MINA RÄDSLOR!


Väntar på dansen!

Snart börjar dansen och här sitter jag ensam i skolan och käkar bröd med lite gojja ! :)  Det är ganska mysigt men man känner sig ju lite konstig :) Idag ska jag dansa ett bra tag men ska också träna med danskläderna liksom så det blir nog nice :) Idag kom vårkänslan tillbaka nu är det seriöst 9 grader ute vilket är fantastiskt! Kram på er




You made my day

När man är nere så finns det alltid nån som kommer och gör en glad verkligen! Idag har jag vart riktigt otaggad på att blogga och verkligen inte velat göra det men så kommer en liten tjej och säger att hon älskar min blogg och att det verkar som om jag verkligen är mig själv. Det gjorde verkligen min dag, när männiksor är snälla! Det kan betyda så mycket att bara människor säger något litet till en när man har en dålig dag. Känner ni något eller tänker någpt bra säg det till den personen det kan göra dens dag! 

En Paus

Hej, jag är lite upptagen med annan denna veckan tyvärr men kommer skriva mer om några dagar ! KRam på er !

EN HÄLSNING FRÅN OSS


JobbIntervju & En underbar dag med Robina & Antonia

Jag är ledsen att jag inte skrev igår men jag var med Robina och är fortfarande och man ska inte vara osocial när man är med kompisar. Vi åkte till Stan och lyssnade på när våran kompis var och sjöng , sedan gick vi och fikade och åt lite. Den var en helt underbar dag! Idag ska jag på en JOBBINERVJU vilket jag är otroligt nervös för! Jag vet inte riktigt men det känns så viktigt på nått sätt? Jag ska också till kyrkan en snabbis innan jag åker dit och jag vet inte riktigt hur det kommer bli nu.. Aja, vi får la se och hoppas på det bästa här kommer bilder från igår! 




KOM OCH KOLLA!!!!

Jag tycker helt klart att du ska komma och kolla på våran dansföreställning! 
Det kommer bli as nice och om du känner att du vill kan du antingen ringa de numret som står eller kontakta mig så kan jag prata med dig oh dom som har biljetterna. 
KOM OCH KOLLA : 


En glad person kan vara ledsen.

När man har en liksom glad personlighet märker oftast männiksor lätt när man är ledsen.. Det kan både vara positivt och negativt. Jag tycker det är bra att jag liksom är riktigt glad ibland och kan liva upp stämningen men så fort jag blir ledsen så kan jag känna att jag sänker ner andra? Ska det behöva vara så. Jag känner ju verkligen att jag också måste få vara ledsen ibland? Jag kan inte alltid vara glad för en männsika ska inte alltid vara glad. När jag blir ledsen blir jag ofta riktigt ledsen och människor märker snabbt när den glada positiva tjejen blir ledsen. Alla börjar undra och folk kan ibland tro att joden har gått under för att jag är ledsen. Det blir en sån stor skillnad på mig när jag är ledsen och glad för är jag ledsen så är jag verkligen ledsen och det kanske är svårt att förstå ibland. Jag tror att männsikor måste acceptera att man får vara ledsen och jag tror att ni alla måste acceptera att jag också är männsika precis som ni. Kram 

vart kommer tröjan från ? sjukt fin!

Svar: GinaTricot köpte jag den på tror jag! :) för ett tag sedan

Inatt ska jag få sova på Robinas golv!

Efter skolan åkte vi och filmade in en scen i filmen jag ska vara med i ÄLSKADE SYSTER sen åkte jag hem och gjorde lite mat chillade lite och käkade äcklig choklad. När jag hade gjort det åkte jag tåg in till stan för att sen åka till kyrkan och vara på typ ungdomssamling. Det var fett nice och nu ska jag få sova på ROBINAS GOLV. Jag längtar! Ska inte sova på golvet såklart men jo det ska jag, jag ska sova på madrass på golvet! Nu måste jag sova är riktigt trött kram på er! 


FOTOSTUDION

Idag gick jag till skolan som vanligt och vi håller på med ett arbete där man ska beskriva sig själv. Jag har då valt att ta lite bilder på vad jag gör och hur jag är som person. Jag , Maja och Fanny gick iväg till fotostudion och sen fick dom ta lite kort på dansgrejer eftersom det beskriver mig som person. Här kommer lite roliga bilder från studion...
Det är bara att skratta för det är de som är meningen! 






IV-VAL

Idag skulle vi komma fram till vad vi ville välja som IV-val i början tyckte jag verkligen att det var svårt och visste inte alls vad jag skulle välja men bestämde mig tillslut för vad jag ville och så. Jag tänkte mycket på vad jag ville bli när jag blev äldre och jag vill bli AKUTSKÖTERSKA så jag ska läsa NATURVETENSKAP 2 & CABARET ! Ganska nöjd med mitt val faktisk och känner att det kommer bli bra! Taggad :) 



CHOKLAD!!! Nej. LAKRISCHOKLAD..........................

Kom hem nu precis och bestämde mig för att hoppa rakt ner i badkaret vilket var obeskrivligt skönt efter en jobbig men rolig dag i skolan och i kyrkan. När jag kom hem möts jag av massa choklad och när man stoppar den i munnen märker man att de är lakris choklad? VEM KÖPER DET? BLÄ PÅ DIG MAMMA. Man vet liksom att man har choklad i kylskopet men den smakar bajs. Jaja, sånt är livet så jag satte på micromat och fick nöja mig med det.. 




Vart gör du dina videos?

SVAR: 
Jag gör dom i IMOVIE på min mac dator ! 


Jag kanske ler men allt är fake.



Nackspärr & Regn = ingen hit hos bella...

Igår började jag få lite ont i nacken men tänkte inte så mycket på det och jag trodde jag hade sträckt mig.. Men nu !? Seriöst jag dör vad ont det gör, kan knappt kolla någonstans och så skulle jag dansa idag? Ah sure.. Det gick skit dålig och jag blev ju såklart på extremt mycket sämre humör. SEN NÄR JAG ÅKER HEM.... Ja då ska det ösregna och skit. Ibland är de inte min dag. Pallar inte, nu tänker jag lägga mig i ett varmt bad.


VEM?

Jag skulle bli otroligt glada om ni kunde skriva vilka ni är i era kommentarer, sen förstår jag kanske också att liksom folk vill vara anonyma men skulle liksom gärna kanske vilja prata med några som kommeterat eller vilja veta vem de var :) 


Frys tiden eller gå vidare

Ibland önskar jag att man bara kunde frysa tiden, låta den stanna vid ett tillfälle hela tiden. Ibland önskar jag att alla problem bara kunde försvinna, att man slapp allt de jobbiga men jag vet att de ingår i LIVET. Jag önskar mycket saker här i livet men något jag inte önskar är att de du sa var FAKE. Allt var fake. När jag blir depprimerad börjar det gnaga inom mig. Jag börjar leta efter saker jag måste ändra på. Saker som jag gjort fel och jag gräver ner mig själv. 

ENSAM 
Störd. 
ODUGLIG
Tråkig

Varför jag inte säger namn på de som sårat mig.

Okej... of c!! :)) seriöst, häng ut dom. Namn och foto!! Det hade varit kul...eller kanske inte!! som du själv säger, dom är inte värda det ( du måste tänka på att dom har nåt skit i vattnet ) go girl ! <3
Svar : 
Jag är verkligen ingen sådan person som skulle kunna säga något namn eftersom alla männsikor gör misstag och jag vet själv hur det är när man får massa skite eller nån gör så att folk typ "hatar än".. Jag är ingen person som vill att anxdra ska må dåligt och  det är någon "dom" kommer göra om jag säger deras namn. Jag tycker att de den/dom gjort är inte okej. Inte okej någonstans men jag tänker inte vara lika låg tillbaka. Människor som dom är inte värda att få sitt namn skrivet på min blogg. Jag tycker om dom de gör jag, vekrligen men ibland sårar människor en person sjukt mycket och det dom inte riktigt kanske förstår är att dom har gjort så jag inte kommer kunna bli den jag vill bli. Hade detta vart för kanske 4 år sedan skulle jag säkert sagt namn men jag är inte så låg. kommer aldrig någonsin sjunka så lågt. 


FÖRLÅT!

NU FUNKAR DET ATT SE VIDEON!

Var glada!

Min blogg har ju nästan blivit en DEPPSIDA nu känner jag. Asså jag mår ju inte bra men vill ju såklart att ni ska må bra och inte känna er deppade av min blogg liksom så tänkte vara lite snäll och göra en video. Hoppas ni tycker om den! 


Svar:

Varför läsa igen när det är meningen att vi inte skall förstå??
Det är nåt skit i vattnet i norra skärgårn...dom blir dumma i huvudet :))

Svar: Asså jag menade att folk trodde det handlade om saker det vekrligen inte handlade om så jag tänkte att dom kanske ska läsa det igen så dom fattar att det inte är sammanhängande. Eller jag vet inte faktikst och sista meningen var konstig :) men okej?! <3

Inte värd det.


Skolan..........

Jag har förstått att mångra tror att det är min kille som gjort slut, jag vill att ni läser inlägget en gång till det står att ni kanske tror det handlar om en sak men handlar om något annat. Försök inte tyda inlägget för jag skriver om massa saker samtidigt. Jag har mycket i huvudet och man ska inte förstå sig på mina inlägg. Nu ska jag till skolan och jag är så nervös. Jag vet , varför ska man vara det liksom? Men jag är det.. Jag tycker inte om att gå till skolan och inte må bra och jag tycker inte om när människor mår dåligt av att jag mår dåligt. Jag vet då borde jag inte skriva det här men jag gör det ändå. Jag säger emot mig själv. Det är som att ha 2 hjärnor som inte håller med varandera jag är nog skritsfren eller nått. Har säkert vart de hela livet och nu märkt det eller nått. Jag drömde inatt. Jag drömde om allt. Det var det värsta som kunde hända att jag drömde om det. MAn vill gå vidare och sen drömmer man om det, natt efter natt plus att jag inte ens sov inatt. Okej hur går det ihop? Asså klart jag sov men det var ju ungefär 3 timmar och drömmarna var så verkliga. Vad är det med mig! Jag måste sluta nu .. Då ska man till skolan då, spela tempel runn och lyssna på hög musik. 
Lite citat är alltid bra :) Tycker om detta
Pojkar är frustrerande. Jag hatar alla deras indirekta meddelanden. Jag hatar spel. Älskar du mig eller inte? Säg det så jag kan komma över dig.

JAG ÄR INGEN ÄNGEL OKEJ!??!?!

Det är inte meningen att en person ska kunna förstöra hur jag ska ha det i framtiden. Jag vet man ska inte lyssna på det man ska inte göra så blalblabla men ni har själva kanske vart i den situationen! Det är inte så himla lätt. Vissa kanske inte tycker jag borde skriva om sånt här på bloggen men just nu har jag så mycket tankar och det behöver skrivas ner och om ni  inte vill läsa behöver ni inte det och detta är inte riktigt bara menat till en person. Detta är mycket saker, mycket i mitt huvud och det är inte meningen att ni ska fatta vad jag pratar om. Jag är trött på att alltid vara så himla glad.Den sista tiden har jag varit ledsen sjukt ledsen. Men herregud? Du är inte värd det. Ni är inte värda det. Ni har förstört så mycket och jag borde inte gråta över det borde vara glad att ni gav mig möjligheten att inte gå på era fula trick. Ni hjälpte mig att förstå att allt var FAKE. Att ni ens kunde säga så. Att DU ens kunde säga så. Det är inte likt dig men jag antar vell att jag inte alls kände dig. Visste la inte vem du var antar jag. Synd att du låtsas vara npn annan du inte är faktikst. DU kom inte direkt långt med det. Ja jag är arg och sur, precis därför jag skriver på detta sättet. Jag orkar inte vara en liten ängel som ska kastas runt LÄGG NER. Jag vill inte det. Bryter du mitt hjärta en gång till så jag lova dig att du ska få. JAG SAKNAR DIG OKEJ! FATTA DET. Vill att allt ska vara så som de brukar vara! PALLAR INTE! 
Never cry for the person who hurt you,
Just smile and say:
Thanks for giving me the chance to find someone better than You. 
Du kanske är en person som lätt börjar gråta om nån sårat dig men dom är inte värda det. PROMISE. 


Den bästa förvandlades snabbt till den sämsta.

Ögonenlocken kämpar med att hålla sig uppe medans jag ivrigt försöker kämpa med att få i mig en ända sked fil. En  illanmånde känsla kan man säga att jag har. Mår illa över allt som fått de två senaste dagarna att suga! En av de sämsta dagarna i mitt liv och du vet vilka dom andra dagarna var. Du har just gjort att denna dag kommit upp i nivå med min dödsdom. Du visste hur mycket jag tyckte om dig, hur mycket som jag kämpat för detta men varje gång jag kämpat har du stuckit enn kniv i mitt hjärta. Så många gånger. Jag fattar inte? Du lovar mig varje gång! VARJE GÅNG. Men håller aldrig det du lovar. Nu sitter jag här , ingen sömn, ingen mat och har nog inte fällt såhär många tårar sen förra gången. Jag litade på dig, till hundra procent men antagligen borde jag inte gjort det. Man ska inte lita på personer. Kommer aldrig mer göra det. All tid vi hade var bra tills samma sak hände. Jag var inte bra nog. Har jag aldrig vart. Inte i någons ögon. Allt jag någonsin kämpat för har bara rasat i bitar och att du också gör det är inte okej. Jag kan gå runt här och vara ledsen och depp men att jag någonstans vet att du är det gör mig ledsnare. Du betyder mycket för mig men börjar bli trött på detta. Jag är som en liten spelpjäs. Han kanske hade rätt. Jag vill inte vara en spelpjäs. Jag vill vara brädan. Man får höra hur alla har det så fint. Hur en sån person ska vara men det är inte min bild av det. Min bild är PROBLEM. Jag skakar just nu kan knappt skriva mina ögon är svullna och jag hoppades på att komma till skolan utan att känna att man inte vill prata med folk för de är inte min grej men nu är jag här igen. I med hörlurarna och skit i alla. 


En Underbar Helg Med Underbara Människor

Denna helgen har varit väldigt bra, allt har verkligen vart perfekt. Jag har haft det as nice med alla Hönöbor och har sovit på hönö från lördag till söndagen. På söndagen åkte jag och Robina till kyrkan och Isak kom lite efter i en bil. Vi hade det fett på Gudstjänsten och sen åkte alla hem till Robina. Allt blev inte riktigt som för väntat men så kan det gå ibland. Hoppas ni har haft det lika bra, KRAM 




Svar på kommentar:

ja du ska verkligen fortsätta! :D
men kan inte du lägg ut ett video inlägg där du sjunger :D hade varit fett nice! :D <3
Svar: Skulle vart kul men känner la inte riktigt att jag vill det, eller vet inte? men i vilket fall behöver nån som spelar eller att jag lär mig spela bättre piano eller gitarr så KANSKE nån gång :)

Det är bara du som kan få mig att le.

Det var den bästa dagen i mitt liv. 
Har aldrig känt mig så bekväm och omtyckt 



Man vill älska men kan inte.

Ibland så känner man sig inte älskad av den man vill bli älskad av. Man förväntar sig så mycket som man sen bara blir besviken över att man inte har. Man kollar på andra och önskar att man hade det precis som dom, men de man inte tänker på är att den personen också kan se saker du har som inte den har. Ibland kan jag känna att jag inte alltid funkar ihop med männsikor och det sårar mig ganska mycket. Jag vill tycka om alla människor men man gör ju inte det? Nu säger inte jag att jag hatar någon men att jag inte funkar med vissa som man vill funka med. Man kan liksom inte förstå sig på hur den tänker och man kan inte få en bra ralation men ändå så vill man det. Jag vet inte vart jag vill komma men ni som har en bra relation till någon ta vara på den snälla och försök att göra så den håller. 

Efter mycket OM och MEN

Det var folk som hade önskat att dom ville ha mer video bloggande så jag valde att göra en idag! Efter mycket om och men så lyckades jag och här är den!

Tycker ni jag ska videoblogga mer eller inte :)?


Svar :

Åhh! Vilken fin tröja! Hur längesedan var de! Tror du att den finns kvar? :D <3

Tyvärr det var ganska länge sedan men man vet aldrig ? :)

ARG !

Ni fattar inte hur förbannad jag var!! Jag hade gjort ett video klipp till er alla sen ba gick allt bort!! ÅH! 

Mina kläder ?

Jag har fått ganska mycket frågor om var jag köper mina kläder och här kommer svaret!! :D

Jag köpernya kläder ganska sällant men när jag köper så köper jag la på ganska vanliga ställen tror jag! 
Den tröjan på bilden under har jag köpt på lindex för ett tag sedan, och många kläder har jag hittat i min mormors garderob osv. Men jag tror jag köper de mesta kläder på vanliga stället eller utomlands! Kan kanske skicka lite hemsidor och sånt från klädaffärer jag ibland handlar från om ni vill! Men försök skapa en stil ni trivs i och våga ta lite "risker" <3 


Garderoben är min himmel

VAd tycker ni om kläderna?




The perfect day


Svar på all frågor, ledsen att det blev så sent!

Hur ser ditt rum ut ? ( video )
Snälla kan inte du göra lite mer video inlägg? Det är så mycket roligare och läsa då :D love! <3


Svar: Jag har faktikst försökt göra massa videos men så har alltid datan fått ryck eftersom jag använder sämsta programet! Tänkte göra ett idag men så stängdes den av, men lovar ska försöka med fler!! :D Japp video på mitt rum ska bli ( när jag städat! )

 

 
 

1. Favorit affär?
2. Snyggaste killen där ni bor?
3. Bästa filmen?
4. Kan inte ni göra video inlägg? För de är så mycket roligare :)
5. Bästa låt?
6. Snyggaste tjejen där ni bor?
Hoppas de är räcker? :D ha de super bra! Älskar verkligen din blogg. :) ♥

Svar: Min favorit affär, jag tror inte jag har någon speciell faktikst jag vet inte riktigt.. Okej snyggaste killen? Det är svårt jag går inte på utsidan egentligen utan den måsta ha en bra insida för att vara snygg i mina ögon. Jag kan bara tänka på en person som en är riktigt snygg men han bor tyvärr inte nära mig. Titanic & Hide and seek är la de filmer jag tycker om ! Jag ska göra fler videoinlägg men om du läser frågan över vet du varför de inte blivit så! ;) What are words är en riktigt bra låt, bästa texten ever och jag älskar den bara för det. Snyggaste tjejen, jadu.. Jag? HAHAHA skämta men jag vet inte många snygga tjejer i lerum ;) Alla snygga bor i lerum you know!



 
Jätte fin blogg! Undrar bara hur du växt upp ? Asså inget illa menar utan skulle vara roligt att veta lite om de liksom!

Jag bodde i norge tills jag var 9år sedan flyttade jag till sverige med min mamma medans min pappa bodde kvar där! Jag åkte till honom varje lov men nu lite mindre än det :) Jag har la haft det bra liksom!
   
 
Du har sån fin stil, helt underbara kläder vart köper du? Eller vilka affärer hittar du alla dina kläder? :)
Den "koftan" du har på dig i dag och den lila tunikan, vart hittade du det? Sjukt snyggt! :D ❤

Jag tänkte faktikst prata om detta  snart så hoppas du kan vänta någon dag till ! Kommer även komma upp bilder på andra kläder och ska skriva lite om allt ! TACK! Kommer snart ett inlägg !PRomise <3
   
  Är du kristen??
Ja det är jag! :)
   
  Är du kär i någon? Eller har du pojkvän??

Jag säger nog bara såhär.. det är komplicerat! :) Asså vi kan nog ta mer om det en annan gång för det är en lång historia.

Vart åkte du på alla <3 dag?
Det är en hemlis :D

Kusinerna + ställ gärna frågor!

Nu ska jag iväg snart till mina kusiner med mormor och morfar, det ska bli så mysigt! 
Antingen så kommer jag sova över där och sedan passa mina andra kusiner imorgon medans föräldrarna är på sjukhuset med den nya kusinen eller så kommer jag hem ikväll. Se till att fråga frågor nu, för att göra det klicka HÄR


MORGONUGGLAN + JA DET ÄR EDWARD PÅ MIN DÖRR.

Idag vaknade jag vid nio tiden och var extremt pigg, försökte intala mig själv att jag ville sova med men de slutade med att jag låg med öppna ögon och typ trodde att jag sov eller så tänkte jag ? Eller jag vet inte , men trött var jag inte iallafall! Inatt sov jag i mitt grymma nattlinne , det är gjort av silke och så otroligt skönt, nästan så man vill köpa flera av samma xD Idag ska jag träffa min nya kusin och det kommer komma massa nya bilder på den underbara kusinen! KRAM 




Sov sött dröm om killen du har mött!

Godnatt allihopa ! Hoppas ni haft en bra dag! 
Skriver igen imorgon <3 


FRÅGESTUND

Det var en som ville att jag skulle ha frågestund igen så nu kör vi på det!
Ni får fråga vad ni vill och jag ska svara så bra jag kan , inte säkert att alla frågor svaras på men vi får se? ;)
Kommer svara på frågorna den 15 Februari klockan 21.00 om jag kan! 
Se till att ställa intressanta roliga frågor, det är nu ni har chansen! 


VÄRLDENS BÄSTA DAG!

Dagen började med att jag åkte till ett speciellt ställe, jag firade alla hjärtans dag! Idag var en av de ästa dagarna i mitt liv, jag njöt verkligen av varje sekund idag. Sen åkte jag hem och fick veta att jag fått en kusin + det var en tjej!!!!! Oh yeah denna dagen var den bästa ! 

TILL DIG :
What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Och en sak till.....
Du frågar dig kanske hur jag kan vara så säker och då har jag svaret: 
LITA PÅ MIG DET BLIR VI 
LEDSEN FÖR BILDERNA MEN HAR TYVÄRR INGA JUST NU!



OUTFITS

Här är några gamla outfits ! 
Vad tycker ni?


ALLA HJÄRTANS DAG!

NU DRAR JAG! HA EN BRA ALLA HJÄRTANS DAG !




MUMMMSSSS!

VAknade innan larmet gick idag, fixade iordning mig och nu sitter jag här och har massa tid över! Om en timme ska jag ta ett tåg till göteborg och sen ska jag till en hemlig plats, heheheh... Jag ska ha en underbar alla hjärtans dag tänkte jag idag! SPRID MASSA KÄRLEK NU FOLKET!


Älska kläder & Körelever!

Nu ska jag iväg och ha min kör! Det ska verkligen bli roligt och jag älskar att vara körledare för några som är mindre än mig. Jag vill verkligen att dom ska få göra det dom tycker är roligt och vill ju såklart att dom ska få uppfylla sina drömmar. Det bästa som finns är att träna in låtar och sen se det grymma resultatet! Dom är så sjukt grymma mina körelever! Nu kör vi! 
JA MIN GYLF ÄR ÖPPEN.... JAPP JAG HAR VART PÅ KILLKARLAS! XD






Kolla extra noga!

Såhär såg man ut när man skulle iväg till en familj kallad Nielsen i lördags! Tycker ni borde kolla extra noga på den bilden här under för jag har ett rent golv!! Inte ofta man ser det golvet utan kläder eller utan massa annat skräp på. Jag städade mitt rum, åh vad nöjd jag är! 



Kändis eller ej?

Vad är egentligen grejen med att bli känd? Jag vet alla tycker det verkar roligt att hålla på med det man älskar tjäna pengar osv. Men jag har tänkt på en sak, alla kändisar dör ju typ och dör av droger eller nått annat och hur bra verkar dom må egentligen? Asså man vill ju verkligen liksom tex sjunga in för jätte mång människor det vill ju jag med! Jag vet precis hur det är men jag tror att det är lätt att man hamnar på fel spår när man är kändis. Bara lite av ina tankar! Kram

FeEeStT Kläder ;)




Make my wish come true

Jag vet att du läser detta just nu, jag vet att du vet att det är dig jag pratar om och jag vet att du vet att jag tycker om dig.

Varje år på alla hjärtansdag har man mått dåligt, man har känt sig ensam men du vet att du kan ändra på det så jag ber dig snälla.. Var med mig på alla hjärtans dag. Allt jag begär. SNälla


80tals show!!!

Idag hade vi våra 2 sista föreställningar tyvärr, känns alltid lika ledsamt att inte få stå på scenen mer liksom. Jag tror att det gick ganska bra på föreställningarna eller det kändes iallafall bra! Dock var det extremt stressat att vara med på 9/12 låtar och man skulle ha orlika klädsel på alla liksom! Men det var roligt! 
BILDER: 






Svar:

VArt kommer shortsen ifrån?
Ska jag vara riktigt ärlig så har jag inte köpt dom någonstans utan jag har klippt av ett par gamla byxor och gjort dom till shorts! 


Föreställningar och Nervositet..

Nu har vi haft 2 föreställningar, första gick jätte dåligt och andra gick ganska bra! Har inte hunnit ta några bilder nästan men här är några! 





TorsdagsKavajen är på!

Jag är så stolt över att jag tog på mig min Kavaj idag så här kommer mer bilder:  (finare bilder)




KavajTorsdag

Idag kände jag för att ta på mig en Kavaj vilket inte händer så ofta. Jag har la aldrig känt att jag ser bra ut i det men nu tänkte jag att jag skulle ha det ändå. Idag är det ett fullt schema! Först skola, Konfirmanderna direkt efter sedan föreställning efter det igen. Oh Yeah ! Vill ni komma och kolla? Kom till Dergårdsteatern 19.00 !! Inte säkert att det finna platser kvar men du kan ju testa att tyrycka in dig! Puss och Kram Lingonsylt!

Obekväm.

Vad är jag rädd för?

Om jag ska vara helt ärlig och säga vad jag verkligen är rädd för så skulle jag nog säga närhet. 
Jag vet många tänker, det är hon inte alls. Hon älskar att kramas hon älskar att pussas och sånt. Hon har alltid vart sån och hon är så och så.  
NEJ!! 
Ni kanske tror att ni känner mig , men det gör ni inte. Jag tycker om att kramas och så ja ? Klart jag gör men något jag verkligen känner mig obekväm i är att vara nära person verkligen nära. När något går från vänskap till kärlek. 
Jag känner mig bara obekväm och jag vet ofta inte vad jag ska göra i en sådan situation. 
Jag tänker inte så mycket utan gör mer det som gör andra glada, sen säger jag inte att jag inte kan säga ifrån för det kan jag. Men det är så komplicerat... Jag blir bara så obekväm. Allt är så kosntigt.. 

cLoThEs You know



Vill leva mitt liv med dig.

Varje gång jag ser dig i ögonen så vill jag brista ut i gråt, inte för att jag mår dåligt av att se dig utan för att jag är så otroligt glad för att du tycker om just MIG. Jag vet folk säger, man kan inte sätta ord på våran kärlek och det är verkligen sant men det är alltid värt att försöka fast än det aldrig kommer beskriva hur mycket jag tycker om dig. Man kan säga att det vi har kan ingen annan förstå, hur mycket vi än vill förklara det kommer inte människor förstå förän dom själva står där. Hade du vart här med mig nu hade jag inte låtit dig gå igen, det värsta som finns är när man åker ifrån dig. Man kommer fler och fler km ifrån dig och för varje cm känns det som ett kniv i hjärtat. Helst vill jag bara stanna i dina armar för alltid men den dagen kommer. Inte nu, men sen. Ett liv utan dig är ingen framtid , en framtid utan dig är inget liv. Det är du som gör min dag, det är du som får mig att må bra när jag känner mig som ledsnast. Jag kan inte lova dig att jag kommer vara perfekt , jag kommer göra misstag men jag kan garantera dig att jag ska göra mitt bästa. Jag hade egentligen inte behövt skriva alla dessa ord. Det hade räckt med 3. JAG ÄLKSAR DIG. Det säger jag inte bara för att säga det utan för att jag gör det. Jag vill tillbringa resten av livet med dig Älskling. 

Målar på allt & alla

Jag vet , jag sa att det skulle bli en massa bilder jag får nog vänta tills det är en kvällsföreställning och be min mamma ta lite kort eftersom jag inte hinner mellan bytena ! Det har varit sjukt stressat och jag känner mig inte frisk vilket gör allt 1000gånger värre än det är! Klart dte är roligt men herregud vad jag stressar!! Jaja, nu hart man haft en föreställning och den kan jag nog inte säga gick så bra, bandet spelade fel, sångarna sjöng fel och då dansade alla fel. Jaja sånt är livet eller vad säger ni? ;) Jag har alltid varit sån att jag målar på allt och alla.. Jadu, det är ju nått jag borde sluta med..



JAG ÄLSKAR DIG.

ETT LIV UTAN DIG ÄR INGEN FRAMTID , EN FRAMTID UTAN DIG ÄR INGET LIV.
JAG VILL LEVA RESTEN AV LIVET MED DIG

DansFÖRESTÄLLNINGAR & Läkarbesök!

Nu ska jag iväg till läkaren, asså jag vet inte om det bara är jag men är det inte alltid lite skrämmande att gå till läkaren? Jag vill själv bli liksom akutsköterska men ändå tycker jag att man blir nervös när man ska till liksom sjukhus och sånt? Jaja, sen efter det ska jag till skolan i 1 timme sedan slutar jag! Vi slutar 12 varje måndag tills efter lovet då slutar vi halv 5.... Sen efter jag vart i skolan är det genrepsövningar på stora scenen i Lerum. Denna veckan ska jag dansa hela tiden eftersom vi kommer ha föreställningar hela veckan ! Det kommer antagligen bli massa roliga bilder antar jag! KRAM


Loves like a hurricane





I AM NOT AFRAID OF THE DARK,I have the light within me





Kameran DOG

Eftersom min underbaraste , finaste kamera dog på batteri så fick jag inte så många bilder på mina kusiner menmen sånt är ju livet ellerhur!? 

När man ser sina kusiner leka runt och verkligen vara barn längtar man tillbaka. 
När jag var mindre tänkte jag hela tiden, åh vill bli vuxen varför vill alla äldre alltid vara små? Klart att jag ibland fortfarande vill vara vuxen vem vill inte det liksom? Men ändå.. Men hade det så bra när man var barn. 
Eller menar liksom man lekte , och brydde sig inte så mycket om  annat än sitt godis och att leka. 
Nu är det så mycket ansvar, så mycket att göra osv. Nu vill jag tillbaka och bli ett barn!


GRATTIS !


Idag firade vi min Morbor Andreas ! Vi åt god mat och vi käkade mumsiga muffins, det var ett tag sedan man träffade på sina underbara kusiner och nu ska man snart få en till !! Längtar verkligen 


Gör om lite , säg vad ni tycker !

Hej! Jag vet inte om ni ser det men jag gör om bloggen lite ! 
Om ni inte ser någon skillnad klickar ni på F5 sås ka det nog funka. Inte riktigt klar än dock men måste gå nu! 
Vad tycker ni ?

Diamond is a girl's best friend, no freedom is



Som i en film

Våran historia är som en film. Jag trodde aldrig sånt här hände i det verkliga livet. 
Men det kunde även hända mig. Och jag är inte i en film hoppas jag om du inte fejkat allt som sagt. 
Allt är så underbart men ändå så är det så hemskt. Jag vill vara med dig. 
Det vill jag. Men får inte. Eller? Får jag det? Nej. 
Varför? Det är frågan. 
Jag älskar dig. 


Jaha, nehe, Joho

Har så mycket som jag hittar på nu för tiden. Jag åker dit, gör det , hittar på det! Jag liksom blir såklart trött men ändå så vill jag inte missa något! Klart man inte vill missa något. Helgen som kommer nu kommer vara fullknökad.. Först ska jag till Alingsås kyrkan sen ska jag till Hönö på Dop sen ska jag till Göteborgskyrkan osv! Kommer vara helt sten död, och man ska vila på helger... Don´t think so.. 
KLIPPTE SNELUGG PÅ MIG SJÄLV :)