jag vet inte men det känns som det kommer göra det. Asså gråt ut alla tårar du kan och tyck lite synd om dig själv.

Andra är att du ska prata med någon. Det behöver inte vara många men det är alltid skönt att prata med någon om det som hänt fast än du kommer gråta sönder när du pratar om det.

Tredje käka CHOKLAD. Det är det bästa tipset. Utan choklad så går det inte ;) Käka as mycket choklad och bli tjock. Så gör alltid jag när jag är ledsen och det funkar!



Jag äter som en Gris

Vi alla har nog delar av oss själva som vi väljer att inte visa till någon. De delar av en själv som bara ska vara till en själv. Det man inte vill visa för folk för det är en av dom dåliga sidorna man aldrig vill få fram. Jag kanske är den ända som är sån men jag tror inte jag är ensam om att försöka få fram de bra sakerna första gången man träffar någon? Jag har börjat ändra på det nu!! Jag har börjat visa alla mina sämsta sidor när jag träffar folk. Kanske inte riktigt alla men jag har börjat skita lite i vad människor ska se och hur människor ska se mig. Jag är jag och jag tänker inte låtsas att jag är perfekt för det är jag inte? 

Det är stor skillnad på att bete sig och vara sig själv. Asså jag tror inte man är sig själv om man inte kan visa sina dåliga sidor för även de dåliga sidorna är du. Du är du och du har dåliga sidor. Det har jag med. Tusentalls. Jag käkar på fult sätt, jag är envis, jag kan skrika högt, är egoistik och massa annat men vem bryr sig? Det är jag och det är något man behöver jobba med. Bara för att jag har dåliga sidor betyder det inte att jag är bra. Alla är vi bra. DU ÄR BRA


Kvällen var go!

Kvällen var go!
Vi lagade god mat eller ska jag verkligen säga "lagade" vi satte in pizzor i ugnen och sedan åt vi dom. Sen spelade vi massa kort, monopool eller vad det heter och kollade film på datan. Det var en mysig kväll men sen på natten var det nog ingen som kunde sova. Det slog ner blixtar utanför och hela husvagnen skakade. PÅ RIKTIGT. Den gjorde det. Vi hade även en hund som hade panik och var rädd. Det var ändå en ganska rolig natt mycket skämt och mycket mysiga stunder. Man har saknat dom här stunderna i husvagnen. Eller det kanske heter villavagn eller nått? Jag är fortfarande kvar på ön men vi har ett hus och en husvagn eller villavagn så barnen sover där. Haha jag kallade precis mig själv för barn? Men det är jag typ. I vilket fall så vi bor i Villavagnen och dom andra i huset :) 


På norska men ni förstår ändå :)

En ateist satt ved siden av en liten jente på flyet.
Han snudde seg mot henne og sa:
- Vil du prate litt? Flyreisen går fortere om man prater med noen.
- Den lille jenta svarte: Hva vil du prate om da ?
-Å jeg vet ikke, hva mener du om at det ikke finnes noe Gud, himmel, helvete eller liv etter døden ? spurte ateisten.
... ... -OK, sa jenta. Det kan være interessant å snakke om det, men la meg stille et spørsmål først: En hest, en ku og et rådyr, spiser alle gress. Hvorfor driter da hesten klumper, kua store bløte klatter, og rådyra små harde kuler ?
Ateisten, overrasket over jentas intelligens, tenker litt, og sier: Hmm, ingen anelse!
:D Jenta: Kjenner du deg virkelig kvalifisert til å diskutere Gud, himmel, helvete og livet etter døden, når du ikke kan forklare noen ting.


Båt

Nu är det helt blå himmel och massa sol! Nu hoppas jag på att äntligen solen ska hålla sig kvar men när man kollar på hur det ska bli står det att det ska regna imorgon. Det skulle ju vara as tråkigt men men! Här är det lite bilder från när vi åkte båt och sånt!

SOLA BADA

Nu ligger vi och softar här på skåtöy, ikväll blir det käka pizza och ha det mysigt med musik och annat gott. Idag var vi iväg till stan och köpte godis och sånt vilket var nice :) Kommer bilder ikväll!

En fin sommardag

Idag har vi grillat och haft det fett mysigt, förlåt att jag inte skrivit men ni vet själva hur det är när man är med familjen och har det bra! Här kommer det lite bilder från dagen! 

9GAG = Sanningen

Jag har kommit på mig själv att jag är som alla andra tjejer ibland. Extremt irriterande. Vi tjejer (inte alla) vill liksom veta allt. Vi vill höra att vi duger och att vi är fina osv. Eller jag tycker iallafall om att höra det ibland och om du inte gör det kanske du ska gå och kolla dig ;) Nej men ibland är det klart att det är jobbigt att höra komplimanger men det är aldrig jobbigt att höra det från den man älskar. Jag tycker det är skönt att få det bekräftat som många andra tjejer också tycker men det måste ju vara sjukt jobbigt för killen? Att man liksom måste bekräfta hela tiden? Kan vi inte bara vara glada över det vi har och dom fåtal gångerna man blir bekräftad liksom bli super glad? Just go with the flow ;)



BLOGGANDE HERE I COME

Nu har jag pratat med Pappa och det kommer finnas Internett men det är fortfranade inte hundra att det kommer funka men som det ser ut nu så ska det funka när jag är där! Så tagga på massa inlägg nu , nejdå jag kommer antagligen inte skriva så många eftersom det är sommar och då är man ute och jag kommer vara med min bror och hans flickvän. Man vill ju inte vara osocial men några inlägg får ni iallafall! KRam 

Skrik i fem dagar så mår du bra

Igår innan jag åkte iväg till Norge var jag med Oliver. Jag och Oliver satt ute i Göteborg och diskuterade kroppar. Asså liksom vilken kropp som var mest lik ens egna. Det var ganska roligt för liksom när man ser sig själv i spegeln kanske man inte alltid ser den sanna bilden och så och när vi satt där och diskuterade det så måste jag säga att man såg så mycket vackra männiksor. Asså det finns så många vackra nu för tiden. Alla är ju vackra på sitt sätt men asså det är så sjukt hur mycket vi kan göra med vårat utseende. I vilket fall vi lagade även lite köttfärssås och pasta vilket var super gott! Här får ni lite bilder :)

Dina kläder ligger ute på gatan

Godmorgon allihopa, hoppas ni har sovit gott! 
För fösta gången på as länge sov jag och vaknade inte en ända gång på natten vilket jag är sjukt stolt över så nu har jag fått skryta lite med det. Idag åker vi iväg som sagt och jag håller på att packa för fullt. Jag ska snart ringa pappa och fråga om det finns internett där för annars kan jag ju antagligen inte skriva så mycket. Jag ska försöka skriva om det kommer vara internett innan vi åker men om det tar slut med inlägg så är det bara att hålla er uppdatterade så kommer det massa inlägg någon dag! Hoppas ni får en bra dag här är det soligt så jag tänkte att jag kanske ska kunna på mig shorts! 



SKÅTÖY

Idag kommer detta hända: 

Jag kommer vakna upp i min säng i Norge och vara jätte trött. Sen kommer jag gå upp och fixa lite med allt och kanske packa lite till. När jag gjort det kommer jag och min bror hämta upp min bors flickvän Vanja sedan är vi redo att åka iväg! Då åker vi till vårat sommarställe som är på en Ö som kallas skåtöy. Det är en Ö som ligger vid Kragerö i Norge. Där har vi ett hus som är ett sommarhus och en villavagn. Sen får vi se vad vi gör men vi stannar där ett bra tag och sen kanske någon från sverige kommer upp till oss och har det mys med oss. Vem en personen är får ni inte veta förän det är säkert att den kommer. Annars blir jag besviken själv ;) Nejdå. Vi kommer få åka båt in och handla om vi ska det för det finns inga affärer på Ön men det kommer vara så mysigt. Nu får jag bara hoppas på bra väder! 


Jag kände dig inte.

Vissa människor visar sig bara inte vara dom man tror att dom ska vara. Andra människor är helt perfekta men bor på fel ställe. Sen finns det bara några kvar, dom man inte klarar av. 

Man har fått en förvarning om vilka dom är. Men istället väljer jag att lyssna på mig själv. "Ge dom en chans". Det är något man inte alltid borde göra. Ibland är dom inte värda den chansen. Den chansen kan vara chansen om att sumpa ditt egna liv för någon annan. Jag tycker det är så jobbigt när människor inte är som man tror. Man ser bara dom bra sidorna och det dåliga det har man liksom förträngt ut. Eller så har dom ljugit bort dom dåliga. Vi alla har dåliga sidor. Problemet är att många människor har dåliga sidor som går ut över andra. Dom kan vara så dåliga att dom förstör andras liv. Asså känslan av att tro att man känner någon och sedan få veta att den personen är någon helt annan är hemsk.

Människor som bor på fel ställe är dumt. Jag träffade en underbar person en gång. Eller jag har träffat många sånna här personer. Asså Man klickar as bra med dom och man skulle vilja liksom umgås med dom varje dag men problemet är vart dom bor. Man bor så långt ifrån så man vet att det aldrig skulle funka att ha den kompisrelationen som man vill ha med dom. Det suger. Jag har många kompisar här i Norge som jag gärna skulle vilja träffa mer. Klart jag kan ju det om jag kommer oftare men människor fattar inte hur jobbigt det är att sitta ensam på en buss i fyra timmar. Det är jobbigt.Jag är inte riktigt den personen som kan sitta still i fyra timmar och tänka. Jag mår dåligt utav det. 

Detta var sjukt mycket av mina tankar jag hoppas inte ni mår för dåligt av mitt deppiga humör just nu. Vissa förstår vissa inte men ni måste ju faktikst inte läsa det. Det är helt upp till er :) 


Min älskade bror !

Nu sitter man här med sin bror som man inte träffat på ett bra tag. Det är skönt att få träffa människor igen efter så lång tid och mna börjar minnas alla bra sunder man haft tillsammans. Jag och min bror har alltid funkat ganska bra tillsammans men när man bor nära inpå varandra så är det ju klart att man bråkar? Det är ju så det funkar! 
Imorgon åker jag, min bror och hans flickvän till vårat sommarställe i Kragerö. Det kommer kanske lite bilder men är inte säker på att det finns internet! :) 
( INTE LIKA GLAD FÖR ATT VARA MED PÅ BILD SOM JAG...)

Fet tant längst bak och åksjuka.

Jag orkar inte att jag lyckades hamna längst bak i bussen och är åksjuk. 
Sitter bredvid en tjock tant och ska göra det i 4 timmar.
Livet är på topp. Hoppas ni får en bra kväll jag ska sitta och njuta av spylukt, feta tanter och cips! 
 

Litet inlägg om hur jag haft det på Nyhem!

KLICKA HÄR OM NI VILL SE VIDEON! 
Jag vet inte riktigt hur man fixar videon så den syns på bloggen men kolla här så länge!
Jag ser nu att den inte syns men om ni håller musen över det jag skrivit så funkar det.. Åh orka rinte med blogg.se grejen nu asså.


Varje tjej är vacker, det krävs bara rätt kille för att se det.


Good morning sunshine!

Nu åker jag snart. Jag är nästan taggad för att åka så jag slipper denna lilla hålan. Så nu ska jag snart iväg till Oliver som är min bästa kompis och vara med honom innan jag åker. Sen ska han åka med mig till Göteborg och sen åker jag. När jag vaknade imorse så var jag aptrött och jag kände mig typ helt förlamad. Nej inte riktigt men sen kom jag på att jag behöver packa och nu måste jag verkligen göra det också. Om någon timme drar jag till oliver och sen är jag inte framme förän 23.00 ikväll så kan inte säga att det blir jätte mycket bloggande om inte min mobil app funkar. Men jag ska försöka! Vi hörs 

FÖRBERED DIG PÅ EN KÄFTSMÄLL. JUST SAYING!

Har ni någon gång kommit till den dagen där all eran sorg helt plötsligt blir ilska? 
Jag tror jag lyckats komma till den dagen. 
 
Jag har gått ett bra tag och känt mig ledsen över en hel del saker och mått verkligen dåligt. Har skyllt mycket på mig själv och vart otroligt ledsen på mig själv. Känt att jag inte dög till och att liksom det inte fanns så mycket mening i allt man gör och sånt. Jag har helt enkelt vart extremt deprimerad. Jag är som många vet ganska bra på att bli känslosam. Asså är jag ledsen så är jag verkligen det men igår så hände det någonting i mig. Jag blev otroligt arg istället. Jag började inse att det inte vart mitt fel. Inte alltid iallafall. Jag har också bestämt mig för att inte fälla en ända tår för den personen igen. Eller dom personerna. Asså jag är så sjukt förbannad och det händer inte ofta att jag blir det. Men nu är jag det och ser jag någon av er på stan kommer ni/du få en rak höger!

SushiTime

Idag har jag vart hemma och chillat. Har vart med min mamma idag och vart på promenad med min mammas kompis dotter. Käkat massa mat och käkat fika! 

Asså när man börjar käka sushi är det äckligt.. 
Första gången man testar: AS ÄCKLIGT
Andra gången man käkar: Inte lika äckligt
Tredje: Helt okej
Fjärde: Gott
Femte : Nu är jag beroende!!!


Asså jag fattar inte varför jag fortsatte käka när jag tyckte det var äckligt men nu älskar jag sushi! 



Skyddsängeln

När jag var på Nyhem så hände det en olycka. Jag orkar inte skriva om det så mycket men på kvällen så kommer en av dom tjejerna som jag umgåtts med fram till mig och ger mig ett halsband. Det var hennes egna och gav det till mig. Det var en Skyddsängel på det och hon sa att den skulle skydda mig. Att en människa kan vara så givmild och så snäll är helt sjukt. Jag lärde känna denna tjej i början av lägret och nu i sommar kommer hon upp till mig och bor hos mig ett tag. Hon är den underbaraste tjejen och det värmde att jag fick det halsbandet för jag har känt mig så oskyddad. Misstolka inte det där för det gjorde jag. Men nu har jag iallafall en skyddsängel istället för kondom. Kram hej!


Don ́t let it break your heart


I N G E N K A N S T O P P A M I G

Nu sitter jag här hemma och packar igen. Jag kom hem för två dagar sedan och snart åker jag iväg igen. Det är så fett skönt att bara åka iväg från allt känner jag. Jag antar att ni haft sådana stunder ni med när ni bara vill åka bort för att ni inte orkar med liksom allt runt omkring er. Nu har jag beslutat mig för att åka och är då borta ett bra tag men tänkte att jag skulle blogga iallafall! 

Ni undrar säkert varför jag började blogga igen och vissa kanske tycker det är jätte kul och vissa inte. Jag förstår det verkligen. Jag började igen för att jag tyckte att min anledning till att sluta inte var bra nog. Jag ska inte sluta med något jag tycker är fett kul bara för andras skull. Jag tänker fortsätta skriva på denna bloggen och skiter i vilka som läser och inte. Vilka som gillar det och inte. Jag har kommit fram till hur kul det kommer vara för mig när jag blir stor och läser igenom detta. Detta är nästan som min öppna dagbok



Nyhem 2012

Jag åkte till Nyhem för ungefär 10 dagar sedan och för er som inte vet det är det en kristen konferens. Man åker dit och tältar eller bor i husvagn och sen är det möten på dagarna och massa olika aktiviteter. Jag kan säga att Nyhem var både roligt och jobbigt. Det gick verkligen upp och ner. Jag lärde känna helt underbara personer och jag ångrar verkligen inte det. Jag har insett mycket och jag är så sjukt glad att jag åkte ändå. GOD IS GOOD


Då var det slut på det roliga. ( Kanske tråkiga )

Nu slutar jag blogga på jätte länge jag vet inte vad folk tycker om det men det är la roligt för dom som tyckte det var jobbigt. Andledningen till att jag slutar är för att vem som helst kan gå in på denna bloggen och det finns en viss person jag inte vill ska ha något med mitt liv att göra. Jag tänker inte ge den personen friheten av att veta vad jag håller på med på dagarna för det är den inte värd. Ja. Jag är sur. Jag är sjukt sur. Skippa kommentarer för jag kommer ändå inte läsa dom. Jag är trött på hur människor kan bete sig och hur människor gör. Nu drar jag inte alla över en kant jag menar såklart bara några/någon så det är inte så jag menar men jag skulle bara vilja smälla till en del av er. Jadu det var allt ha det så roligt på sommarlov.

2 1 3 0 0 2 0 0 0 8 0 0 1 2 0 0

Att tillbringa natten och morgonen på akuten är inte det man föredrar.
Alla är antagligen irriterade på att få vänta men jag ska lova att jag var den som var mest irriterad. Kändes som om jag skulle explodera. Man väntar och väntar. Sen ligger man där. Somnar. Väntar. Jag blir bara så irriterad när man får vänta. Eller det är klart jag fattar att det är andra människor också. Det förstår jag men jag blir fortfarande lika lack. Jag klarar bara inte av att bara ligga och vänta på att folk ska få tid och verkligen inte när jag är trött. Jag fick ju åka hem till slut men grejen var att då hade jag missat halva skolan och var dötrött. Jag blev ju helt yr och konstig i huvudet. Somnade som en sten på soffan och vaknade upp nu. Det var ganska skönt. 
Nej nu räcker det med skrivande. 
Kram

Fiffi!

Här har du min kompis blogg! Sugen på att vinna lite saker? 
Kolla in hennes blogg nu!! :) Jätte fin blogg <3
KLICKA HÄR!

Love you

En vän kan betyda så sjukt mycket och kan verkligen göra ens dag. Det är helt sjukt hur mycket vänner kan betyda för en men man tänker inte så ofta på det. Eller jag gör inte det. Jag tänker ibland inte på hur mycket mina vänner gör för mig. Dom finns där. Hjälper än när man behöver. En vän kan få dig att må bra. En vän FÅR dig att må bra. 

Jag har en person som betyder mycket i mitt liv. Den personen gick det snett med ett tag. Vi blev ovänner och allt blev kaos. Men när vi var ovänner insåg jag hur mycket den betydde för mig. Vem skulle jag nu ringa på kvällarna och lätta mitt hjärta hos. Vem skulle jag nu ge tips? Det blev helt plötsligt tomt. Det var som att sitta inlåst utan att ha någon runt sig. Alla tankar var inne i huvudet liksom och fick aldrig komma ut. 

Denna personen har jag vart otroligt avundsjuk på. Jag har varit ledsen på den. Jag har vart sårad. Sårat och även varit arg. Men är inte det lite grejen? Man är avundsjuk för att personen är så otroligt underbar. Man är sur, arg ledsen för att man vet att vad som än händer och hur sur man än blir kommer det lösa sig för det är ju det som är det bästa med vänner. Är det riktiga vänner stannar dom även när man bråkat. Även när man visat sina dåliga sidor.

Detta inlägget handlar om en speciell person. En person som varje gång jag är ledsen kan få mig att le. Som varje gång jag tänker på nått får mig att tänka på annat. En person som jag älskar. Vi hade en konstig början. En konstig relation men jag vill bara säga att utan dig hade inte jag vart den jag är idag. Jag hade legat på botten av allt och mått dåligt. Du fick mig att gå vidare. Släppa allt och fick mig att älska mig själv. 


Du är underbar och du är så otroligt vacker ska du veta. Har alltid varit avundsjuk på dig. ALLTID. Du har allt och förtjänar även allt!



Man kan vara snygg utan att må bra

En tjej kan vara snygg men det betyder inte att hon är lycklig.
Jag har hört så många gånger att människor säger men du kan få vilken kille du vill du är ju snygg. 
Männsikor kanske tror att det är det man önskar. Att få vilken kille som helst. Nu är det inte så att jag kan det men jag har hört det ofta. Männsikor tror att bara för att man kanske är snygg eller att någon kan få killar så är man lycklig. Det är INTE sant. Det finns så sjukt många tjejer som ser bra ut men som har sämst självförtroende. Sen kan man diskutera vad som är att "se bra ut " men ni fattar ändå vad jag menar. Alla är såklart snygga på sitt sätt och vi tycker olika men nu var det inte det jag skulle snacka om. 

Jag tror att det faktikst kan göra ont att "se bra ut". Man vet aldrig om männsikor utnytjar än för ens utseende eller om dom tycker om ens personlighet. Man kan ha dåligt självförtroende fast än man är "snygg". Jag tror till och med ibland att dom är dom som kanske har sämst. Allt handlar inte om att få killar. Allt gör inte det för så länge man inte älskar sig själv är det svårt att älska andra. 

Jag vet inte ens vart jag vill komma med mina tankar. Mina tankar är fulla av skit. Eller inte skit men jag tänker så mycket och så lite kommer ut. Jag har nog ganska starka åsikter tror jag och det lär männiksor till slut reagera på men mina tankar är det som skrivs här nästan. nästan bara tankar..

VILLE BARA VISA ATT JAG ÄR OTROLIGT SNYGG PÅ BILDEN UNDER ;)