Att alltid komma i andra hand


Att få vara i andra hand är inte kul. Att alltid få vara den personen det är inte kul okej? Jag trodde du visste bättre men jag antar att du inte gjorde det. Du var la inte den jag trodde. Asså när människor säger en sak och gör en annan sak blir jag sur. Kan man inte bara vara ärlig. Säg att du är ett as istället för att framstå som en som bryr sig. Du bryr dig inte. Det fanns så mycket mer som du prioriterade före mig. Okej kanske inte så mycket men ändå. 

Kommer du ihåg vad jag önskade mig i födelsedagspresent? 
Det var inte så mycket begärt men inte ens det klarade du av att fixa. Det var inte dyrt , det var inte svårt att fixa det var inte ens jobbigt. Men du klarade inte ens av det. Man kan inte alltid få vad man önskar sig. Jag har förstått det nu men betyder det att man aldrig ska få vad man önskar sig eller.  Det är inte så himla kul att somna på nätterna och känna att man inte kommer först. Nej man kan inte komma först alltid. Men att alltid komma två är inte heller så himla kul om du tror det. Kan jag aldrig få vara speciell? ALDRIG. Nej tydligen. Vad har jag gjort för fel? 

Kan någon säga mig hur man ska välja. Välja utan att välja fel. Har alltid otur. Ja ni kan säga att jag ser bra ut ni kan säga att jag ska vara glad för det jag har men bara för att jag inte kanske ser ut som en pungråtta i ansiktet betyder det inte att jag mår bra. 




Kusinerna med dom fina minerna

Idag gick jag upp 05.00 för att vara vaken när jag skulle till jobbet. Jag fick åka ett tag så jag var ganska trött när jag kom tillbaka. Gick hem och la mig lite men sen snabbt igen iväg till Floda. Där passade jag mina kusiner :) 
Underbar dag fast än jag hade lite sjukdom i väskan ;) Måste erkänna att jag lärt dom allt jag kan. Dom har börjat bli riktigt grymma på miner och sånt nu asså!!


Vänner som gör mina dagar till bra dagar!


Knarka Huvudvärkstabletter ;)

Nu ska jag snart iväg och jobba. Gick upp tidigt idag för att fixa mig och för att vakna till lite men jag insåg att jag inte lyckades så bra med vakna till delen. Idag efter jag har varit och jobbat tänkte jag åka förbi min mormor och hjälpa henne med att passa mina kusiner vilket är både roligt och tröttsamt ;) Jag är sjuk så det är inte det roligaste men jag klarar mig. Om man knarkar lite huvudvärkstabletter löser det allt!

Victor

Här har ni min kompis video! 
Han är as grym enligt mig vad tycker ni? Kolla gärna in en sväng :) 
Han har en extremt ovanlig röst :) 
Dock har han inget bra ljud men ni hör ju ändå 

Vad är din syn på homosexualitet och abort?

Detta var en fråga jag fick. Här kommer svaret och ni MÅSTE förstå att alla har olika åsikter så snälla få inte ryck eller något ;) 


Vi börjar med Abort. Jag tycker helt enkelt att Abort är något man ska få göra. Det jag dock inte tycker är bra är när folk tar förgivet att man kan göra abort och då bara skiter i att tänka sig för. Jag tycker såklart att det kanske ska minska med aborter i sverige. Asså jag har ingenting emot människor som gör det liksom men jag tycker att det är dumt att inte tänka på konsikvenser bara för att man vet att det finns om ni fattar? Abort är inte det lättaste att gå igenom. Eller det är vad jag har hört. Abort är inte jätte kul, det är faktikst jobbigare än man tror. Jag tycker att för många människor bara skiter i att skydda sig och sen tänker dom. Men det finns ju abort. Så jag har ingenting emot det men tycker dock att sverige borde minska med det. Förstår om det är en 14 åring som blir gravid liksom? Lite tidig ålder? Tycker jag. Eller om det är en familj som inte har pengar men tycker att då ska man tänka på det innan fast än det inte är så lätt. 

Sen tar vi det andra. Jag har ingenting emot det heller. Dock skulle jag aldrig kunna liksom gilla någon av samma kön själv. Jag tycker att det känns konstigt men liksom vad ska man göra åt det? Jag tycker att alla får välja själva och så länge jag slipper bli det så är det lugnt ;) Nej men det är la upp till en själv. Jag tycker kanske inte att det är det rätta för mig men någon annan kanske tycker att det är det rätta för den så :) Jag kan ju tänka mig själv om någon skulle säga till mig att jag inte får vara kär i den jag är kär i bara för att den är av ett annat kön. Det skulle inte vara kul för är man kär så är man? Men liksom det är la inget fel på det. Lev livet och må bra! Alla kan inte bli nöjda med mina svar men detta är mina åsikter och hoppas inte ni hatar mig nu ;)


Kläder eller inte?

 

En vän för livet

Att träffas på ett så konstigt sätt som vi gjorde är ganska kul. Men jag ångrar aldrig att jag träffade dig Julia. En vän som man kan ha livet ut. Vi umgås med olika människor på olika platser men ändå så funkar vi så bra ihop. Du är den tjejen man kan prata med när man behöver. Den tjejen som alltid kan lyssna. När man träffat sånna vänner förstår man att det är en vän för livet. En vän som alltid kommer finnas kvar. Alla kommer vi ha dom dagar när man nästan hatar varandra men det är också för att man vet innerst inne att personen kommer komma tillbaka. För man älskar varandra längst inne. Tack för att du kom ända till lerum för att vara med mig! Nu är det inte långt kvar tills vi träffas igen. Saknar dig hunny ;) ( bajsklick?) hahhahah......



SminkTime

Okej, detta är jag inte så säker på att jag får göra men jag hoppas dom förlåter mig ;) 
Jag och Julia fick en underbar idé om att sminka killarna så vi hoppade på dom och började sminka. Efter en massa tjafs om att dom inte ville fick vi tillslut övertalat dom. När man skulle försöka sminka dom ryckte dom så fort jag nuddade. Dom va inte vana direkt XD Det är la ganska bra antar jag ;)? 
Sen hoppade dom på mig... Jag blev otroligt fin.

Besök av Öborna

Nu har jag haft besök av människor i ganska många dagar och som ni kanske förstår så hinner man inte alltid blogga då. Men det gör också att det blir mer bloggande när dom sticker. Nu har jag tyvärr blivit lite sjuk men det går nog snart över! Igår så var det fint väder för en gång skull. Det var 24 grader och sol så vi passade på att åka till Aspen vilket kanske inte är den finaste sjön men vadå jag bor 50 meter ifrån? Vem pallar åka någon annan stans då. Där solade och badade vi vilket var nice!


Haha amatör inlägg!

Bara så ni vet så är det inte Bella som skriver utan det är Julia hennes kompis! ;) Eftersom Bella hade bråttom till jobbet där hon först ska ha en danslektion i typ en timma och efter det hålla i ett kalas typ, så hann hon inte blogga, så därför bad hon mig skriva ett snabbt inlägg.. haha har aldrig gjort det innan men whatevver, nån gång måste ju vara den första ;) Just nu sitter jag ensam hemma hos henne och funderar på vad jag ska skriva om ;) Kan ju berätta om hur vi träffades typ... Det var så att jag var/är kompis med hennes före detta pojkvän.. Vi hörde mycket om varandra genom olika personer, saker som var sanna men även mycket som inte var sant. På grund av det så tyckte vi inte om varandra så sjukt mycket. Första gånger vi träffades var på att läger det var typ kaos tack vare alla falska rykten. Deras förhållande var ganska så komplicerat, det fanns ganska mycket hinder, därför blev det ganska mycket tårar på bellas sida. Det var då jag och Bella lärde känna varandra på grund av att jag tröstade henne varenda gång, haha vi kunde skypa jätte länge. Jag märkte nästan direkt att denna underbara tjejen skulle betyda mycket för mig! Nu är vi jätte bra kompisar! Izabella Hyving är en av mina bästa kompisar, och det kommer hon alttid vara, älskar dig tjejen! Igår var vi med Oliver och lite senare kom Emil och Caesar! Jag har dock aldrig träffat dom innan men dom var as schysta. Vi kollade på film och tjocka oss lite med godis och coola! Efter att alla gått hem vid typ ett halv två tiden? så låg jag och bella o tjöta till typ 4 ;) smart med tanke på att bella skulle upp så tidigt... ;) När Bella kommer hem från jobbet så ska hon typ visa mig runt lite i Lerum, vi ska till Aspen bland annat! Men aja nu orkar jag inte skriva mer! hoppas det inte var för tråkigt inlägg haha! Så bella hoppas du är nöjd nu! kram.

Filmkväll med Julia och Oliver!

Idag kom Julia på besök och vi gick och köpte lite godis och hyrde några bra filmer. Oliver kom också sen vilket är nice. Julia kommer från hönö och nu ska hon sova här i några dagar. Tagga! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

StädDAG

Man måste la ha hög musik när man städar? Annars går det inte? Jag har städat idag och tvättat. Kul att veta eller.. Igår var jag upp till 05.30 och jag vaknade då as sent ;) Duktigt bella Duktigt


Dansuppvisningen

Här har ni videos på våran dansuppvining vi hade för länge sen :) 





Vlogg


Kristen eller Ej

Tänkte bara berätta lite om hur jag tror och vad jag tror. 
Fick nyss en kommentar och eftersom jag är forever alone och har tråkigt kan jag la lika gärna svara på den. Det var angående att jag är kristen. Okej vi tar det från början. 

Jag är kristen. Många ser kristendomen på olika sätt. Så är det bara och jag accepterar om vissa som är kristna nu kanske reagerar. Det gör jag. Men läs innan och acceptera det jag tror på och hur jag tolkar det. 


Jag är kristen men det betyder inte att jag inte kan göra saker. Ja, kristna kanske inte svär. Kristna kanske inte gör det eller det men jag tycker att det är upp till mig och gud. Jag har min tro och jag är jag. Jag mår bra i den jag är och det vet jag. Asså jag tror att Bibeln är en bok med tips på hur man ska leva. Det är en bok som man borde följa eftersom man kommer må bra om man följer den. Inte ordagrant men följa de viktigaste sakerna. Gud vet att vi gör synder och han vet att vi inte kan följa allt. Vi är inte perfekta. Men han vill vårt bästa och därför är de bra med bibeln. Jag följer inte bibeln till 100% det gör jag inte för jag tror inte att allt är bra för mig sen kanske de inte är bra att svära som jag gjorde i mitt förra inlägg. Jag är inget bra föredömme osv men jag skrev ner en låttiteln som jag tyckte va cool och bryr mig inte så mycket ;) Förstår om man kan reagera på vissa saker. Nu var det inte så att kommentaren var elak utan det var bara en fråga men jag ville bara förklara :) Jag är inte perfekt men jag är kristen. Jag tror på gud. Men det får mig inte att sluta vara den jag är.  
Thats it
 


Fuck Tha Police




Ändrar bloggen!

Som man kanske märker gör jag om bloggen nu. Jag försöker fixa den så att den blir som jag vill men som vissa kanske vet är det inte det lättaste eftersom de är massa koder och skit. Men jag är på god väg och jag jobbar för fullt. Jag kommer inte ha något för mig nu denna veckan så om jag har tur hinner jag klart innan veckan är slut. Det som finns kvar att göra är: 
  1. Runda hörnen
  2. Bakrund
  3. Kategorisida
  4. Menyn
  5. Bilder och plats
Det är det jag har kvar och det ser kanske inte ut att vara så mycket men det är det. Vi får hoppas att det blir ett bra resultat :) 
Någon mer än jag som vill bli brun igen? (kolla in dubbelhakan)

My EgoBlog

Jag tror jag ska börja kalla min blogg för Min egna Egoblogg för jag älskar att ta kort. Mycket på mig själv och det bara för att exprementera liksom. Jag älskar att sminka mig och älskar att ta lite kort här och där. Så jag skulle nog säga att detta är en ego blogg bara så ni vet. Så om ni loggar in här för att bara se vad jag gör på dagarna eller andra anledningar vill jag nog bara säga att ni kommer bli besvikna. Det är mycket egokort och sånt! Så är det bara lev med det ;) Det är vad jag gör på min friitid xD 


Fixat ögonbryn

Mina drömmar har vart helt cp de senaste. Helt seriöst dom är verkligen konstiga... Mer om dom någon annan gång orkar inte skriva ner dom nu ;) Men jag har fixat ögonbrynen idag. Vi gjorde inte så mycket med dom men jag tycker ändå det är lite skillnad. Vad tycker ni? 
Leker lite med dom på bilden men ni ser ju ;) 
Innan:

Efter: 

Vet inte om ni ser så mycket skillnad men de är fixat iallafall :) Det är vad jag gjort idag ungefär ;)

Jobbigt hår?

Nu när jag fått ganska långt hår har det vart ganska viktigt hur jag "vårdar" det och jag kan la inte säga att jag är den bästa på att " vårda" mitt hår. Jag klipper mig aldrig och jag fixar och trixar med det hela tiden! En typisk sak som händer mitt hår är att så fort jag sätter upp det i en toffs eller liknande ser det helt förstört ut sen. Jag får ju skylla mig själv som sätter upp det i slarvtoffs men ändå. Sen vet jag inte om ni har det så men jag måste använda jätte mycket balsam. Jag har så många hårstrån så det är helt sjukt. Dom är inte tjocka men många!  Det behövs nya balsamflaskor nästan varje dag. Okej nu tog jag i men ni förstår ;) 

Vill bara påpeka att ingen tofs i mitt hår i bild nummer6 ;)

Black and color


Old pictures



Haters gonna hate

När man skriver kommentarer som man vet kan antingen såra eller som man vet liksom inte är så snälla så tycker jag dom är odödiga. Jag har en på min blogg som är duktig på det där med att skriva onödiga kommentarer och jag tänkte skriva ett litet inlägg till dig. Du är bra på att läsa mina andra inlägg så du orkar säkert läsa detta med. Jag har ingenting emot att folk skriver kommentarer vad det än handlar om. Det jag tycker är fel är att om man skriver en kommentar ska man stå för den kommentaren och inte gömma sig bakom en dataskärm. Jag tycker att om man skriver något som kan ses som elakt så ska man även stå för det annars kan man bara hålla käft. För har du något att säga så ska du stå för det okej? Har du kanske fattat nu. Jag förstår att alla inte kan älska än och det gör jag verkligen men det jag inte förstår mig på är fega personer som skriver och skriver "elaka" saker och sen står inte för ett skit eller som skriver bara för att dom försöker sänka en person. För det första, jag låter ingen sänka mig. För det andra, jag bryr mig inte så varför skriva dom :) Varför jag ens skriver om det här är för att jag tycker om att skriva om saker som andra gör. Hur andra beter sig och det är något som händer oss alla bloggare. Man har haters och det accepterar jag men jag vill också förklara mig för det är något jag tycker är kul :) Kom fram till mig och säg vad du har emot mig istället för att vara feg och gömma dig. Fett onödigt. Klarar du inte av att stå för nått kan du hålla käften :) 


HEMMA!

Nu är jag hemma. Äntligen! Jag tyckte verkligen det var kul , det var en av de bästa veckorna på länge men det är alltid skönt att komma hem. Det är en speciell känsla just när man kommer hem liksom. Man blir lugn och man känner sig om hemma? Kanske för att man är det men ändå :) 
Tänkte bara svara på en fråga :) 
Jag gör mina videos på min mac dator, jag vet inte vad det heter riktigt. Kanske Imovie? Tror det heter det men jag är inte säker har inte den här nu:) Men jag tror att det heter det :)

Hönö 2012

Nu sitter jag fortfrande i hönö och jag har inte haft tillgång till dator men nu har jag äntligen det :) Så nu sitter jag här och bloggar, det kommer tyvärr inte bli så mycket men jg kan iallafall visa er lite vad vi gjort. Det är vissa som kommenterar som tycker att det är tråkigt att läsa min blogg för att dom inte bryr sig om vad jag hade på mig till er säger jag: LÄS INTE MIN BLOGG OM DEN ÄR SÅ DÅLIG. Det är helt upp till er själva om ni vill läsa så liksom läs nått annat annars ni är inte tvingade jag lovar :)

I vilket fall, det har vart as bra. Jag har sovit i tält och hemma hos Felix. Det är en av mina kompisar här ute på Hönö. En as skön kille och vi har haft det kul. Oliver kom hit också så nu sitter vi här :) Lite bilder från veckan kanske? här kommer dom!

När vi försökte slå upp ett tält. Vilket gick skit bra... HEHE... kanske





Look

Såhär såg jag ut när jag åkte :)



VLOGG

Denna gjorde jag för en vecka sedan men för er som inte sätt den kan ju kolla :) 


ingen sommar alls.

När man äntligen fått sommarlov så ska man bara ha massa regn? Vad är det med vädret i sverige. Asså helt seriöst, varje år så är man as glad för att det är sommar men varför? Det blir ju nästan ingen skillnad. Så? Vi kan ju lika gärna ha vinter varje dag. NEJ DET DÄR SA JAG INTE. Det vill jag inte men ni förstår kanske vad jag menar.
BILDERNA ÄR GAMLA ;)


Vem vet vad jag gör just nu?

Som ni kanske vet är jag just nu på hönö och har ingen dator så detta inlägget skrev jag för ett bra tag sedan. Det känns lite lustigt. Tänk på allt som kan ha hänt på denna korta tid. Asså jag kan ju lika gärna vara död. Inte för att jag är det. För det är jag inte men asså det kan ju verkligen hända vad som helst på bara några sekunder. Lite skrämande tycker jag. Man kan inte ha kontroll på allt som händer runt om kring än och liksom vad som kommer hända vilket kanske är bra eftersom det hade vart tråkigt att veta exakt allt. Jag undar vad jag håller på med just nu? 
Kanske jag badar med mina underbara vänner? Eller kanske lever livet bara?  Kanske hittat någon söt pojke att kolla på? Eller kanske bara sitter på en sten ensam :) Vem vet ? 

Lev livet :)


See you later alligator

Nu åker jag. 
Hejdå allihopa och hoppas ni får det bra. Tyvärr kommer det ju som sagt inte lika mycket inlägg som jag brukar nu antagligen men jag ska försöka så gott jag kan!

HAHAHAHA DAGENS ROLIGA!

HAHAH Åh jag tycker det är så sjukligt roligt. 
Asså det är en kille på youtube som skriver kommentarer på mina videos om att jag är fjortis osv. Det roligaste är att för ungefär 3 år sedan kanske jag skulle ba "nej det är jag inte lägg av" sen satt man där med as mycket smink och var löjlig men asså nu? Snälla nån jag är 17 bast och om jag är fjortis så börjar jag undra. Fjortisar skulle aldrig lägga upp Cp videos på sig själva när dom kysser en damsugare eller kanske ? Men det är ganska kul att se hur denna killen njuter av att skriva kommentarerna ;) Nu har han till och med fått ett eget inlägg jag tror nog han blir jätte glad nu :) Men det är la bra att vara fjortis? Då ser man ung ut. Det är ju bättre än att vara 90 år liksom ;) 
Kul var det iallafall ;) 

DETTA VAR HANS KOMMENTARER:)

85% AV ALLA TJEJER ÄR JU FJORTISAR , SÅ JA . INKLUSIVE DIG HIHIHIHI :d//HabbosLillnero

BELLA DU FÖRTJÄNAR INTE ENS ATT LÄRA KÄNNA MIG , BERÄTTAR BARA DET SOM ÄR SANT OCH DU ÄR EN FJORTIS EN SAK PÅ JORDEN DET FINNS MILJONER AV ONÖDIG JOBBIG DU KOMMER SKRIVA NÅT SÅ OTRLOLIGT TRÅKIGT NU SKRIVA OCH TÄNKA BLABLA MEN VET DU VAD DU ÄR ENDÅ BARA EN FJORTIS , LYCKA TILL 13//HabbosLillNero


Oh yeah you are cool ;) 
Lycka till med allt :)



Nu drar jag!

Packad och klar nu är det bara att åka! 
Så nu får ni förbereda er på att Bella kommer, haha inte för att de kommer bli någon skillnad men det lät fett bra ändå! Nu har jag packat, tvättat och slappat hela dagen. Det är verkligen det jag gjort. Jag ska nu åka iväg i 10 dagar ungefär om inte lägre får se hur länge jag stannar där. Jag ska till hönö på samma grej nästan som när jag åkte till nyhem förutom att jag ska bo hos en god vän så kommer inte sova i husvagn utan på hans tomt i tält eftersom det var fullt i huset så vi ska bo där ute och ha det fett kul, eftersom jag har sån tur bor vi ju utanför hans hus så då kan man duscha!! Typ det bästa ever att slippa lukta svett för det vore inte så nice. Så nu ska jag ut dit, jag är så taggad! Kommer antagligen inte vara internett men jag har en mobil så om inte bloggappen dampar kan jag såklart blogga men har ändå fixat lite smått och gott till er nästa vecka! Så kika gärna in :) 


K A R O L I N A

Karolina ska åka iväg nu i 10 månader till nya zeeland vilket jag tycker är otroligt tufft. Jag funderar på att åka iväg så själv och bara bo borta ett år och plugga. Det hade vart så coolt. Så vi åkte hem till henne alla från det "gamla gänget" tänkte jag säga och åt god mat osv. Det var jätte trevligt verkligen!

Dagen igår <3

Dagen igår var otroligt bra om man räknar bort alla tvättmaskiner jag satt igång och så. Vi hade en jätte mysig kväll igår och vi åt mat och massa annat kul :) Här kommer lite bilder. 



Idag blire FEST ;)

Idag ska jag iväg på en avskedsfest och det kommer bli jätte mysigt. Vi kommer sakna henne fett mycket men hon kommer även få det as bra. Så nu har jag piffat till mig lite med halsband som jag aldrig brukar använda annars ;) Det du! 


IGÅR

Igår åkte jag till Oliver som ni vet och det var roligt. Duktig som jag är glömmer jag att jag har kameran med mig men jag fick ändå tagit några fina bilder :) Vi var ute på stan och kollade kläder och köpte glass. Sen gick vi hem till honom och åt lite och hade det skönt ;)

EN VIDEO VARJE VECKA!

Idag bestämde jag mig för att börja med en grej! 
Jag ska börja göra videos varje vecka så varje Tisdag ska jag lägga upp en video! 
När jag är bortrest och så är det ju såklart ganska svårt men så länge jag inte är det så ska jag fösöka lägga upp! 

Clothes makes the person


Alingsås IM ON MY WAY!

Idag åker man till Oliver! Det var ett bra tag sedan man var med honom så det ska bli roligt. Känns dock konstigt att åka till alingsås igen. Det finns mycket fina minnen där och det kommer bli konstigt men what ever :) Jag har Oliver och vi kan också skapa bra minnen! Vi kommer äga ut dom andra minnerna. I know we will. Kommer ta med kameran så då blir det fina bilder! Hoppas jag ;)

VIDEO!

 

IKVÄLL KOMMER VIDEO !

Sitter och snabbt fixar en video till er. Den kommer läggas upp ikväll så jag hoppas ni kikar in och kollar. Jag tänker att ni får jätte gärna komma med förslag om vad jag ska prata om det kan vara vad som helst allt tråkigt kan man göra kul! Så kom gärna med tips :)
HÄR KAN NI KLICKA FÖR ATT KOMMA IN PÅ MIN YOUTUBEKANAL

Nu är jag HEMMA!

Idag har jag jobbat lite hos Pappa , sen åkte jag hem igen till Sverige vilket jag är så glad för ! Nu är jag hemma hos mamma:) Nu får jag se vad jag hittar på !

Förut var du Ballt utan B, nu är du Kingen utan K ♥

 

Den du litar på litar även på någon annan

Alla människor är värda en chans. 
Eller? 


Detta är något jag tänkt på mycket. Jag tycker inte om att dömma folk. Jag tycker inte om att inte ge folk en chans för att dom har dåligt ryckte eller för att dom ser ut på ett visst sätt. Jag tror att man ska ge alla människor en chans för alla människor kan ändras. Man kan ha betett sig som en idiot men även en idiot kan bli en bra människa och när det väl blir det är det dumt om alla dömmer. Dock så ska man inte lita på allt man hör. Den människan kan säga att den ändas men det kanske den inte alls har. Det är mitt problem. Jag väljer att stänga ute alla ryckten, stänga ut allt och bara tro på det den säger och då sitter man där sen och är idioten själv. För att man litat på dom. 

Därför har jag valt att inte lita på människor för alla kan göra misstag och de misstagen kan förstöra en annans liv. Jag kommer såklart någon gång lita på någon men jag kommer nog vara ganska försiktig med det för jag vill inte att det ska sluta dåligt. 


JAG KOMMER HEM!

Idag bestämde jag mig för att åka hem så nu sitter jag här i Norge fortfarande men hemma hos pappa och imorgon ska jag hem igen!!! 

Det ska bli skönt att komma hem igen. Jag älskar att vara här men fortfarande en skön känsla att komma hem. Hem till alla vänner och jag vet inte varför men är mindre stressad när jag är hemma. Så imorgon åker jag hem! 




Nu sitter jag med pappa och kollar på film och käkar godis! 



FamiljeDag

Igår var det jätte fint väder och det var vi tvugna att ta vara på så vi var ute och spelade KUBB och massa anndra roliga lekar. Det är roligt att göra saker med familjen ibland. Bara ha en dag där man har det roligt och sen spelar det inte någon roll vad man gör bara man gör det ihop. En fin dag. 

Söndag 1 Juli


Du gav mig hopp

Man får vissa stunder när man börjar se hopp igen. Man börjar inse att det kanske inte är kört för en. Alla har vi dom stunder när vi tror att allt är kört. Tror att nu kommer ingenting lösa sig. Jag hade den perioden men vet du vad? Det kommer lösa sig. 

Jag har kämpat som en gris för att inte ge upp. Jag har trott att jag ska ge upp. Jag har vart mycket ledsen. Men nu är det slut på det! JAG ÄR TILLBAKA OCH JAG ÄR GLAD!

This is start of something beautifult.
This is start of something new.
You are the one that make me loose it all.
You are the start of something new.
 I WILL NEVER GIVE UP 





Tack för fin kommentar

Som många kanske ser fixar jag lite på bloggen. Just nu är det fett stökigt och man vet inte riktigt vart man hittar allt men ska fixa det så snabbt som möjligt. Det ska inte se ut såhär länge till :) 


Idag fick jag en as snäll kommentar på bloggen och det är sånna som betyder fett mycket. Asså helt seriöst så blir jag jätte glad när folk kommenterar och jag ville bara säga tack!



Jag ser upp till dig Mamma<3 Vi mot världen!

När jag åker ifrån min mamma inser jag hur mycket hon betyder för mig. Jag har levt med min mamma i 17 år snart och har alltid bott hos henne. Det har varit vi två liksom. Vi två mot världen. Vi har gått igenom mycket men vi har stöttat varandra.

Du har aldrig dömt mig för något jag gjort. Du har aldrig skrikit på mig utan anledning, eller jo ibland har du kanske det. Du har alltid brytt dig om mig och funnits där. När jag är borta såhär så inser jag att jag inte vill bli vuxen. Jag vill inte flytta ifrån min mamma. Det kommer bli så tomt. Alla har bråk i familjen men vi har alltid löst våra. Vi kan skrika på varandra vi kan säga dumma saker men vi vet att den andra älskar en. Jag vill bara säga att jag ser upp till dig mamma. SUPERMAN kan gå och slänga sig i väggen för du slår honom med hästlängder. Du är nog den grymmaste mamman och du har klarat dig igenom allt och det är det som får mig att tänka att jag kan klara allt. Jag älskar dig mamma och saknar dig skit mycket. Jag kan låtsas att jag inte gör det men jag gör det!! <3
Låt oss sitta och skrika på fotbollsmatcher när jag kommer hem <3
ÄLSKAR DIG 

Yes, im alone.

När man blivit van vid något är det svårt att inte gör det längre. Det blir snabbt ett problem när det försvinner. 
Jag hade blivit van vid att inte sova ensam utan ha någon där som andades en i nacken. Blivit van vid att inte alltid sova ensam. Känna sig speciell. Nu sover man helt plötsligt ensam. Hela tiden. Det blir en jobbig känsla. Inte det att jag inte känner mig omtyckt eller ensam på det sättet för jag har mina vänner men jag har ett tomrum. Ett tomrum som jag inte tror kommer fyllas på ett bra tag. Nu geller det bara att göra det till en vana att sova ensam. Jag är nog inte ensam om att känna såhär. Antar att alla känt denna känslan fast på olika sätt men det gör inte känslan mindre jobbig. Det är nästan svårt att sova på nätterna. Det är nästan så att jag inte vill sova för den känslan kan ligga och gnaga på mig i timmar. Jag sitter uppe tills jag nästan deckar sen går jag till sängen. Speciellt på kvällar blir det såhär? Det är något med kvällar och kärlek. Man blir typ mer kärleksfull. Iallafall jag.