Frågor kräver svar

Hej! Är du fortfarande kristen? Varför/varför inte? Älskar din blogg och din stil!


Här kommer svaret på den frågan: 

Tyvärr så kan jag inte säga att jag fortfrande är kristen. Jag tror på någonting men jag tycker det är svårt. När det händer mycket och så i livet så ska man egentligen dra sig till gud mer men jag har dragit mig ifrån. Jag går inte i kyrkan eftersom det tyvärr blev mycket problem. Eftersom jag inte går i kyrkan är det svårt att hålla sig vid sin tro så nej det är jag inte. Tyvärr. TACK <3
 

Snygga! Vart köpte du dom?:)


Mina byxor köpte jag på BLING :) Tack 

edu tsm me zorro elle? 

Jadu... De kan du få fortsätta undra x) hhahahah



Hemma hos Robin

Nu sitter jag hemma hos Robin. Jag och Oskar sov här inatt, en rätt normal kväll. Käka godis, sova och vakna. Inte mer med det. Idag tänkte jag svara lite frågor som några har ställt så håll utkik så kanske ni får ert svar. Kram



Dagen blev inte som jag hade tänkt.

Denna dagen blev inte riktigt som planerat. Jag skulle egenltligen hängt med några kompisar på Laserdome men jag kände att det inet var värt för jag är mörkrädd. Så istället åkte jag hem och lagade lite mat. Ikväll skulle jag egentligen vara med Josefin, Lina och fanny men det blev inte heller av och tänkte att jag skulle visa er byxorna och det jag köpte igår. Så nu har jag tagit kort på dom :) Rätt vanliga byxor men ändå..
(köpte underkläder också! )

SHOPPING

Igår åkte Jag, Josefin, Oskar oc Robin iväg till Göteborg för att shoppa. Vi gjorde lite allt möjligt och det var skit kul. Jag fick köpt lite små saker och ikväll kommer ni få se vad det var jag köpte. Här kommer lite bilder. 

Spelar åldern någon roll?? Svar på kommentar

Så söta!:) 
Men jag har för mig att han är 96a och du 95a? 
Hur tänker du om det? spelar det ingen roll eller hade du hellre velat att han skulle vara äldre haha? 
Helt enkelt, vad tycker du om ålderskillnaden? ;) 
(om jag nu har rätt om att har är
yngre)


Robin är född 1996 vilket betyder att han är ett år yngre. Jag tycker verkligen inte man ska tänka så mycket på åldern. Det beror på hur mogen man är och hur mogen personen man gillar är. Men jag tycker att är man under 15 så blir det större skillnad. På något sätt så blir det större skillnad för mellan 13-15 så utvecklas men en hel del helt seriöst. Jag tycker inte man ska tänka för mycket på ålder men jag uppmanar inte någon att bli tillsammans med en gammal gubbe för det. Ni fattar skillnaden hoppas jag? Men jag bryr mig inte så mycket om ålder är rätt barnslig själv så det funkar la bra. Asså jag är både barnslig och mogen. Eller nej. Barnslig är jag x)



TACK FÖR ATT NI KOMMENTERAR!

Jag blir så glad när ni kommenterar! Ni gör mig extremt glad och jag vill bara säga att ni gör det så mycket roligare att blogga. Ibland har jag slut på insperation men när ni bloggar och frågar vet jag precis vad jag vill skriva. Ni är as grymma bara så ni vet. Haha älskar att det låter som om jag har hur många läsare som hellst. (det har jag inte) Men det är roligt iallafall att folk kommenterar :) 

VIDEO JOSEFIN OCH BELLA!

Här är en liten video när jag och josefin dansar. Ibland har man tråkig och varför inte då göra vardagen lite roligare genom att skaffa en grym kompis som man kan ha kul med. Josefin och Bella = Galna tillsammans!

ÄR VI TILLSAMMAN?

ÄR DU OCH ROBIN TILLSAMMANS? (NYFIKEN) 
Okej , denna frågan har jag redan fått en gång men det som är positivt är att det inte blir samma svar nu som då. Jag sa att vi bara var vänner förra gången men skulle nog säga att vi är mer än vänner nu! Vi är inte tillsammans men jadu. Nästan? Tror jag iallafall. Vi får la se. Hoppas på det bästa och vägrar sätta in mig i något oseriöst förhållande igen. Så ska vara säker innan jag blir tillsammans med nån! Men det är vi NÄSTAN är svaret på frågan :) Vi gillar varandra men inte tillsammans än :) 
 
 

Jag är lika cool som en fågel. Bara så ni vet.


SCHHOOOOOLL

Nu ska jag till skolan. Eftersom att jag hade skola igår känns det som om det är tisdag och hela helgen blev borta. Jag är inte jätte taggad men vi får la se! Let´s go :)

Nu är Bella arg

Okej. Nu vill jag bara få detta ur mig. Jag kommer verka extremt arg och det är för att jag är det. Det kommer säkert låta hemsk men ibland så blir även jag arg.

Vad är det med människor som tror att dom är bättre än alla andra. Som tror att man inte kan ändras. Som tror att dom kommer må bättre av att snacka skit. Jag förstår mig inte på sånna människor. De som bara hatar och hatar och inte har något annat för sig. Vad man än gör så kommer dom hata än för det har dom redan bestämt. Det finns inget som kommer ändra dom för det jag säger det spelar ingen roll. Asså jag blir så irriterad. De finns de slags människor som skriver elaka saker för att höjja upp sig själva. Jag förstår inte ens hur man kan göra så? Det gjorde man ju när man var ungefär 7 år. Då kanske man gjorde det men  lille vännen? Hur gammal är du? Ah tänk på det. Det är nog smart att göra det. Asså jag bryr mig oftast inte om vad folk säger till mig. Jag tar inte åt mig men jag blir irriterad för att dom inte förstår att dom skämmer ut sig själva. Hoppas du blir glad att du får din uppmärksamhet nu. Jag brukar inte känna att jag vill ens lägga ner energi men ibland tror jag att det behövs för att släppa saker. 

Jag är en männsika. Jag har rätt att ändra mig. Folk kanske reagerar på att jag ändrat mig mycket, inte går till kyrkan mer eller något annat men så är det bara nu och acceptera. Alla kan inte göra precis som du. Bara sitta där och vara samma människa hela tiden. JAG ÄNDRAS. 

Om man hatar mig så mycket. Läs inte detta då? Eller gör det för då kanske du får lite vett i skallen. Okej jag känner att jag var extremt sur i detta inlägget men dom här grejerna irriterar mig så mycket! Det är fruktansvärt hur en människa ens kan hålla på såhär och jag tycker synd om dom som gör det. Asså om ni ska skriva elaka saker skriv det på er själva för det är där dom hör hemma.



SNABBT INLÄGG!

Nu måste jag skynda mig men jag bjuder på lite bilder. 

Mina ord betyder NOLL

Det spelar ingen roll vad jag säger. Du lyssnar inte. Vad jag gör eller vad jag hoppas på. Du kommer alltid ignorera vad jag säger. Varför ska jag då säga, göra eller hoppas? Jo just för att jag bryr mig om dig. Bara för att du väljer att inte lyssna på vad jag säger betyder det inte att jag ger upp. För jag vet att någongång kommer du inse vad jag försökt med. Inse vad jag ville säga. Inse hur mycket jag försökte. 

Jag vill hellre att du minns mig som personen som försökte få dig att förstå. Personen som försökte få dig att förstå att du är underbar än att du minns mig som personen som inte brydde sig. För jag bryr mig. 

Du kanske inte förstår det nu men du förstår det snart. Du är vacker, underbar, bäst och perfekt. 
Gör mig en tjänst. Lyssna på vad jag säger. 






FÄRGAT MITT HÅR!

NU ÄR MITT HÅR BRUNT! 
Ni kanske tycker det blev lite väl brunt, det tycker jag iallafall! Det blir säkert bättre senare! :D 


INNAN!!! :)
EFTER: :)

Rädd att förlora dig

Vet du hur jävla rädd jag är att förlora dig. 
Jag förstod de inte själv förän detta hände. Du skrämde livet ur mig och det var inte ens nått farlig. Hur kan en person betyda så mycket? Asså jag blev typ jätte rädd för en sak som jag inte borde. Jag borde inte vara så besatt av någon. Jag borde klara mig själv utan andra. Men utan dig klarar jag det faktikst inte. 

NU BYTER JAG HÅRFÄRG!

Nu har jag gjort en sak jag antagligen kommer att ångra men what ever. Vem bryr sig? 
Jag har nu färgat mitt hår brunt. 

Jag sitter just nu och väntar på att håret ska bli klart och det är 20 minuter kvar. Så nu ska jag bara vänta i 20 minuter sen är det klart! Kalle har varit här och hjälp mig lite fast han var inte till så stor hjälp. Fast han var grym på att spruta i mitt hår! HAHAHAHAH.. Sitter här med Kalle nu och Käkar choklad och dricker fanta! Denna Lördagen blev rätt bra ändå! 
Snart kommer Robin och Oskar så ska dom sova här :) 



VLOGG!

NU ÄR VLOGGEN UPPE! 

SEX VLOGG

Nu håller jag på och klipper ihop min VLOGG jag lovade att göra denna veckan. Det kom in en del önskningar om vad jag skulle blogga om men jag kom fram till att SEX var det ni ville mest så det fick bli en SEX,FÖRHÅLLANDE,REKLAM,DUSCH VIDEO! Den ni. Den kan ni inte slå ;) Nej men den kommer komma upp om ungefär 1 timma :) Kika in här då 



FREDAG

Dagen igår var en jobbig dag. Jag orkade inte med skolan och jag orkade inte med någonting. Kunde inte bestämma mig för vad jag ville och inte ville men dagen blev sjukt mycket bättre sen. Då hämtade Oskar mig och vi åkte och hämtade Robin. Sen körde vi till Oskar och ah... Ointressant vad vi gjorde. Men iallafall. Sen sov jag och Oskar hos Robin och nu sitter jag hemma. Får la se vad som händer idag men nu ska jag sova. Är inte direkt 100% frisk. 


DESIGNEN ÄR KLAR!

Nu har jag en ny design som de flesta kanske ser? 
Jag har fått hjälp utav min grymmaste kompis Moa. Hon är jätte bra på det här. 
Hon är en av de finaste tjejerna jag känner och ni borde verkligen kolla hennes blogg!! 
KLICKA HÄR!

VAD TYCKS? 

Text från hjärtat. Du är perfekt

SNÄLLA GE DENNA TEXT EN CHANS OCH LÄS.
Klart jag har ändrats. Jag har ändrats, utvecklats och blivit en person som jag är nöjd med.  En mening nästan alla kan känna sig igen i är. 
- Du har ändrats. 
Vi alla ändras. Det handlar om att hitta sig själv. Det handlar om att ta reda på vem man är och genom att göra dumma saker, misstag, saker man inte är van vid så kan man ta reda på vem man är. Jag säger inte att alla ska gå ut och vara bad as människor nu utan jag säger att vi alla gör saker som vi kanske sen ångrar. Det är klart att människorna runt omkring dig då tycker att du beter dig annorlunda. Men det gör även dom. Vi alla försöker ta reda på vilka vi är. Vissa tidigare än andra. Jag har ändrats extremt mycket. Jag har varit sjukt osäker. Detta är något jag kan snacka om nu eftersom jag faktikst hittat mig själv. Vi är inte alltid perfekt men jag tycker att du är perfekt när du är dig själv. 

Ingen är perfekt säger alla. Jag skulle säga såhär. 
- Du är perfekt sålänge du är dig själv. 
När man är sig själv är man perfekt. Men det är inte så enkelt. Det är inte alltid lätt att vara sig själv? Jag tycker inte det iallafall. Vet inte om du kanske har någon superkraft och är grym på att alltid vara dig själv men den superkraften har inte jag iallafall. I alla situationer är det inte lätt att vara sig själv men försök att vara det. 
Vi alla är olika försök inte göra en kopia av någon annan för du kommer inte lyckas. 

Mina texter på bloggen kommer direkt från mitt hjärta och jag förstår om ni inte alltid håller med mig. Det kan man inte göra. Som sagt. Vi är alla olika men en sak ska ni veta att det ni tycker behöver inte vara fel. Bara för att jag tycker detta är din åsikt lika stor som min. Jag tror bara/ hoppas att mina texter kan hjälpa vissa på vägen. Jag hade önskat att det fanns någon som berättade om sig själv när jag var mindre. För jag trodde att alla andra hade det bra. Den utsidan folk visade mig var för bra. Det jag läste var för bra och det gjorde att jag såg ner på mina egna svagheter för att jag trodde att ingen annan hade dom. Trodde jag var ensam om detta. Men jag har svagheter. Det har jag. Det har du med. Men vi alla har det! 






 

INSTAGRAM

Nu sitter jag och skypar med Robin och Oskar. Dom verkar ha det rätt roligt på andra sidan av datorn måste jag säga :) 
FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM: IzabellaHyving

Vad lever vi i för värld

Ibland funderar jag på hur allting kan bli som det blir. 

Asså hur andra människor känner, hur andra människor gör och tänker. Asså är det inte helt sjukt att tänka sig att det finns andra som känner likadant som en själv. Andra som har andra tankar och allt är bara så konstigt. ibland känns det som om det bara är jag som lever på denna jorden. Inte för att det är det men liksom att alla andra dom är bara där och liksom jag vte inte. Men jag tycker bara att det är så coolt. Men ändå inte. Asså hur saker händer. Asså allt är helt sjukt och jag kan inte ens börja tänka på det för då blir det svårt att sluta. 

Sick of it all

Huvudvärk en hosta som är extremt jobbig och halsont. Oh yeah, detta ser lovande ut. 

Denna natten var nog den västa natten på länge. Asså det började med att jag inte kunde somna för att jag hostade varje sekund. Vilket var fett onödigt att göra? Sen när jag väl somnade passade jag såklart på att drömma lite mardrömmar. Smart tjej. När jag sen vaknade upp av mardrömmen så ska det såklart åska och blixtra precis utanför. Då går jag och lägger mig under min säng tills åskan lugnat sig. Går upp igen lägger mig i sängen och när jag då somnar. Jadu. Då ska jag såklart drömma att jag vaknar och somnar hela tiden, när jag drömmer det får jag även med mig allt som händer runt omkring. Så när mamma kommer och ska göra sig klar för jobbet halv 6 så vaknar jag såklart. Fortsätter hosta och somnar. Detta var en dålig natt. 

Jag hatar att vara sjuk. Man känner sig så äcklig. 

Din fråga

Okej, inte så jätte oväntat. Vem är då den här Robin.
Fick en fråga om vem han var och hur jag känner honom och om vi bara är vänner. 
Svar: 
Okej först så vill jag säga att jag tyvärr inte tänker ge ut hans efternamn, om jag är vän med dig på facebook kan du skriva den frågan där. :) så kanske jag kan svara på det men det tar jag inte på bloggen.  Jag känner honom eftersom han går i samma byggnad som jag i häggen "estetbyggnaden" "aphuset". Där lärde vi känna varnadra och de va så det startade typ. Vi skrev lite ett tag och sen träffades vi mer och mer och nu är vi vänner. För tillfället så är vi vänner men vem vet. Jag vet. Nej men asså de återstår att se men nej vi är vänner. japp. Vänner :) 
Hoppas de va ett bra svar x)

Videoklipp och bilder :)

Jag och Robin har umgåts en del de senaste dagarna och jag skulle nog säga att jag vart rätt upptagen. Har inte alls haft tid att blogga nästan men what ever ibland får man leva livet istället? Eller vad tycker ni? 
Jag kom och tänka på en jätte rolig grej! 
Någon som sätt HOLLYWOOD FRUAR?  
HAHAHA... Hittade denna och den är så rolig så jag dör. Just saying. X)



LÄS DETTA.

Jag tror jag ses som olika personer från olika håll. 
Då kanske ni tänker att jag inte är mig själv, spelar någon annan eller nått. För att vara helt ärlig, jag gör inte det. Jag är mig själv hela tiden men jag beter mig olika beroende på vilken situation och vilket ställe jag är på. Asså när ni läser min blogg skapar ni er en egen uppfattning om hur jag är. Det är precis som att läsa en bok och sedan se en film. Ni läser boken, föreställer er hur de ser ut, vad dom gör i olika situationer och hur dom pratar. Men sen när man ser filmen är dom inte det man föreställt sig? Någon mer än jag som märkt det? Precis så är det med mig. 

Ni känner inte mig, eller vissa gör ju såklart men inte alla. Dom som inte gör det skapar sin egna uppfattning. Jag kanske är en bitch i deras ögon. Jag kankske inte bryr mig om andra människor , jag är egoistisk, jag är elak, negativ osv.. Men en sak ska ni veta. Den uppfattningen ni får är de ni själva vill tro, jag kan vara en bitch i era ögon men det är för att ni ställt in er på att jag är det. Detta är en blogg om mina tankar och en himla massa andra saker och det är inte alltid positivt i mina tankar men det är det knappast i dina heller? Antar jag?. 

Jag vill inte att människor ska se mig som en glad tjej som aldrig är ledsen, en som aldrig blir sur, aldrig är egoistisk eller aldrig är tonåring. Det är jag. Jag är sur , egoistisk och massa mer saker men det är vi alla ibland och jag väljer att visa det. Man ska sprida glädje och det vill jag med denna bloggen men jag tänker inte sprida falsk glädje utan jag vill att folk ska förstå hur det är. Hur jag kan tänka och hur jag löser saker. 


PÅ LÖRDAG HÄNDER DET <3

Nu jobbas det på design. Eftersom jag har haft det lite stressigt det senaste har en av mina vänner erbjudit sig att göra en design till mig. Hon jobbar på för fullt och är extremt duktig. På Lördag kommer denna designen vara uppe och det kommer antagligen bli as bra! 

PÅ LÖRDAG KOMMER DESIGNEN


LoveLoveLove

Alla har vi kärlek till någonting. Vissa till en kompis, mat, familj, kille eller vad som helst. Men vi alla är nog eniga om att vi har kärlek till något. Jag skulle nog säga att för mig betyder männsikorna runt omkring mig sjukt mycket. Dom som gör dina dåliga dagar till bra och dom som betyder mycket för dig. Jag har nästan alltid haft underbara personer runt omkring mig och det är dom som gör min dag. 

Idag gick jag till skolan. Kanske inte riktigt var så glad kände att det var rätt jobbigt faktiskt idag. Men så möts man av alla underbara vänner som stöttar än. Dom finns där i alla lägen och när man är ledsen kan dom få än att le. Det är riktig kärlek. 







Kärleksvecka

Denna helgen har varit extremt bra. Jag slutade på fredagen vilket var sjukt skönt eftersom jag började bli så trött på skolan att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Du vet den där känslan av att det varit en rätt jobbig vecka.. 
Iallafall.. Efter skolan åkte jag hem till Robin och Oskar hängde även på! Vi gjorde inte så mycket men spelade lite och kolla film typ :) På lördagen var det dags för FEST. Det var roligt. Asså va gör jag? Vem pallar lyssna på vad jag gjort hela helgen egentligen. Aja what ever! 

Denna veckan blir det iallafall ett videoklipp och sen får vi la se vad jag mer bloggar om men tänkte ha en liten "kärleksvecka" haha.. 

Förslag på videoblogg? (skriv de i inlägget nedanför) 

Bilder tagna av : Izabella Hyving 



TRO INTE ATT DU KAN KOMMA OCH TA ÖVER MIN PLATS.

Okej. Nu är jag irriterad. Nu måste jag bara få ut det här. 

Det värsta som finns är när människor man inte tycker om ska komma och ta ens plats. När jag varit på ett ställe i 1 år och sen kommer personen och tror att den äger allt. Jag vet att det låter otroligt löjligt och det förstår jag men om vi säger att du har ett ställe du går till varje "onsdag" och det har du gjort i ett år. Sen börjar en annan person där som du inte tycker om och som betett sig illa. Det är ju okej när den börjar på "onsdagar" då men den behöver ju inte tro att den äger allt och tro att den kan äga hela grejen. Asså så himla svårt att förklara för jag tänker inte hänga ut någon eller skriva om någon på det sättet. Asså det är bara så irriterande när människor man vet inte förtjänar saker alltid får vad dom vill. Medans de andra som kämpar och som redan vart där i 1 år inte får det. Asså man ska inte tro att man äger allt och tro att man är bäst för det är så irriterande!! Åh jag orkar inte för ingen fattar och ingen kommer fatta men det är fortfarande skönt att skirva av sig. Det var allt för mig. Nu ska jag gå och ta ut min ilska på min säng.





VIDEOINLÄGG!

Jag gör ju videoinlägg ibland som en del vet och nu har jag inte gjort det på ett bra tag så tänkte att det kanske var dags att snart göra ett nytt. Nästa vecka har jag nu bestämt att jag kommer göra ett videoinlägg och om ni vill komma med tips på vad den kan handla om vore det as bra!  Jag behöver verkligen det för det är roligare att veta vad ni vill att jag ska prata om i videoinlägget! FÖRKLARA ÄVEN VAD JAG BORDE TA UPP INOM DEN GREJEN:) 





MIN DRÖM ÄR KÖRD

Om hjärtat är påväg att trilla ut förväntar man sig att det bara är att trycka in det igen. Så lätt är det inte. Ens bakrund kan förstöra, krossa, döda ens drömmar. Jag hade en gång en dröm. En dröm om att få något jag idag insett att jag aldrig kommer kunna få. Inte det att jag inte kan få det egentligen, det handlar mer om att jag har en spärr som gör att jag sätter stopp för mig själv. Vilket gör att jag inte kan få det. Det borde inte vara möjligt för andra att sätta spår i ens liv på det sättet. Det ska inte vara möjligt att en människa ska kunna förstöra ens drömmar som du. 

Jag trodde aldrig att jag skulle påverkas så mycket som jag gjorde. Jag trodde verkligen inte det. För jag är stark men bara för att jag är stark betyder det inte att jag aldrig har ett slut på starkheten. Vi alla har en viss gräns där de inte går mer. Där vi bryter ihop. Där vi skiter i våra drömmar för att vi vet att de aldrig går. Min dröm är kanske inte att bli känd eller få pengar men min dröm handlar om att kunna lita. Just det problemet har jag. Hur ska man kunna lita på någon när människor inte är till för att lita på. Dom sviker än och gör misstag som sätter spår. 

Drömmen kanske inte handlar om just att lita på någon men det är spärren. Det gör att inte drömmen går. Nu har jag så länge funderat på en lösning men de finns ingen. Ingen alls. Drömmar är till för att uppfyllas men vissa drömmar går inte att uppfylla. Det är kört. 




Reklam från 2000

Denna hittade min pappa och la upp den på youtube. Det är från när jag var 5 år :) 
REKALAM FÖR REMA 1000

GAMMALFARMORS FÖDELSEDAG! :D

I söndags så firade vi min gammalfarmors födelsedag. Vi åt god mat, käkade tårta och det var många från min släckt som var där. Det finns inte så mycket att säga om detta men de finns en hel del bilder! 













N O R W A Y

Här kommer det lite bilder från Söndagen. Dom är oredigerade :) 















HOME SWEET HOME

Idag åker jag hem igen. Denna helgen har varit otroligt bra ændå. Har gjort så mycket och verkligen kænnt att jag fått vara borta lite från lilla hålan Lerum. Haha inget elakt menat men ibland ær de skønt att komma bort. Har ni aldrig typ kænnt att man liksom inte orkar med att vara kvar på samma plats liksom. Inte de att man inte har vænner utan man vill bara liksom bort från det man haft hela livet før ett litet tag. Man børjar veta exakt vad vissa personer svarar på dina frågor , man vill att de ska hænda nått! Nått som får allt att bli kaos. Nej kanske inte riktigt. Jag vet inte men nær man har bott længe på samma stælle kænns det bra att komma bort några dagar! 

Mariell:






I don´t know you, i just miss u






NORWAY

Nu sitter jag då i Norge som de flesta kanske har førstått eftersom jag åkte igår :) Som ni kanske mærker så ær inte alla bokstæver de samma som i Sverige men jag hoppas på att ni førstår ændå.

Idag har det varit en trevlig dag, dagen børjade med att vi gick en promenad till ett trevligt cafe och åt lite kakor. Sen gick vi hem igen efter att ha kækat as mycket kaka och sånt. Nær vi var hemma bestæmde sig jag och min Kusin Mariell før att åka ivæg och shoppa vilket var otroligt kul! 

Lite bilder från idag.I hope u like it !














NORWAY HERE I COME

Idag åker jag iväg till Norge.. Jag kommer såklart ha med mig datorn men frågan är hur mycket tid man får för bloggande eftersom jag nyss fått en ny kusin vid namn Melissa <3 
Jag har även två andra kusiner som är små så man kommer antagligen ha fullt upp om dagarna. Det är så roligt med barn dom är så otroligt söta hela tiden och jag längtar! 

EN fråga från ER

Vissa undrar hur jag hittar koder och sånt till bloggen. För er som inte förstår vad jag menar så kan jag förklara. 
När folk säger koder menar dom att när jag gör en design så måste man ha koder för allting. För färg på bokstäver, för att headern ska komma på rätt plats och ens komma upp, för att man ska ha en meny osv. Dom koderna är dock extremt svåra enligt mig. Men för att jag ska hitta dom koderna och förstå försöker jag gissa och blir de inte rätt så får man bara låta bli att spara. Sen finns det lite hjälp på google. Det finns en hemsida som heter designadinblogg eller nått vet inte riktigt vad den heter men den kollar jag lite på när jag behöver hjälp. Men det är svårt ändå. Men försök det är roligare att ha en egen gjord design :D!




Old and new ..







JOBBAR PÅ DET!

Eftersom det tar längre tid än man tror att fixa bloggen så kommer jag inte bli klar denna veckan. Jag jobbar på för fullt men har svårt att hitta just det jag vill ha och det är så otroligt mycket koder.. Men jag jobbar på det!

Så många fler besökare än väntat !?

Jag blev helt förvånad när jag gick in på min dator idag och skulle blogga. Jag har ju vart ifrån bloggen ett tag och denna veckan försökt blogga lite men inte riktigt haft orken att göra det hela tiden. Helt plötsligt när jag går in idag så är det 250 som kollade min blogg igår?? Jag menar det är kanske inte så himla många egentligen men när man inte alls vart duktig på att blogga och sånt förväntade jag mig verkligen inte det!?! Det är så sjukt när man förväntar sig att typ max 50 kollat och helt plötsligt 200 mer gjorde det :O Blev jätte glad! Tack för att ni ens läser när jag inte lägger ner så mycket tid på detta. Ni gjorde min dag!



Teater är ingen lek...

 Nu är det dags för skolan igen. Inte så mycket som händer idag förutom att vi kommer ha en pjäs för de nya 1orna i häggen. En lite pjäs som vi övat på i 2 veckor så de är inte så lång tid och vi har alla fått samma text men ska utspela den på olika sätt. De festa tror att teater och sånt är en lätt linje. Att man bara slappar vi kanske inte har lika svår matte, lika långa pass, lika mycket läxor men en sak ska ni veta. Det är helt seriöst inte lätt... Vi har teater nästan varje dag och man får verkligen jobba mycket, läsa mycket, använda sin kropp mycket och så fort det är nån föräställning måste man stanna i skolan tills kvällen.. Vi har även läxor, kanske inte så många som alla andra men de är inte så himla lätt asså ;) Just saying






Dröm sött




In och ut ur förhållanden

Idag var den en sådan dag där man inte visste vad man skulle skriva om. Men då fick jag lite insperation av andra bloggar och sånt och tänkte att jag kan ju skriva lite om vad jag tycker angående alla himla förhållanden som dyker upp 24/7. För detta är något jag irriterar mig på en del faktikst. 

Förhållanden. 
Nu för tiden känns det som om alla bara skaffar förhållanden för att ha ett. Jag vet inte men många tycker antagligen att jag är likadan men det irriterar mig så mycket. Jag saknar också såklart det där man vet att man kan ha i förhållanden. Känslor som man älskar att känna och den tryggheten men det finns så mycket negativt också. Är det inte den rätta så kommer det antagligen sluta dåligt. Så fort ett nytt förhållande dyker upp på facebook är det någon som blir singel. Det är helt seriöst som att säga "de föds ett barn varje sekund och dör en människa varje sekund" ungefär så känns det med förhållanden. Alla bara hoppar in och ut i förhållanden och inte nog med att man ser att det ändrats från "Förhållande" till "singel" de ska komma massa statusar om hur psykiskt dåligt alla mår också. Okej.. Okej.. Nu kanske jag var lite väl hård och jag gör säker lika mycket fel jag men nu stör jag mig lite på andra och ibland stör sig folk på mig. Det känns som om människor inte ens känner varandra längre. Dom träffas, säger hej och sen 1 vecka senare. Nu är vi tillsammans. Ibland förstår jag mig inte på det asså. Är det verkligen värt det?  När man väl är där är det det men så fort man är ute ur förhållandet undrar man vad man gjort. Man han kastat iväg vänner för denna killen, man har slutat med saker, börjat med saker, lagt ner mycket av sin tid och sen är det slut? Jadu. Ibland känns det lite hopplöst. Antar att jag bara är avundsjuk eller något? Kanske:)




Relaxing bath

Idag har det varit en jobbig dag egentligen. Asså jag har på nått konstigt sätt råkat få världens humörsvängningar. Idag blev jag otroligt arg över denna lilla sak: 

Jag satt och höll uppe handen på lektionen. Matte läraren skulle komma och hjälpa men då räcker en annan kille i klassen upp handen. 
Våran mattelärare tar extremt lång tid på sig och det tog verkligen lång tid. 10 minuter ungefär och där överdriver jag inte. Sen när han äntligen är klar blir jag så glad att han är klar men då går han till en annan tjej i klassen och skiter i mig medans hon räckt upp handen i 2 sekunder. När han väl är klar där så säger han: 
- Nu  är det dags för en genomgång på tavlan. Jag blir piss förbannad för att han inte hjälper mig och sticker ut. 
MITT PROBLEM IDAG xD 


Egentligen förstår jag inte riktigt varför jag blev så sur men det var på morgonen också. Det kan vara det. Hela dagen har gått ut på att jag fått ryck typ. Aja antar att det kan vara så ibland. 

Sen kom jag hem, mådde inte så bra så jag bestämde mig för att bada! Det bästa som finns.  Det var otroligt skönt..











DETTA HANDLAR MIN BLOGG OM....

Okej, nu är det dags att berätta om bloggen. Kom inte på något annat att skriva om just idag och tänkte att det är la lika bra att göra det! 

Denna bloggen handlar egentligen lite om mina tankar och mitt liv vilket jag inte anser är så intressant men jag har aldrig tvingat någon att läsa och de är ändå folk som gör det. Det jag tänker är att min blogg ska inte vara någon himla fin blogg som ska visa alla mina bra sidor. Det finns för många av dom bloggarna. Alla inlägg handlar inte om hur bra jag har det, hur mycket pengar jag har, hur jag vill att andra ska se mig utan den handlar om hela mig. Jag säger såklart inte hemligheter och saker som kan skada andra men jag visar mina dåliga sidor. Alla vet att alla människor har dåliga sidor och jag skiter i om folk ser mina för alla har vi dom. Jag är inte perfekt men det är inte du heller så. 
Jag skriver helt enkelt om mitt liv, mina misstag och mig själv. 

Min egna lilla egoblogg 

Jag vill inte sluta skolan.

Någon mer än jag som tycker det har gått snabbt de första veckorna i skolan? 
Vi har helt seriöst gått i skolan i 2 veckor och är inne på den 3dje veckan. (om du inte går en annan skola då, för jag vet ju inte när ni började ) Men jag tänker såhär. 
Vi har det otroligt lyxigt ändå, asså jag är nästan glad att jag går i skolan och blir nästan ledsen att de bara är 2 år kvar för mig sen ingen mer skola. Det kommer va så mycket jobbigare att jobba. Inte lika mycket rast, inte lika mycket fritid. Nej jag vill inte sluta skolan. 

Bild från Niornas bal 2010
 

NU SKA JAG TA TAG I DET HÄR!

Nu ska jag äntligen ta tag i det här. Denna veckan ska det bli gjort. Jag ska fixa min blogg en gång för alla riktigt mycket så nu kommer det se ut som en soptipp denna veckan men sen hoppas vi på att det blir bättre. 

Jag kommer även börja blogga mer men ska försöka hinna med skolan också. Så efter denna veckan så är jag igång igen med bloggandet och det kommer antagligen bli lite inlägg denna veckan med men det kommer vara rätt fult på bloggen. Just saying!