The coolest skater ever


Jag är inte perfekt

Nu sitter man i Uddevalla. Jag tänkte skriva lite om drickande idag. Jag vet att jag har snackat om detta i ett videoinlägg och jag får mig själv att framsåt som kanske en ängel? Det vill jag bara säga att jag inte är. Bara för att jag inte rökt, snusat, druckigt och sånt så betyder det inte att jag inte har velat någon gång? Jag är precis som många andra nyfiken på allt. Vem är inte liksom, men ändå känner jag att det är en sak som skulle göra att jag kanske inte skulle vara den jag är. Jag tror att om jag börjar med något sånt så kommer jag ha svårt att sluta. något som många vet är att jag kan ha kul utan alkohol, nu vet inte jag hur det är om man faktikst dricker alkohol? Men jag känner att så kul jag har utan kan inget slå. Jag har svårt att låta bli det har jag och jag är ingen ängel men jag vill inte utsätta mig för något som kan göra att jag ändras.





Idag ska man träffa sin underbara Farmor!

Helt seriöst har min fot somnat.. Denna natten har varit bra jag och karl har sovit på alla ställen i hela lägenheten. Först sov vi ute på balkongen men så blev de lite kallt så vi bytte och jag känner att jag inte sovit sp extremt mycket inatt. Nu ska jag snart åka iväg till min underbara farmor som jag inte träffar så ofta!! KRam

LillKillenSover

Nu är det dags för oss att sova, klockan är efter BOLIBOMPA så vi tänkte nog lägga oss. Det kommer en video på mig och Karl imorgon, den lille killen har somnat nu så jag ska bära honom till sängen men kanske skriver mer senare. Godnatt kommer kanske tillbaka sen Kram

Karl & Bella tjockar sig !

Känner hur min jobbiga mage bara blir större och större. Nu har han lyckats trycka i mig både pizza och Godis vad är detta för kille! Nej men det va nice, vi sitter här och tjockar oss med 1kg godis men det är bra man slipper bli tjock själv iallafall? Här är bilder från idag !

En promenad Eller två!

Nu har man städat sitt rum och satt på sig en klänning! Jag känner verkligen att det är fredag. Jag älskar fredagar när man bara får gå hem och det är helt och hållet helg. Nu kommer snart Karl min kompis hit och vi ska först ut på en promenad sen får vi se vad vi hittar på för skoj det kanske blir någon fin video på oss också vem vet? Ni får ha en fett skön kväll allihopa vi hör av oss senare ! 


Ha en fin dag!

Känner mig verkligen inte frisk men måste till skolan. Jag saknar alla och jag känner att jag vill inte missa mer! Jag är så extremt förskyld och han knappt andas men what ever... 


SVAR PÅ ERA FRÅGOR!!

Hejsan, jag kommer svara på de frågor jag inte hann med imorgon hoppas det inte blev förjobbigt att se hela videon.

SOMMAR!

Nu börjar det äntligen bli varm, jag borde antagligen inte sagt det där för då blir det nästan alltid kallt sen men seriöst! Det börjar faktikst bli ganska varm och jag älskar det verkligen. 


Skype hela dagen lång!

Både jag och Karl är sjuka så vi bestämde oss för att göra det bästa ut av situationen och skypa! Problemet var att han satt och spelade och jag kände mig lite ensam.. Såhär kan det gå: 


SminkVideo!

Det var några som frågade efter SminkVideo och här är en! 


FÖLJ MIG PÅ YOUTUBE OCH BLOGLOVIN!

Skulle vara otroligt kul om ni ville följa mig på YOUTUBE & BLOGLOVIN om ni gör det kommer ni få reda på när jag gör nya inlägg och när jag lägger upp videos. 
FÖR ATT FÖLJA PÅ YOUTUBE KLICKA HÄR!
FÖR ATT FÖLJA PÅ BLOGLOVIN KAN DU KLICKA HÄR-->
bloglovin

Svaren kommer ikväll!

Imorgon tänkte jag hitta på nått kul så jag tänkte att det blir svar på alla frågor idag klockan 22.00 så se till att skriva nu innan jag kommer svara! Kram på er !

Några av skorna!

Jag fick en fråga om att jag skulle ta kort på mina skor och lägga ut. Nu är det såhär att jag har för mycket skor, asså jag orkade verkligen inte ta på alla. Jag började och tänkte ja men nu tar jag kort på alla mina skor men efter en tredjedel kände jag. DET ÄR INTE VÄRT DET. Jag måste liksom sätta in allt igen och det är inte det lättaste ska jag tala om för er men jag kan använda de bilder jag tog ! Hoppas du inte blir för ledsen. 
Om du vill ställa en fråga Klicka Här


GAMMALT SMINK OCH KAN INTE ANDAS!

När du försöker andas så kan du inte andas med näsan utan du måste öppna munnen. Hela natten har du hostat sönder dina lungor och halsen gör jätte ont. Känns som om  något har stoppat in en gitarr ner i halsen på dig vilket betyder att det känns en del. SÅ VAR JAG IMORSE så jag beslutade mig för att stanna hemma. Jag börjar också få huvudvärk vilket jag inte är så taggad för och min röst är helt förstörd. Om ni fortfarande inte skrivit frågor passa då på genom att KLICKA HÄR!!!


FRÅGA VAD DU VILL!

Nu är det dags igen, ni får ställa frågor till mig och jag svarar ärligt. Ni behöver inte skriva vilka ni är utan det går att göra det anonymt! PASSA PÅ NU!  Jag kommer svara på alla  KOMMER SVARA PÅ FRÅGORNA PÅ FREDAG! 


E F T E R ett F Ö R H Å L L A N D E

Jag måste säga att jag är otroligt irriterad på att förhållanden ofta slutar som dom gör. ANtingen blir en sur och skriver skit om den andra eller så tar det slut och de aldrig pratar eller det blir konstig stämning. Är också extremt förbannad över att de flesta som gör slut gör det på ett så okänsligt sätt. Vad är grejen med telefoner och meddelanden eller till och med facebook. Helt seriöst har man vart tillsammans med någon ska man la kunna prata med den? Jag förstår om det är långt bort , då är det helt okej men du fattar ju inte att är det inte så långt bort tar man det inte på telefon och meddelanden är FÖRBJUDET. Det är så okänslofullt. Du säger att du gör slut och den som får smset får all skit utan att ens få en bra nog förklaring. Nej nu räcker det med skrivande. AGRITIONER x 100


Är jag Elak ?

Ibland tänker inte jag på vad jag gör utan jag bara gör det och sedan kommer konsikvenserna. Jag kan säga elaka saker som jag egentligen menar på skämt men själv kanske skulle tagit illa upp om någon sa så till mig. Jag vet att man måste tänka sig för och ändå lyckas jag. Varje gång jag kommit hem innan för dörrarna ångrar man mycket man sagt till andra. Jag är van vid att jag alltid varit lite av den som kanske sagt vad den tycker men ändå försökt komma ifrån bråk så mycket som möjligt , om jag bråkar flyr jag idrån det eller löser det direkt. Nu har jag börjat vara sur längre på männsikro och det är inte alls bra. Jag kan få kommentarer ibland om att jag är lite elak eller något och det är verkligen inte sådan jag är? Jag menar det verkligen inte och jag är ledsen för det. Detta är en grej som får mig att inte kunna somna på kvällarna. Jag tänker på att jag måste bättra mig men lyckas inte. Hur vet man om man är taskig? Jag vill så gärna bara veta om jag är det eller inte ? Hur ska jag ändra på mig? Förlåt för allt jag gjort. 

N I M I S S F Ö R S T Å R

Jag orkar faktikst inte att människor läser mina inlägg och tror att allt jag skriver är helt och hållet så jag känner? Jag kan skriva om kärlek jag kan skriva om mycket men har aldrig sagt att jag känner så just då, jag tar ofta upp saker som jag känt under mitt liv och de betyder inte att jag gör det nu. Så snälla, ta inte mina inlägg så seriöst och lägg inte ner tid och försök att förstå för det kommer ni antagligen inte göra när det har med mina tankar att göra. 

SKRIV GÄRNA VAD NI TYCKER!

Nu tänkte jag börja fota alla mina skor, eller frågan är om man verkligen orkar ta alla men jag ska fota de flesta av skorna. Hoppas ni har en bra dag idag, själv är man lite sjuk och min röst spricker lite här och där. Jag tycker det är ganska kul och videoblogga men vet inte alls om ni tycker om det ? Jag har iallafall massa videos som jag kan lägga upp men jag vet inte om ni vill att jag skriver mer eller inte? Kommentera gärna om ni har någon åsikt om det?

Du åt min B A N A N

Här kommer ett litet videoinlägg istället för att ni ska behöva läsa vad jag skriver hela tiden ! 



TILL DIG

Det som männsikor kallar fjärillar. Jag skulle kalla det lyckan. Hur många av er har inte sagt " Känns som fjärillar i magen"? Asså helt seriöst, hur många har haft en fjärill i magen egentligen? Jag skulle kalla det lycka. Man är nyfiken och man blir glad när man får den pirrande känslan i magen. Jag tror att det är en av de skönsaste känslorna i världen. Början på kärleken. När man inte riktigt vet vart det leder men man vet vart man själv vill. Jag vet vart jag vill och längtan att bara hamna där är obeskrivlig. Det är inte så ofta jag möter på den känslan. Jag har kastat mig ut i kärleken så många gånger och sedan har de inte alls slutat som det ska och det gör en person rädd. Men jag vill inte ge upp. Jag är rädd. LIVRÄDD. Men varför ska det hindra mig? Jag tänker inte låta det hindra mig så här kommer jag och hoppas på att just du står med öppna armar. 


Den har gett dig en chans

Det är helt sjukt hur ledsen man egentligen kan bli av att något har tagit slut. Som i ett förhållande? När det tar slut kan det ibland kännas som om världen går under men det man inte fattar är att personen som gjorde slut har bara gett dig en chans att hitta någon som är bättre? Man ska aldrig ge upp för att något tagit slut för det kan bli bättre. Jag vet hur svårt det är det vet jag men stå på er. SERIÖST. Låt ingen få er att må dåligt .

TIPS: KÄKA GODA GREJER DÅ BLIR MAN PÅ BRA HUMÖR xD


Du är bättre än du tror!

Har ni någon gång tänk på om den andra killen ni vart tillsammans med kanske kollar på tjejer och liksom kanske tänker på dom på det sättet man inte ska. Jag är en person som faktiskt tänker så ibland. Man har för låga värderingar om sig själv och det gör att man tror att killen som man är tillsammans med kommer kolla på andra tjejer men det vi oftast inte tänker på är att den killen har faktikst valt dig? Han valde att bli tsm med just dig så du ska känna dig speciell. jag vet hur svårt det är men snälla lita på din partner och njut av stunderna ni har tillsammans! 


SKOR?

Det var några som ville att jag skulle ta kort på alla mina skor. Det ligger till såhär , jag har ungefär runt 40 par skor och vissa är fula och vissa är inte men skor är skor! Jag älskar alla! Men vill ni verkligen ha kort på alla? Jag kan ta kort på några. Sen lägger jag upp det! Det kommer ni få i veckan då! Bilder på mina skor :) Kram på er.


SKA BLI BÄTTRE!

Jag har haft en del att göra och jag känner mig lite små sjuk i hela kroppen. Halsen värker som bara den och jag är allmänt trött hela tiden? Någon mer som fått detta virus kanske? Jag har alltså inte skrivit så mycket på bloggen och kan förstå att det är extremt tråkigt att vara här inne då men ska försöka bli bättre :) 


VI TESTAR PÅ

Här har ni lite ifrån fredagen, vi hade det extremt roligt och viedeon som egenligen skulle vart 2 timmar om vi inte hade klippt den. Men det var otroligt roligt fast än alla grejer inte blev som det ska och jag spydde mig igenom hela.. Jag hatar verkligen ägg och att dricka dom äggen som jag gjorde suger! Men jag var ju tvungen att göra det? XD Så jag gjorde det men allt kom upp igen tyvärr! 

EN KORT NATT

Klockan blev snabbt ett och vi bestämde oss för att det var dags att lägga sig. Vi gick alla tre och la oss men klockan sex på morgonen vaknar man upp av att en person går på toa. Tror ni att det gick att somna sen? Klockan halv 11 har jag min underbara kör och jag är trött som bara den. Helt extremt trött. Fast just nu har det gått över i övertrötthet. VIDEON KOMMER SENARE IKVÄLL FÖR ER SOM VILLE SE! 




TREVLIG SPYA :)

Nu sitter vi ute i kvällskylan på balkongen. Idag har dagen både varit rolig och extremt jobbig. Jag har spytt coch jag har haft det fett kul men ah.. Här är det lite bilder från mig och Lina när vi har fina små klänningar. 






Lina med dagens Pina!

Nu sitter jag här med Lina den Fina med dagens Pina. Skämt och sido! Vi har just tagit massa fina bilder när vi har på oss lite fina skor och klänningar! Snart ska vi gå och hämta upp killarna men ni får mer bloggande snart! Kram

TIDEN..

Just nu sitter lilla Bella i skolan. Denna dagen kommer att vara kort eller varje Fredag slutar vi klockan 13.15 vilket inte är så sent liksom? Efter skolan ska jag och Lina hämta upp Karl och lite senare kommer Oskar. När man längtar till någonting kan tiden gå så långsamt. Problemet är att man inte vill att den ska gå långsamt och det gör att den går extremt långsamt. Men jag brukar faktikst vara ganska bra på att skita i tiden så vi får hoppas på att det funkar idag.

En Vän För Livet.

Det finns en person som betyder otroligt mycket för mig. Såklart finns det mer än en person men denna personen betyder verkligen världen för mig. Jag vet att gårdagen var en av de lyckligaste stunderna i ditt liv och jag vill att du ska veta att det också blir mina lyckligaste stunder. När jag vet att du mår bra så mår jag otroligt bra. Du vet att jag började gråta när jag fick veta men det var glädjetårar. du betyder verkligen allt.


Död Kossa

För en gång skull vaknade jag och var pigg. När jag var mindre vaknade jag alltid tidigt, jag var alltid den som kunde vakna vid 5 tiden och ändå vara extremt pigg dagen efter. Men nu? Vad hände liksom, nu har jag blivit sämst på att sova i hela världen tror jag. Nu somnar jag för sent och när jag har somnat så lyckas jag vakna mitt i natten? Sen vaknar jag och känner mig som en död kossa. Inte speciellt mysigt ska jag lova!

FREDAGS NICE!

Morgondagen ser lovande ut!
Imorgon ska Jag, Lina , Karl och Oskar göra massor av busiga saker. Vi har kommit fram till att vi ska göra olika "uppdrag" och filma in. Detta kommer antagligen att bli extremt nice! Sen ska vi också ta kort på massa fina kläder som jag och lina tänker testa ( detta vet dom inte riktigt om ) Så kan det gå när man inte berättar saker. Vi får se hur många det blir som sover över men Lina ska iallafall sova hos mig. 
Detta tänkte vi göra imorgon: 
  • ÄTA EN SKED MED KANEL ( OMÖJLIGT OCH ÄCKLIGT ) 
  • TA TIGERBALSAM UNDER ÖGONEN
  • SNIFFA PEPPAR
  • VEM SOM KÄKAR UPP SNABBAST ( NÅGOT ÄCKLIGT )
  • GÖRA NÅGOT MAN HAR EN FOBI FÖR
  • TRE HÅLLER ÖGONEN ÖPPNA OCH EN SPRÄJAR SNABBT HÅRSPRÄJ
  • LÄRA MIG ÅKA SKATEBOARD
    TA KORT PÅ NICE KLÄDER
    SMINKA KILLARNA!! 
  • DRICK ETT ÄGG

  • DRICKLÄSK MED EN MENTOS I MUNNEN



LITE NYTT!

Nu är det såhär att jag känner för att ändra min blogg lite och piffa till den, såklart har jag knappt tid men kände ändå att jag behövde lite nytt. 
  • OM NI INTE SER DET NYA KLICKA DÅ PÅ F5
    Om det åter igen inte funkar , ja då är det någon fel på er dator ! 
    KRAM! 


PJÄS

Idag var jag i skolan och vi gick ut i klasser och gjorde en pjäs ! 


IMORGON HÄNDER DET.

Här sitter man nu då och övar inför sin största rädsla. Man övar få att få bort den. Man vet att snart ska man göra det man aldrig någonsin velat göra. Snart ska man ta det steget och göra det. Håret ställer sig upp på armen bara av att tänka på det. Bara av att ens öva på det.  Imorgon ska jag ha ett tal. Jag ska prata inför en hel klass, och YES jag är nervös. EXTREMT. Jag vet inte varför men när jag ska ha ett tal så känns det som om jag hamnat i en mardröm. En dröm man aldrig kommer ut ifrån. Man bara står där och man har ingen väg ut. Men vet ni vad!! Jag tänker inte låta min rädsla övervinna mig! ALDRIG!! Detta är mitt tal och det ska jag göra bra! Oh yeah!


MIN VANLIGA MORGON!

  • DU VAKNAR UNGEFÄR 3 GÅNGER PÅ EN NATT!
  • LARMET GÅR
  • DU SKAKAR IGÅNG BENEN OCH SKRIKER FÖR DIG SJÄLV
  • GÅR UPP LETAR KLÄDER UNGEFÄR 30 MIN OCH DE SLUTAR TILL SLUT MED MJUKISBYXOR
  • DRICKER ETT GLAS JUICE
  • SMINKAR DIG
  • BORSTAR HÅRET
  • OCH SOMNAR FRAMFÖR SPEGELN TILLS ANDRA LARMET GÅR 

    JAG GÖR NÄSTAN ALLTID SAMMA SAK ASSÅ! FAST IBLAND KAN JAG HAMNA FRAMFÖR DATAN! 


LÖRDAG.. LÖRDAG.. LÖRDAG!

Eftersom jag inte hade någon kamera igår kunde jag inte ladda upp kort men här kommer bilder från lördagen! 
JAG FICK VISPA GRÄDDEN!! 





DU SKA INTE HINDRA MIG

Man kan säga så mycket saker men ändå liksom göra tvärt emot. Det har hänt mig flera gånger och det suger. I vilket fall nu ska jag till skolan vilket jag är taggad för. Egentligen vill jag bara ligga och lipa sönder mig men vem har sagt att jag ska det? NEJ tänker jag inte göra. Jag tänker vara glad och skita i allt nu. Idag ska jag ha min kör och jag ska sedan dansa. Det kommer bli nice och detta är sista övningen innan dom ska ha sin första föreställning! 
Imorgon ska jag vara med en kompis och sedan ser min vecka ganska PLUGGIG ut.. Ska plugga mycket denna veckan och hoppas på att jag kommer göra det !


Du har satt dina spår.

Jag vet inte om du har fattat riktigt vad du har gjort med mig? Jag öppnade upp hela mitt hjärta för dig och jag lät dig komma in. Jag lät dig få platsen i hjärtat och vad gör du? Jo det första du gör är att sätta en kniv och bilda sår där inne. Jag kommer aldrig våga släppa in någon igen. Och inte nog med det? Du får andra som också hade en plats att göra sår. Jag förstår inte hur du kan. 
Du är inte värd det

It´s my life.

Jag har varit med om så många gånger att människor försöker säga till mig vad jag ska göra. Jag tar inte inseativet själv utan du säger och jag gör. Denna gången kommer jag inte gå med på det! Glöm det. Du kanske känner att det jag gör är fel, att jag inte är bra men vet du vad? DET SKITER JAG I. För jag kommer aldrig mer öppna mitt hjärta på det sättet jag gjorde och låta dig säga vad jag ska göra och vad jag gör fel. Jag måste kunna få ta mina egna beslut och jag tänker inte ge upp saker för din skull. Ja du betyder mycket men du betyder inte mer än mig. Du betyder inte så mycket att jag skulle kunna ändra den jag faktikst är. Bli förbannad , bli arg men det kommer inte bli bättre. Vad kan hända? Ingenting kunde hända förän du sa det du sa. När du sa det hände just det du inte ville skulle hända. Bara för att du la dig i mitt liv. Ja MITT liv. Jag vet inte om du förstår att jag inte ägs av någon. Jag ägs av mig själv och ingen kan ta den platsen. Jag gör vad jag vill. 


Hemma hos André

Nu sitter jag hemma hos andre , vi har käkat massa kladdkaka och vi har kollat på skräckfilm som jag råkade somna till vilket inte riktigt var meningen. Nu ska jag dra men puss

jag HJÄRTA badkar

Det är någonting med mig och badkar. Jag kan helt ärligt säga att jag HATAR att duscha det är inte alls roligt och jag tycker verkligen inte om det. Jag älskar dock badkar , annars hade det vart synd om mig ! HAHA kul om jag aldrig hade tvättat mig, nej blä.. MEn iallafall jag älskar badkar det är så varm och man kan bara ligga där. Jag badar nästan varje dag och kommer aldrig tröttna asså!  Bara så ni vet.


Om ni undrar varför jag hade datorn vid badet så är det för att jag lyssnar på musik!

IGENTÄPPT MEN SEDAN GRYMT SPIDAD

Dagen började med en igentäppt näsa och slutade med en spidad Bella! 
Igår låg jag hemma för att jag inte mådde alls bra men senare ut över dagen blev det bättre. Jag vet inte riktigt varför det brukar vara så att man är mer sjuk på morgonen ? Det vet jag faktikst inte. Men jag satt då hemma och pluggade lite istället för att vara i skolan för jag visste inte om jag hade någon feber. Efter jag hade pluggat och vilat drog jag in till Allingsås och Johan hämtade upp mig vid stationen. Vi åkte hem till honom och kollade film och var ute och tog kort det var ganska nice! Sedan åkte vi in till Allingsås och träffade massa härliga människor. Lite bilder från gårdagen! EN SAK TILL , jag är ledsen att jag inte bloggar så mycket men det är så ibland man har sina perioder.






VIDEOFREDAG


NYTT VIDEOKLIPP
GAMALT: 

TORSDAG MEN MÅNDAG.

Allt har gått så snabbt jag vet inte riktigt vart tiden tagit vägen. Känns verkligen fortfarande som måndag men nu är allt slut. alla dansföreställningar och det suger verkligen. Men det var extremt kul så länge det varade! Lite bilder från skoldagarna :) 





TAGGA SISTA FÖRESTÄLLNINGEN !

Nu sitter jag coh Stella och käkar. Vi sitter och väntar på att börja göra iordning oss inför våran sista föreställning. 
Det kommer komma massa bilder senare men just nu har jag inte tid att lägga ut bilderna ! Hoppas ni haft en bra dag kram. 

GENREP

Igår dansade jag hela dagen, vi övade inför föreställningarna vi kommer ha denna veckan och det kommer bli as nice! Jag är lite nervös faktiskt.. Idag kommer det vara första föreställningen så man får la se hur det går och hoppas på det bästa!



Black on white




BELLA BALLAR UR!

Det blev en fin kväll! Johan hämtade upp mig på stationen och vi gick till några som skulle flytta in! 
Jag måste säga att jag är nog grymmast på att bära möbler! Nästan så jag borde bli byggare asså , borde börja jobba med det eller nått! Vi kollade på melodifestivalen och lekte "försök få plats med så många som möjligt i ett typ skåp" Och vi lyckades med tre ! 
Jag måste också säga att jag ballade ur när Loreen vann.... Jag blev "ganska" glad asså... Ja men det är bra första intryck jag gjorde på vissa.. 
JAG SPRANG RUNT OCH VAR SUPER GLAD ;)





EN UNDERBAR HALV DAG!

Jag han med mycket på denna dagen så jag valde att dela upp den ! 
Tidigt på morgonen åkte jag Mormor och Alma in och skulle kolla på en barnteater i göteborg, den var veldigt bra faktikst och Alma verkade tycka om den och det är huvudsaken ? Efter vi lämnat Alma hos sin pappa så åkte jag och mormor och fikade! Lovar dig att jag aldrig varit så mätt i hela mitt liv asså.. 





Skrapar fram kläder!

Sitter här hemma och fixar med alla kläder till dansföreställningen nästa vecka! 
Det är svårt ibland att hitta de kläder man vill ha men jag hoppas att jag kommer vara nöjd sen, menmen...
Idag ska jag till en teater med min kusin och mormor, det ska bli roligt faktiskt. Det är inte så ofta man umgås med liksom släkten så det blir kul. Jag älskar barn ocg min kusin är ju den gulligaste så fina bilder idag blir det nog! 



MIN ÄLSKADE BALLONG!

Jag & Cajsa åkte till Allingsås för att kolla på en grym föreställning , det var roligt och vi träffade Andre. 
Andre verkade snäll och så men det hade jag fel om det var han inte. 
HAN GJORDE SÖNDER MIN ÄLSKADE BALLONG! 
Klart han inte gjorde det med mening men seriöst min ballong!!!!!! 
Samma som om någon skulle trämpa på ert barn? Hur känns det egentligen. INTE ALLS BRA. NEJ!! 
MIN DAG: 


KOMMENTARER ;)

Ni frågade om jag kunde lägga en video där jag sjunger, detta är för ganska länge sedan men jag tycker ändå att ni får nöja er med det.. Tyck vad ni vill men nu fick ni iallafall ett klipp! 
(inte min grej att köra så lugna låtar)

HOPPAS NI HAR DET BRA!

Känslan av att sakna något man en gång förlorat. Jag hatar när man förlorar någon, det kan vara att man förlorar som i att inte snacka eller att man förlorar något genom att den dör. Men jag hatar iallafall känslan efter.. Man känner sig så ensam och man saknar allt man hade. Alla minnen kommer upp och det är liksom då man inser hur mycket den har betytt. Jag älskar er och ni finns i mitt hjärta. Sen vet jag att ni kollar på mig just nu för ni vet att jag tänker på er! 
Jag har också en liten hälsning till THE GUY och du vet vem du är. 
Jag har kämpat så många gånger men vet du vad, det är slut på det nu. 
Jag klarar mig själv utan dig och sättet du beter dig på är inte okej på nått sätt så have a good life !
Tack för mig!


MIN ÖGONFÄRG.

Det är många som undrar vad jag har för ögonfärg och nu ska jag svara på det: 
JAG HAR GRÖNA ÖGON MED EXTEMT MYCKET GULT I! SÅ MAN KAN NÄSTAN SÄGA ATT DOM ÄR GULA MEN ÄNDÅ INTE! OM NI FATTAR? SEDAN BLIR DOM ANNORLUNDA PÅ BILDER EFTERSOM LJUSET ÄR ANNORLUNDA. MINA ÖGON ÄR KONSTIGA!



KOLLA!

Nu är det såhär att jag tycker verkligen ni borde checka in mina kompisars bloggar, helt klart en av de skönaste bloggarna! Checka in denna ! 
KOLLA P
Å DESSA TVÅ BLOGGAR:

STRESS

När jag lägger mig i badet inser jag hur stressad jag varit under dagen. Varje gång jag lägger mig ner eller liksom hamnar på ett ställe där man ska koppla av märker jag hur svårt det blir att bara stänga av stressen. Jag är en perosn som stressar mycket. EXTREMT mycker. Jag liksom vill att allt ska gå så snabbt som möjligt och är mer än gärna 30 minuter tidigare än 5 minuter tidig eller det är iallafall så det alltid blir. Jag tror att jag är rädd för att missa något eller att jag alltid vill vara med. Jag vet inte riktigt vad det är med mig?

SICK AS A MONSTER


church clothes




REDO!

Nu drar jag till jobbet!
Jag är redo och klar till hundra % .. Eller nej det är jag inte men jag kan ju låtsas? 


LOVE !!!!



Kwadwo - Skype

Nu sitter jag här en fredagskväll och Skypar med Kwadwo , det är ganska trevligt och alltid lika roligt! 
Jag kände att det var bäst att jag stannde hemma eftersom jag ska upp tidigt imorgon och jobba. imorgon kommer jag att ha barndans på allum vilket blir roligt :) jag och Kwadwo har pratat om allt möjigt men känner att det inte är så intressant att skriva om? eller vad tycker ni? Men iallafall en fredagskväll med skypande är alltid lika roligt hoppas ni haft en bra kväkk kram! 

BARNLEK

Varje gång man vaknar vill man alltid stanna kvar i sängen och bara sova, men det som är så bra är att jag inte kände så idag eftersom jag har helg efter denna dagen! Oh yeah.. Jag sitter här nu och skriver upp så jag har lite dans steg till morgondagen! Jag ska hålla i barndans på Allums scenen , det ska bli roligt faktikst :) Vi hade lite barnlek i skolan idag XD Minns ni när man typ jagade varadra och snodde killarnas saker när man var liten? Jadu jag kan berätta att även stora "barn" kan göra de.. Det var precis vad vi gjorde idag :) Jadå min dag!


BARNEN MÅLADE MIG...

Jag fick jobbet och började jobba igår, det var otroligt roligt faktikst! 
Jag jobbar som DANSLÄRARE och BARNPASSARE vilket är otroligt roligt jag trivs verkligen :) 
Om ni har syskon som är mindre kan ni ta med dom till allum på Lördag eller Söndag för jag ska ha dansgrej på den scenen för små barn :) Kram på er. Målade barnen mig inte fint?