Norway in one day

Mitt hemland, JA jag ska till min hemland! Norway here i come. Eller ah, jag ska bara över gränsen precis.. inget speciellt med det liksom. Till en kyrka ska jag. Med massa svenskar. Jaha det var allt för mig. Om jag kan så kommer jag blogga från mobilen men har inte upptäckt hur man gör än! Puss och kram lingonsylt 




At Cajsas Place

Idag åkte jag med Cajsa hem. Det var först jag, David, Maja & Cajsa men sen lite senare kom även Johan hem till Cajsa. Efter ett tag av allmänt tråkande bestämde jag och johan att vi skulle dra hem till honom, vi gjorde det kollade på en jätte bra film men som vanligt råkar lilla Izabella somna. OVANLIGT. Fick inte tagit så mycket bilder när jag var hemma hos Johan eftersom jag hade glömt min underbara kamera hos Cajsa, jag och johan åkte och hämtade den. Efter en lång dag körde han hem mig :) Tack för en bra dag folket! 




Skolan Suger.


SKRIVER IKVÄLL LEDSEN ATT JAG INTE SKRIVIT MEN JAG KOMMER SKRIVA NÄR JAG KOMMER HEM IDAG! 
KRAM

Du är OKEJ!

Jag känner en tjej som har det finaste utseendet jag någonsin sätt, hon har den underbaraste personligheten men när man läser hennes texter förstår man att hon inte tycker samma sak om sig själv. Hon känner sig inte okej, hon mår antagligen inte bra över sig själv och hon ställer den frågan som alla någon gång ställt. VARFÖR KÄNNER JAG MIG INTE OKEJ? Jag tror att det finns olika slags männsikor. Dom som tänker för mycker vilket jag tillhör, sen finns det dom som skiter i det och inet stället frågorna VARFÖR. Men om vi går in på dom som tänker för mycket. Jag är oftast sån att jag frågar mig själv. Varför finns jag ens? Varför tycker inte jag om mig själv? Är det fel på mig eftersom jag inte tycker om mig själv? NEJ! Det är inte det. Vi påverkas av andra vi gemför oss med andra. Vi tycker att alla runt omkring oss är så underbara, dom är ju så snygga , dom klär sig så fint och dom tar ju så fina bilder. Men vi glömer helt bort alla bra saker vi själva gör. Vi tänker inte alls på allt fint som alla andra ser i oss men som vi faktiskt låter bli att se. Denna tjejen som jag snackar om gjorde mig riktigt upprörd. Första gången jag såg henne blev jag otroligt avundsjuk. Hon kunde allt inte jag kunde, hon var exremt vacker och hon hade en sån utstrålning så jag trodde jag skulle dö. Sen läser jag att hon inte tycker att hon är okej. DENNA VACKRA MÄNNISKA? INTE OKEJ? Om hon  inte är okej då undrar jag vad jag är? Då är ju jag redan begravd. 

ÖPPNA ÖGONEN OCH INSE ATT DU ÄR OKEJ PRECIS SOM DU ÄR. 


I smile but it does not mean I can´t cry.

Folk förväntar sig att man ska le hela tiden , alltid vara glad. Man ska aldrig få gråta ut utan man ska ha det där facesmiliet som är extremt överdrivet och som alla vet är ett facesmile. Men snälla någon? Är du ledsen så visa det istället! Gråt ut all sorg och gå sedan vidare. Sätt inte på dig nått smile du faktikst inte har. Det är som att sätta på sig rena underkläder över de smuttsiga. Ta av det smuttsiga innan du sätter på dig de rena. Få bort alla tårar innan du får tillbaka ditt smile. För du vill inte vara face? Eller vill du det.


The one i love


My day in pictures





T H I N K




P U R O

Igår åkte jag iväg till Hönö för att kolla på PURO som är ett band. Dom är as grymma och många av dom kommer från Lerum :) När jag kom fram hämtade någon upp mig och sen gick vi till Mötet som var innan i kyrkan. Det var en hel nice kväll, här kommer lite bilder!!






Let it snow

Idag vaknade jag och såg snö det är as nice , jag ÄLSKAR verkligen snö. Men dock tycker jag bara det är fint att kolla på snö inte att vara ute i snö det är ju bara kallt eller? Snart ska jag iväg till Hönö så ni får ha de så bra !
TA VARA PÅ DAGEN





En FinFin kväll in CHURCH







Svar på en fråga :D

Haha klockren!!! när kommer raggnings tips del 2 provade dessa men dom funkade inte så bra tänkte jag behöver några nya ;D


Svar: Nästa video kommer antagligen nästa vecka! :)


Ps: Nog bara du som sagt det på fel sätt men vi ska ge dig fler tips ;)

Film & Annat skoj!

Nu ska jag snart iväg och spela in en film vilket ska bli otroligt roligt men är såklart lite nervös. Sen efter det ska jag iväg till Floda på Trysil återträffen. Jag åkte till trysil med 100 personer ungefär från kyrkan och vi hade det fett roligt och nu ska vi gå på en återträff! Jag kommer inte kunna skriva så mykcet men när jag är hemma från Floda eller om jag hinner hem emellan så kommer jag att skriva! Ni får ha en extremt bra Fredag! 



A regular Friday


Du är UNDERBAR

Hoppas alla får en trevlig FREDAG! 
IDag ska jag hitta på massa skoj men kan inte berätta om det nu eftersom jag måste springa till skolan , nästan! 
kom ihåg att DU är UNDERBAR


Vad dans betyder för mig?

Jag fick en kommentar för några dagar sen om att skriva vad dans betyder för mig och vad jag dansar osv så här har ni det!


Jag började dansa redan när jag var kanske 5år men slutade sen vid 8års ålder. De tog några år och sen började jag igen fast kanske lite mer seriöst, nu dansar jag 8lektioner i veckan! Ni kanske undrar hur jag hinner med det men jag hinner faktikst med det konstigt nog!? Jag dansar Jazz, Contemporery, Hiphop, Dancehall och Modern dans. Dans betyder otroligt mycket för mig , jag dansar inte för att gå ner i vikt eller något utan för att det är ett sätt för mig att uttrycka mina känslor. När jag dansar så kopplar jag av och jag tänker liksom inte på så mycket utan bara dansar och har det skoj. 




RAGGNINGS TIPS!!


Bara så ni vet är ganska många av dom här random människor jag inte ens vet vem är!

Dans

Ikväll blir det ett inlägg om DANS för er som vill läsa det, det kommer antagligen också komma upp en Video ! Missa inte det, nu ska jag iväg och DANSA

Förträng inte saker.


I miss being a kid






I have written a book about us






Believe in yourself

how to make avatars

IphoneRolf

Hej jag har äntligen fått en mobil vilket jag är otroligt glad över ! Han heter IphoneRolf och är min nya pojkvän! 


Dream about me , nightmares !

Efter en lång dag ska jag äntligen sova, tänker inte skriva mycket mer än det utan hoppas att ni också kommer sova gott! Hur tyckte ni håret blev? lägg gärna in en lite rolig kommentar vill veta vad ni tycker! :D


the cutest shoes







A wonderful day!

Jag trodde aldrig denna dagen skulle sluta som den gjorde, jag bestämde mig spontant för att hänga med Cajsa hem till Lina och vi drog iväg! Vi färgade mitt hår brunt och vi hade det fett roligt.  


making an animated gif




I´m back in my old tracks

Nu är jag tillbaka , har brunt hår igen och det kommer komma bättre bilder en annan dag! 







Svar på fråga :)

älskar telefonen! :)
vad har du köpt den? <3

Svar: Fick den i present, dom som gav den är från italien så den är nog därifrån ;)

KÄRLEK


Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut.

When i can´t talk to you, I talk to myself






Have a nice day!

Hej, idag tänkte jag åka och köpa lite hårfärg igen! Har inte tänk att göra så mycket annat idag faktikst, tänkte egentligen åka till Hönö men kände att jag inte skulle göra det ändå! IDag vaknade jag klockan 09.30 av att mamma snackade i telefon och sen kunde jag inte somna om igen! Sånt suger.. 


GÖR OM

GÖR OM BLOGGEN FÖRLÅT OM DET ÄR LITE STÖKIGT

Sätt att tjäna pengar på sin blogg!





Brunt hår!

Jag tror helt klart att det blir brunt hår imorgon.
Känner för de första att jag ser ut som en docka eller en fjortis med långtplantinablont hår och jag pallar inte ha det såhär!
Det blir nog brunt hår imorgon :)


Detta är helt klart erat fel!


INNAN :                                                                   EFTER: 




DÅ HADE MAN GULT BLONT HÅR! OH YEAH! JADU.. INTE KOMMER FOLK FÅ SE MIG IALLAFALL! NEJ MEN JAG SKA NOG FÄRGA DET IMORGON IGEN ANNARS DÖR JAG. :D HELT KLART ERAT FEL DETTA :) HAHHA


SÄG VAD NI TYCKTE SERIÖST, VAR ÄRLIGA ! 
OCH IMORGON SKA JAG FÄRGA OM VAD SKA JAG FÄRGA ? bLONDARE SÅ DET BLIR BLONT INTE GULT. ELLER BRUNT?


Färga mitt hår!

Snart kommer Cajsa och då ska vi färga mitt hår det blir en överaskning vilken färg! 
Kanske kommer klippa det lite också får se om jag orkar det idag, nu ska jag snart gå och köpa färg med Cajsa hejdå! KOMMER UPP BILDER IKVÄLL KOM IHÅG ATT KOLLA :D


FlowerPower




Idag har jag varit kreativ vad tycker ni? 



When i was young








The sun is shining today

Jag vaknade upp av att det var otroligt varmt i mitt rum och extremt ljust.. Kollade lite vad det kunde vara och såg att jag hade glömt att dra för grardinerna. Jag bor på tredjevåningen och får solen rakt in i fönstret på morgonen, palla! Menmen nu har jag ju mer tid på mig att ha kul? Eller? Man får försöka se det positivt! Jag satt och lekte lite med solen idag, och fixade lite skuggbilder! Hope you like it :)




Stop eating my heart




ÖNSKA DIG NÅGONTING


Viktor Ljungqvist

Här har ni en fin låt som är gjord av min kompis Viktor Ljungqvist han är extremt bra!! 
Lyssna på hela!


Följ mig!

Följ min blogg med Bloglovin


Till alla Fjortisar :) Har inget liv ibland.

Hej igen som jag sa min mamma tyckte inte jag skulle gå ut så nu sitter jag här med min dator! Roligt.. Ne men jag hade ju som sagt inet att göra så jag gjorde en video till alla fjortisar! Haha... Asså jag orkar inte riktigt med mig själv!


Ibland vill jag bara spy på henne.

Eftersom jag vart hemma och sjuk får jag inte dra till dansen enligt mamma. Åh ibland blir jag arg på henne. Hon kanske har rätt men vad ska jag göra hela kvällen? Sitta i en soffa? Jag var hemma för att jag hade hosta och inte kunde sova inatt men mår ju bra nu!? Det värsta är att må bra och inte få gå ut!!!!!!!!!!!! Åh är så arg!


Dansa med gipsad arm oh yeah!



Önska mig lycka till!

Ska iväg och dansa

Herregud vad jag babblar... Ibland kan man inte få stopp på min mun asså, bara snackar och snackar skulle egentligen berätta att jag ska iväg och dansa men fick knappt med det! 
Jaja, ta hand om er!

M E A N D M Y E G O




CLOTHES





In the bath






What did you think?

My morning






Hostan som håller mig vaken.

Idag hade jag svårt att sova igen men denna gången bara för att jag har fått världens jobbigaste hosta. Den låter helt knäpp det låter som krupphosta för er som vet hur det låter fast det är jätte ovanligt att tjejer i min ålder har det så jag vet inte riktigt, men den höll mig vaken nästan hela natten. Så idag bestämde jag mig för att sjukanmäla mig eftersom jag behöver sova och är sjuk. 



Svar på fråga.

Hej jag tycker du har en jätte fin blogg och jag läser den varje dag <3 och jag tänker fråga en fråga du behöver inte svara de kanske är lite personligt men har du någonsin blivit mobbad, våldtagen eller nedslagen. Du behöver inte svara om du inte vill Jag förstår de :) <3

Svar: 
Om jag hade blivit det hade jag inte svarat , och om jag inte hade blivit det hade jag inte heller svarat. 
Jag känner att det är en sak som är personlig och väljer man att ens blogg ska handla om sånt skriver man det , men det handlar inte min om :) Ledsen att jag inte svarar men känner att det är något man inte behöver svara på! 


Vilket hår ska man färga till?

Vilken färg av dessa ska jag välja?
1.2.
34


Första: Brunt 
Andra: Ganska blont
Tredje: Blont med lite slingor
Fjärde: Brunt med ljusa slingor


Vad tycker ni?

Konfirmations ledare!

Idag hade jag mina konfirmander! Det var nice vi lekte lekar och massa annat skoj. Lite bilder från kyrkan.




Mina kläder idag!




Gamla och nya bilder


Svar på alla frågor!

Jag tycker att du har en jätte fin blogg och skriver mycket intressant ;)
Hur gammal är du?
Vilken skola går du på?
Hur många syskon har du?
Är du ofta i Norge?
Var i Norge är du då?
Gillar du Harry Potter?
Jag älskar tigrar vilket är ditt favoritdjur?
Hur blir man galen?
Jag vill oxå vara galen! :D
Aja nu kommer jag inte på något mer!
Hoppas att du orkar svara ;) <3
Ps.jag läser din blogg flera gånger om dagen!

Svar: Jag vet inte hur seriös du var med dessa frågor men jag svarar helt klart ändå! 
16år 
Lerumsgymnasium 
Inga
När jag har tid 
Precis utanför Oslo 
Nja filmerna kanske! 
Jadu.. Vet inte riktigt
Man blir som mig? Nej men man bjuder la på sig själv bara :)
Tack , hoppas du fick svar på dina frågor!


Hej jag tycker om din blogg jätte mycket!! 
Vad tycker du om att göra på fritiden? 
Var det din pojkvän på bilderna nedanför?
Svar:
Jag dansar , körledare, konfaledare och sjunger på friitiden! 
De bilderna från Hönö antar jag att du menar? Nej det är inte min pojkvän
Hoppas det var svar nog! :)


Hej , vad har du för kamera? 
Svar:
En jätte dålig kommer antagligen köpa en ny när jag har pengar. D3000 har jag och det har vart mycket problem med den tyvärr! 



Frågor och jag ger svar!

JAG TÄNKTE ATT JAG SKA SVARA PÅ LITE FRÅGOR SOM NI KANSKE HAR! 
DET BEHÖVER INTE HA MED JUST MIN BLOGG ATT GÖRA ELLER SÅ , DET KAN VA FRÅGOR OM KRISTENDOMEN ELLER NÅGOT ANNAT NI UNDRAR ÖVER! BARA ATT FRÅGA JAG SKA SVARA ÄRLIGT PÅ ALLA FRÅGOR IMORGON TÄNKTE JAG SÅ PASSA PÅ! 


Bästa gruppen!




Vi har fått en uppgift i skolan om att skriva ett manus, sen ska man tävla. Om man vinner tar dom ens manus och använder på GöteborgsOperan och man får själv vara med i den! Skulle vart as nice! 
VÅRAN GRUPP !

Svar på fråga.

ANONYM:
jag bara undrar... varför skriver du "mycket" (två inlägg på två dagar) om anorexia och dåligt självförtroende?
Bella: 
Jag skriver mycket om det just för att jag ser hur mycket folk påverkas av allt media, allt annat skit som vi liksom kollar på. Du kanske inte känner att jag har hjälp dig någonting med att skriva just dessa inlägg men som sagt det är mina tankar och åsiker och dessutom min blogg :) Skriver det ajg känner för att skriva och tycker inte ni om det behöver ni inte läsa :D Så enkelt är det ! Men jag skriver det för att det är det jag känner att jag vill skriva om och det jag känner att många tonårstjejer kanske har svårt med eller vad man ska säga! Hoppas det va svar nog!

Skulle vara bra med namn på era kommentarer så jag vet vem jag kan svara till om jag inte vill ta det på bloggen :D

Det börjar med en spegel och slutar med ben.

Du kollar dig själv i spegeln och tycker nej men jag är inte fin, jag ser inte ut som alla andra. Istället för att hitta bra saker på dig själv börjar du leta efter fel, vad du inte har och vad "alla" andra har. Det är inte bara du som har känt såhär. Finns extremt många andra , skulle nog säga att nästan alla tjejer har känt såhär och även killar. Att man inte är bra nog, man ser inte bra nog ut, killar gillar smala tjejer, tjejer gillar killar med muskler. Lägg av! Det är inte så fast än man kanske lätt tänker så. Tror du att killar föredrar en med bara massa ben? Tror du seriöst det? Och du kanske gör det för att du tror att du blir vackrare men du är redan vacker! Du är extremt vacker , på ditt sätt! Alla har vi olika meningar, alla tycker olika och därför finns det ingen som är vackrare än någon annan. "Han killen " kankse inte tycker du är snygg, men "han andra" killen kanske tycker det. Försök vara stolt över vad du har istället för att hitta fel för om du gör det kommer du aldrig sluta. Du kommer hitta fel efter fel och tillslut kommer ingenting av dig finnas kvar. Nu menar jag inte att du har fel men man ser oftast fel på sig själv som inget annan tycker är fel. Tänk på det!



Pictures - Cajsa






Häggen

En hälsning från skolan! 










Känslan av att inte somna.

Nu är det tredje natten jag inte kan somna..  Jag kan verkligen inte sova, tänker för mycket och orkar inte med det. Ni vet känslan av att vilja sova men man kan inte, jag testade att läsa bok, testade att bara ligga där, testat med allt. Pallar inte att jag inte somnar och ska upp klockan 06.00 imorgon.  Tankarna som flyger förbi när man sover och alla hemska tankar kommer tillbaka, inte roligt alls. Istället för att gråta mig till sömns väljer jag att vara inne på facebook till jag tillslut somnar, kanske inte bra men ända sättet. 




Mongo i duschen..

Att det ska vara så svårt att bara ta en dusch.. Det suger att ha gips, för det tar ju 30 min istället för 10 min att duscha och jag får ju inte ut mina tovor i håret eftersom jag inte kan använda högerhanden vilket jag brukar! Nu ska jag inte klaga men seriöst. DET SUGER. Var aldrig lika klumpig som jag , bara ett tips! 
Känner mig som ett ruttet litet mongo som inte kunnat va normal på två år och 23 sekunder. Oh yeah i like it..


It sucks to be me

Idag har jag varit i skolan som alla andra vanliga människor! Det sög , men jag var ändå taggad på samma gång tills jag såg vårat nya schema... Vi slutar halv fem många dagar och har nästan inga sovmorgonar! Jaja, i´t sucks to be me! Efter skolan åkte jag in till allum och handlade lite danskälder sen hämtade en underbar ungdomsledare mig och vi fikade och hade det trevligt med lite tjejsnack och annat skoj! Hoppas ni också har haft en bra dag! 







Something to think about




when i´m down

Jag är tyvärr inte på mitt bästa humör idag jag mår inte så bra och det är okej att inte må bra ibland det är männskligt. Alla har sina nergångar ibland och även jag. Man försöker se saker positivt men det är inte alltid det funkar. Finns så mycket som man vill gråta ut..
Jag försöker le men det går inte.

Snart tillbaka

Ledsen men jag har det inte så bra nu. 
Kommer snart skriva igen men inte idag, personliga skäl.

Walk to the end, about 100m

Igår var jag och Isak ute på en promenad med hunden, vi behövde ju dock inte gå så långt för att hamna på andra sidan av ön eftersom den inte är så stor :D ( nu får jag nog spö av Hönöborna ) Vi gick ett litet tag och jag gjorde inte så mycket mer än att ta bilder. Senare på dagen lekte vi med lego vilket jag ALDRIG gjort innan och jag kände att det inte riktigt var min grej. Isak gjorde en fin bil till mig och jag gjorde en inte lika fin bil.. Menmen! Nu ska jag till Göteborgskyrkan kommer tillbaka snart! 


MIN BIL                                                                    HANS BIL (min dekoration)

Pictures - Desert island Hönö








Water



Sex om man är kristen?


En fråga jag tänkte svara på

Du är ju kristen. Följer du allt i bibeln och ska inte du ha sex och sånt förän du gifter dig?  Måste man följa allt i bibeln? 


Såhär är det, jag ska vara riktigt ärlig. Jag tror inte att bibeln är något man MÅSTE följa till punkt och pricka för att kalla sig kristen men jag tror att om man är kristen VILL man följa bibeln. Har man träffat gud vill man följa bibeln mer men det är en helt annan sak. Bibeln blir därför ingen "lagbok" eftersom man har valt själv att följa den. Och det med att ha sex innan man gifter sig. Innan jag blev kristen tyckte jag det lät helt stört!! Jag förstår verkligen att folk kan tycka det, men nej jag vill inte ha det innan jag gifter mig. Jag tror att man bara ska försöka så gott man kan sen behöver man inte göra mer. Försök att vara så bra som möjligt!

Desert Island

Nu drar jag iväg till Hönö men ni kommer få lite inlägg ändå! Jag hoppas att ni får en lika bra dag som jag och ikväll kommer det massa nya bilder. Men nu ska jag gå till tåget så vi hörs snart! 


Kläder men inte efter väder!

Jag är lite små trött på att man alltid måste ha viterkläder på vintern så jag tog tillfället i akt för att skita i det och ta lite andra kläder som man ändå klarar av att gå i utan att frysa ihjäl. 



Jag måste bekänna en sak.


Måste erkänna att jag hängt på lite på modetrenderna.. Jag har också börjat stoppa ner tröjor i buxorna eller shortsen och jag tycker det är snyggt!? Kommer ihåg när man alltid skrattade åt det, att det var så löjligt och nu liksom 2 år efter så står man där själv..

Föräldrar skilde sig och allt var mitt fel?


Jag vill att alla ni som tänker så som jag gjort också ska tänka på allt bra som ni har tillsammans med era föräldrar. Allt dom mått bra över och allt som ni tillsammans skrattat åt. Alla minnen ni har tillsammans skulle inte ens hänt om ni inte fanns där. Försök! Fast än det är extremt svårt, fast än ni vill skita i allt, skyll inte allt på er själva. Snälla gör inte det. Har föräldrar skilt sig så är det inte erat fel, då var dom bara inte rätta för varndra.

ME LIKE


Är inte känslan av att veta att någon faktiskt bryr sig extremt go, jag tycker iallafall det. Jag blir extremt glad varje gång någon skriver något som visar att den bryr sig och verkligen om det är killar för dom flesta killarna brukar låtsas att dom är "tuffa" och känslolösa.  Det är iallafall någon jag tycker är gulligt!

PeAce aNd LoVe

make avatar



Ocean



LOVE,KÄRLEK, AMOR, KÆRLIGHED

Jag har nog aldrig riktigt förstått mig på ordet KÄRLEK tycker det är ett svårt ord. Klart jag fattar liksom men det är ett så stort ord. Finns så mycket som kallas kärlek nu tycker jag? Kärlek till sin familj,kärlek till gud,  kärlek till kompisar, kärlek till sin man, kärlek till mat osv.. Jag funderar mycket på det? Vad är kärlek? Är det ett ord som beskriver att man tycker om någon person? Jag vet inte riktigt , blir bara så förvirrad..



Nyårslöften

Väldigt många kör på nyårlöfterna "måste gå ner i vikt, äta nyttigare" Men det tänker inte jag köra på. Jag tänker ta nyårslöften som jag kommer ha minnen av för alltid. Visst det är la ganska bra att gå ner i vikt om man behöver det men jag behöver det inte så jag känner att jag inte tar det som nyårlöfte. Jag ska ta saker som kommer bli roligt att göra saker som andra och jag själv kan skratta år!
MINA NYÅRSLÖFTEN 2012:

  • ÅKA EN LEKSAKS BIL PÅ DRIVE IN VID MCDONALS
  • FÖRSÖKA REDOVISA INFÖR MÅNGA MÄNNISKOR
  • KÄKA MYCKET GODIS
  • SOVA UNDER BAR HIMMEL
  • FÖRSÖKA LÄRA MIG ATT SHUFFLA
  • HA ETT FETT BRA ÅR!


Summer of 11


2011 - året AUGUSTI

Det hände ganska mycket denna månaden. Jag åkte utomlands, fyllde år , var i norge, träffade min nya klass och massa mer saker! Jag åkte till Madrid med mamma och det var andra gången jag åkte med henne för hon är flyg rädd och jag tycker kanske inte heller om flyg så mycket! Sen åkte jag till Alicante med pappa och hans familj! Vi gjorde ganska mycket och det var nice! Träffade min nya klass vilket visade sig vara en as bra klass!


I want to know what you think!

Ni får gärna kommentera , för jag vill gärna veta vad ni tänker och tycker! Jag säger ju liksom bara vad jag tycker och så. Skulle vara roligt att veta vad ni faktiskt tycker :)



Tidig graviditet

Jag vet inte om jag har rätt när jag säger detta men jag tycker iallafall att det känns lite som om det har blivit populärt att skaffa sig barn i tidig ålder. Sjukt många har barn redan när dom är 15år och sen börjar dom blogga om det och blir kända? Jag bara undrar , varför ska ni skaffa det i så tidig ålder? Okej, jag kan verkligen förstå om man gör misstag det gör alla och sen inte klarar av att ta abort! Kan verkligen förstå det, men ni som försöker få barn? Vill ni slösa bort hela eran barndom eller.. Okej grejen är verkligen inte att hoppa på någon för det vill jag inte!! Jag vet att detta är ett extremt känsligt ämne men jag har känt att många liksom bara skaffar barn och tänker att det kommer vara jätte enkelt? Det är ett BARN seriöst. Det är inget man bara kan skaffa för att ha en gång ibland eller för att ha bara för att man vill bli en känd bloggare. Ni har ju själva varit barn, kanske växt upp i en bra familj eller dålig men tänk då ni som växt upp i en dålig familj vill du verkligen att era barn ska växa upp på samma sätt. Nu säger inte jag att alla 15åringar är dåliga föräldrar men tänk er för innan ni går och skaffar ett barn, och varför ska alla som bloggar om barn bli kända? Jag har själv läst några bloggar som handlar om tidig graviditet och jag tycker bara det är massa skit kommentarer och inget speciellt med bloggen egentligen? Jaja, nu ska jag inte fortsätta köta men jag bara tänker lite liksom. Förlåt om jag gjorde någon ledsen, det var inte meningen i såna fall men jag tycker bara denna frågan är lite svår eller hela ämnet egentligen.




Friday morning , some tired eyes..

Vaknade upp av att någon knackade på dörren, jag gick såklart upp och kollade men såg snabbt att det var någon som sålde saker och bestämde mig för att inte öppna dörren! Vem går och säljer saker klockan halv 11 på en fredag? Uppenbarligen han. Det är det jobbigaste när man vet att man kan sova länge men inte får sovit länge! Antingen väcker någon en eller så vaknar man och kan inte somna om. Idag ska jag nog till kyrkan och ha det fett nice så hoppas ni kommer ha det lika bra som jag! 




Stay with me

Det tar mig 2 timmar att åka till Hönö men det är helt klart värt det,  de timmarna jag har där ute är perfekta och jag kan verkligen slappna av. Idag har jag varit på Hönö som ni kanske räknat ut jag åkte ut för att träffa kompisar och bara ha det extremt nice! Skulle önskat att jag fick tillbringa mer tid där ute... 





Fem myror är fler än fyra elefanter

Jag är hemma ungefär vid 00.00 och då kommer det lite fler inlägg! 
Ha en fortsatt trevlig dag! 


Waiting

Nu sitter jag och väntar på att det ska gå 30 minuter eftersom jag snart ska åka till Hönö men kommer hem ikväll!
Jag älskar verkligen morgonar, sitta för sig själv och bara tänka. Jag brukar ofta sitta och fundera på vad jag ska göra med dagen, hur jag ska kunna få gjort så mycket som möjligt. Jag vet att det kan ta slut helt plötsligt och då vill jag inte att mina kompisar ska se tillbaka och tycka att jag var en som aldrig gjorde någonting. Jag skiter i om jag är löjlig eller barnslig för vet ni vad? Det är extremt kul och jag kommer inte ångra en sekund utav att vara det! Tänk er sen när man liksom är gammal? Hur mycket man vill ha tillbaka barndommen! Det kommer jag också vilja men inte för att kunna vara barmslig igen utan för att jag kommer minnas barndomen som det bästa i hela mitt liv!

2011 - året JULI

Denna månaden var det Hönö konfurensen och jag hade längtat så himla mycket till det! Vi hade det verkligen as roligt och för er som inte vet vad det är kan jag berätta det nu. Det är lite som ett "kristetläger" kan man säga, sjukt mycket människor samlas och lyssnar på olika predikningar och hittar på roliga saker! För dom som inte kommer från Hönö och bor där kan man bo i tält och det håller på i en vecka! Vi var där hela veckan och det var sjukt roligt! Det blev mycket kärlek och jag fick en pojkvän, detta var lite om den månaden !

2011 - året JUNI

Den 10 juni slutade vi skolan och lämnade alla i klassen. Vi hade också en bal , som var jätte rolig och jag vet inte hur länge jag letade för att hitta en klänning jag kände mig bekväm i . Gick runt i hela nordstan och sen tillslut hittade jag en bra klänning! Det var en kväll jag aldrig glömmer, så fett kul var det på balen !

2011 - året MAJ

Jag kommer ihåg min gamla klass, man grät så mycket när man skulle lämna dom och efter ett tag kände man ändå hur skönt det var att börja i en ny klass. I maj hade vi massa fina tjejkvällar med tjejer i klassen och vi åkte också på ett klass läger med hela gamla klassen! Vi hade verkligen våra stunder och jag älskar när alla blommor börjar blomma ut. I slutet av 9an så var alla sig själva alla var kompisar och det var nästan aldrig nån som var utanför! 9C1

2011 - året APRIL

April var månaden jag och massa kompisar sökte till Idol, vi åkte dit redan vid kanske 6 på morgonen och kom inte hem förän kanske vid 17.00! Det var helt klart en rolig upplevelse och jag kan la inte säga att det gick jätte bra men det var otroligt kul! Tiden gick snabbare än väntat och dagen gick verkligen jätte fort. Jag kommer snart skriva om nästa månad hörs snart!

2011 - året MARS

Mars var som alla andra månader en bra månad, vi hade dansuppvisningar. På ett år har jag gått från att dansa 3 gånger i veckan till 8gr i veckan men snart trappar jag ner igen pg a jobb! I mars gick jag och Klara många promenader , och vi tog ganska mycket kort. Detta var lite om min månad och kolla gärna in min bästa kompis blogg om ni har lust och tid ! TRYCK HÄR
Vi hörs igen om en timme eller två , då ska jag skriva om när jag sökte till Idol

2011 - året FEBRUARI

Under FEBRUARI färgade jag mitt hår rött och jag tog mycket kort, jag och två andra kompisar kom fram till att vi ville ta massa kort och exprementera lite vilket vi också gjorde. För er som vill färga erat hår rött, ett tips duscha inte håret hela tiden för färgen går så snabbt ut. Min färg höll inte i alls länge och sen blev det oranget vilket inte var direkt det sexigaste man kan ha enligt mig.
Detta var lite om Februari om en timme kommer Mars fortsätt läsa ! Ha det nice

2011 - året JANUARI

År 2011 har gått snabbt som blixten och jag har nu kollat tillbaka på år 2011. I JANUARI så var jag i Egypten och hade det fett nice, vi badade och firade nyår där medans alla mina andra kompisar åkte till Trysil! Det var lite segt men jag fick en massa sol i egypten och det var otroligt varmt. Vi red på Kameler och vi döl en massor och badade. Detta var lite om Januari. Jag kommer snart skriva lite om februari också men tänkte att jag kan ju lägga upp ungefär ett inlägg varje timma för jag mårste fixa lite bilder.