LÖRDAGEN DEN 26MAJ


L

Stressad och ovetande.

Att vakna upp med en känsla av att man måste planera dagen känns konstigt.
Jag vaknade imorse och kände mig stressad och visste knappt vilken dag det var. Denna veckan har gått så långsamt. Fast den har ändå gått ganska snabbt om ni fattar. På dagarna så tycker jag att allt går jätte segt och att det aldrig blir helg men sen så liksom tycker jag ändå att 3 dagar har gått snabbt. Jag vet inte hur jag ska förklara men ah. Sen att jag är jätte stressad vet jag inte? Kanske att vi har våran slutgrej i teater nästa vecka och att allt inte sitter. Vad vet jag?

MINA BOOBS ÄR LITE VATTNIGA


Dear boys, If you want to be together with her you have TO-GET-HER

Ibland tänker jag för mycket.
Ibland inte alls. 
Ska man kanske hitta en balans mellan för mycket och för lite?
Men de är faktikst ganska svårt.
Balensen mellan lite och mycket. 
Jag har alltid haft kontroll. 
Kontroll, planerat, vetat.
Men nu är det inte så längre!
Jag släppte min kontroll inte bara för din skull utan min egna. 
Jag gav mitt liv, på riktigt denna gången. 
Jag säger saker tusen gånger och menar det inte. 
För jag tänker för mycket.
Tänker på konsikvenser men vad kan hända. 
Jag ger mitt liv men jag vet också att du inte förstör mitt liv. 
Du är mitt liv ! 
Eller?

BAD MED MIN UNDERBARA VÄN <<3





Idrott som första lektion!

Det har  varit så sjukt varmt dom senaste dagarna så man vet knappt vad man ska sätta på sig för kläder längre. Från att ha jätte varma kläder till inga kläder alls känns det som. Jag har Idrott som första lektion idag och är taggad eftersom vi hade sovmorgon och fick sova ut lite. Det är så skönt att bara sova ut på morgonen lite längre än dom andra dagarna. idag har jag bara två lektioner för vi har en skoluppgift som handlar om typ männskliga rättigheter och vi ska göra lite roliga saker hemma hos Fanny. Vi delade in oss i grupper och våran grupp har valt att göra något som inte är så vanligt! Om ni läser senare kanske ni ser ;) Puss


HELGEN VAR EN FIN HELG!

På fredagen kom jag hem från mitt underbara hemland Norge och då hämtade min Sysling upp mig på Centralen. Jag och Hans flickvän hade en rolig kväll och sedan sov jag över i Göteborg :) 
På lördagen fick jag och Lina för oss att sova hos undebara sally och Karl + Oliver hängde på som små myror. Sen sov vi alla där och ajg tillbringade resten av helgen med Karl. Hoppas ni har haft en bra helg detta är de ända bilder jag har fårn helgen :) 


En snabb video!

Nu fick jag fixa ihop en video ganska snabbt eftersom jag har inlämning eller redovisning imorgon! Pluss nationella prov i fyra timmar imorgon! Så här får ni :)


En tidig morgon !


DAGEN I BILDER


17 MAJ - NORGE


NU SKA DET FIRAS!

Idag är det 17onde maj och idag ska det firas!! Det är så coolt hur så många lägger ner tid på att fira nationaldagen :) Jag är lite snurrig nu eftersom jag snackar Norska och tänker NORSKA men jag skriver svenska just nu det är lite jobbigt! Jag tänkte göra ett norskt Blogginlägg någon dag. Men ialllafall snart åker vi iväg till Faster Heidi och där kommer SMåkusinerna vara, en Gravid mage, Pappa och den familjen, Farmor och den familjen osv! DEt kommer bli så bra :D!


NATIONELLA

Nationella.
Egentligen behöver man inte bry sig så mycket och bli så nervös för det som man blir tror jag. Alla bara går runt och är oroliga och även jag men jag insåg just att inte borde vara det. Så länge jag får G eller som man säger nu E så är det ju lugna puckar. Såklart man vill ha bättre men what ever. Livet går vidare ;) 
LYCKA TILL ALLA


Fick en fråga

Där de stod: 
Vad har du gjort med handen på den bilden på magen! 

Svar: Det var en gammal bild som var tagen när jag hade bruten handled :)

ETT STEG FÖRE

Jag har snackat om detta innan tror jag men jag kommer ta upp det igen. Jag vill också säga att detta är MINA åsikter och håller ni inte med så gör ni inte men jag säger vad jag tänker.
Nu för tiden tänker inte alls människor på konsekvenser känns det som. Människor bara gör och gör och inser sen inte konsekvenserna. Jag har tänkt mycket på hur vi beter oss just nu. Känns som om vi liksom sårar människor vi sätter andras liv i fara och vi gör saker vi sedan kommer ångra. Jag menar i vår värld vi lever i just nu så sviker vi ofta. Vänner som varit vänner ett bra tag gör saker och framför allt så gör vi saker för att andra relationer är viktigare. Alla kanske inte vart med om det men många har. Vänner sviker en för en kille eller tjej. En kompis kanske tar din kille eller din tjej. Jag har nästan blivit lite besviken när jag börjat tänka på detta. Vi beter oss helt seriöst som AS. Människor gör misstag men hur många misstag får man göra och fast än människor kanske gör misstag tror jag det är en stor undanflykt. Hade man tänk sig för innan man gjorde det skulle de inte hänt och många gör det flera gånger om. Tänk på att du kan såra andra. Sen en annan sak jag också tänk på är angående sex. Jag menar hur många gör inte misstaget av att inte tänka i just den sekunden. Det är så sjukt många som gör misstaget av att bli sårade på grund utav att man lämnar ut sin kropp till flera eller bara till en. Man kanske inte skyddar sig och man skiter i konsekvenserna men tänk då på att en dag sitter du kanske där med ett barn i armen. Jag gör också saker och tänker mig inte för och det är därför jag skriver om detta för jag vet att jag antagligen inte är den ända. Vi gör saker utan att tänka och det är en sak jag tror man ska bli bättre på. Tänk ett steg före och låt ingen förstöra ditt hjärta för det gör ont. Det kan jag lova.


17onde MAJ!

Jag tänkte eftersom jag åker iväg till mitt hemland NORGE imorgon så ska ni få va med på en 17onde MAJ. Det är Norges nationaldag och det är fett nice. Vi firar lite mer än här i sverige och vi käkar fett mycket glas och har ofta glasstävling. Vi käkar mycket mat och har det fett chill. Jag är så sjukt taggad inte varit där på ett bra tag och ska bli kul att träffa hela min släckt. Som ni kanske märkt har jag inte världens bästa stavning på saker och ting men det är för att jag inte har bott i Sverige hela mitt liv utan flyttade hit efter ett bra tag tror jag var 9år. Just so u know ;) Puss och kram lingonsylt!




TISDAG!!

Tjenare mitt benare. 
Idag har jag gjort sjukt mycket saker faktikst men någon jag inte har gjort är att ta kort på sakerna jag gjort vilket blir otroligt tråkigt för alla er som läser. Jag är ledsen men jag har inte tagit så mycket bilder så ni kommer helt klart få lite gamla och så men det får ni leva med. Lite rolig TISDAGSHUMOR kanske? Detta är vad jag just nu sitter och skrattar till ;)


Ett liv utan dig.

Några få sekunder var allt som skulle till, för att allt i mitt liv helt plötsligt skulle stå still.
Känslan av att förlora är inget man vill känna varje dag, när allt hände så snabbt var det som att få ett kraftigt slag. Ett slag som får hela livet att krascha på en sekund, Utan någon som helst grund.
Jag låg där på marken svag och blåslagen, Blåslagen av alla sår som han lämnat under kragen.
Sen kom du in i mitt liv och lyste upp min dag och jag var inte längre svag.
Allting var perfekt tills alla gamla sår skrapades upp. Det var då det började all bråk och ilska släpptes ut.
Jag släpptes nu ur min bur och fick ut allt jag någonsin holt inne. Men de sår som finns i min själ ska förbli ett minne.
Ett minne av hur stark jag var som kämpade mig loss. Jag skulle aldrig längre behöva slåss.
Slåss för att vinna för du skulle inte försvinna. 
Förlorat så många under hela mitt liv och varje gång de lämnat någon har det känts som en kniv.
En kniv in i hjärtat och den jag lita på var borta.
Jag hade förlorat hoppet så många gånger och jag har även skrivit allt för många sånger.
Sånger om hur människor har lämnat mig. Men aldrig någon sång om hur mycket jag älskar dig.

Du betyder allt för mig och det är därför jag är rädd. Ett liv utan dig , jag är inte beredd. Du betyder allt för mycket och du måste förstå. Jag vill aldrig lämna dig jag kommer inte låta dig gå. Jag har gjort så många misstag här i mitt liv men detta ska jag inte låta gå ett ända kliv. Du ställer alltid upp och du är alltid här Men det är klart jag tvivlar jag är ju ändå kär? Jag måste börja lita och tro på dig och mig. Jag älskar verkligen dig och vill vara din tjej.



SCHIZOFREN

Känslan av att alltid vara kall på morgonen är inget jag föredrar. Det jag tycker är hemskast är att vara kall för jag HATAR att frysa. Jag har alltid varit den som inte frusit men nu det senaste har jag börjat frysa hela tiden. Jag borde kanske gå runt i termokläder hela dagarna och mössa? Kanske till och med sova med det.. Jag har varit en sålig bloggare på sistonde och kommer fortsätta vara det ett bra tag till! Jag är inte hemma så ofta och när jag är det har jag ofta annat för mig! Nu låter det som om jag har skit mycket att göra det har jag innte riktgt utan jag sover borta ganska ofta och jag umgås med vänner mycket. Jag vet inte vart jag ska med detta inlägget men vad sägs om Tyskland? NEj nu ska jag sluta. Jag är för trött. SLUTA BELLA. Nu har jag gått och blivit schizofren också..


Du högg mig i ryggen

Va kvar på samma plats, men jag har kämpat och slitit
Jag vet att det blir bättre men det känns inte hittills
Jag fastnar I tankar och försöker ta mig loss
När jag tänker på dagen, någonting hände mellan oss
Men nu vet jag vart du står och jag behöver dig inte
Vi bröt av våran band och dom gick av på mitten
Jag har kastat våra bilder, jag har saknat och glömt
Att det var du och jag mot världen som kämpa till dötts
Du högg mig I ryggen, vad va det som hände?
Jag menar du och jag, vi skulle jämt va bästa vänner
Du har förändrats så mycket, jag vet knappt vem du är
Vart tog den personen vägen som alltid fanns där?
Jag tror du vet vem du är, behöver inte säga namnet
Du förlorade min tillit när du släppte min hand
Och jag vet mycket väl att jag en dag kommer le
Men när jag sitter här skriver rinner tårarna ner

När livet sviker är det bra att vara två
Men ena halvan av mig slutade förstå
Att när en vän försvinner finns det inte mycket kvar
Och jag glömmer dig mer för varje dag
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/s/sofijah/nr_livet_sviker.html ]
Men jag blev lämnad här, som tack för hjälpen
Vi gick skilda vägar, greppade tag I andras händer
Jag försökte göra allt, men det va du som gjorde fel
Löften om att bry sig som inte längre finns mer
Va ärlig mot dig själv, va det såhär det skulle bli?
I så fall trodde jag fel om hela dig och ditt liv
Du var en ängel för mig så varför hände det här?
Ett misstag som förändra allt, hela min värld
Så klart jag vill va vänner, men du ser att det inte går
För varje gång jag ser dig river du upp gamla sår
Du har inte sagt förlåt, så jag kan inte ta emot det
Och all skit som jag fick ta, du är fan inte värd det
Vill du ha mig vid min sida får du börja med en sak
Ge tillbaka mitt liv, för det var det som du stal
Alla minnen stannar kvar och alla stunder som vi skrattat
Det var du och jag till döden, ville aldrig ha någon annan




Visa världen dina kläder

Detta blir mina kläder idag! 
HEJSVEJ!






DEN SJUKA ÄR PÅ BENEN IGEN!

Nu har jag varit sjuk i en vecka undefär. Legat in min säng och inte kunnat röra mig men nu är jag på fötter igen! Jag kan äntligen göra saker och det är jag glad för. DEt visade sig att jag hade halsfluss men nu är det problemet löst. Idag ska jag vara med Karl och det ska bli nice <3 Här har ni lite bilder från min och linas fotografering!


LÄGERMEDKÖR

I helgen hade jag ett körläger med mina underbara körelever vilket var otroligt roligt! Det kommer antagligen komma upp en skämt video om lägret så ni får la se!

Tusen & en natt!

I lördags var jag på en tema fest och här kommer lite bilder! 





Love makes me sick

Igår natt sov jag över hos Karl och på natten vaknade vi många gånger och kallsvettades. Vi båda hade fått feber under natten och när vi vaknade upp hade båda ont i halsen. Det tog bara några timmar innan vi insåg att vi hade halsfluss och fick skippa skolan. Nu ligger jag hemma med 39 graders feber och en hals som är så svullen att mina mandlar sitter ihop och om ni vill veta mer så har min hals vita pickar. Suprise.. Igår kunde jag ändå äta men idag har jag lämnat sängen 1 gång och då var det för att hämta tabletter och annat som kunde hjälpa mig att må bättre. inga toabesök här inte. Inatt vaknade jag vid 04.00 och har inte kunnat somna om för min näsa är så tept och min hals går knappt att andas igenom så jag har mina problem. Jaja här är lite fina bilder på sjuklingen själv. 




LÄS GÄRNA DETTA.

Jag tänkte berätta lite om varför jag ibland gör som jag gör och varför männsikor reagerar på det jag gör. Jag är en helt vanlig tjej som egentligen inte bryr mig om vad människor tycker och tänker. Jag vågar vara den jag är och skämms inte alls för det men ibland är det klart jag tar åt mig av saker. Men det är två olika saker för jag skulle aldrig bry mig om någon säger till mig att jag är konstig eller så men när männsikor säger att jag beter mig på ett dåligt sätt som antingen skulle såra andra eller som får mig att låta som en elak person blir jag ledsen. Det kanske verkar som om jag inte bryr mig men det är klart jag gör eftersom jag varje gång har skrivit om det. Varje kommentar som varit elak har jag ofta tagit upp. Jag mår inte bra av att männsikor ska skriva elaka saker som får mig att framstå som en elak person jag inte är. Klart jag kommer alltid ha hatare på min blogg och det vet jag verkligen men vissa saker som ni hatare skriver kan jag bara inte acceptera och sådan är jag. Jag skriver vad jag blir sur för och förklarar för alla hur det egentligen är. Eftersom att någon har kommenterat något som inte är snat om mig kanske jag kan försklara för den personen hur det verkligen är och eftersom den personen alltid är anonym väljer jag att ta det genom bloggen. Många har reagerat på mitt sätt att skriva. Att jag tar upp saker jag egentligen inte ska bry mig om och så kanske ni tycker man ska lösa saker men jag väljer hellre att förklara det för mina haters och sen skita i det. Då har jag ändå låtit dom få en chans att fakikst se hur det verkligen är. Man kan välja att strunta i männiksor som hatar men jag vill ge dom en chans att ändra sig.


SPRINGA

Jag är inte en höjdare på att springa. Springa har aldrig riktigt varit min grej men idag bestämde jag mig för att testa. Det gick ganska bra men jag måste säga att det inte finns något tråkigare. Efter ett par km var jag både trött och extremt uttråkad så jag började med att gå och prata i  telefon istället vilket var mycket bättre. Springa är alltså inte min grej men vem har sagt att jag inte ska träna för det? Jag tänker faktikst springa eller powerwalka ändå ;)


SOL & VARMA KLÄDER?

Någonsin vart med om att det är sol ute men när du ska till skolan klockan 08.00 så är det iskalt och sen när du ska hem igen så är det jätte varmt? Asså jag vet inte vad jag ska göra åt det riktigt det är något som jag tycker är skit jobbigt för jag vet inte vad för kläder man ska ta. varma eller kalla? Jadu.. Det var mitt problem idag ;) HAha


Låtsas inte vara andra personer;)

Det var en som kommenterade mitt inlägg och försökte sig på att vara någon annan till dig vill jag säga 3 saker. 
  1. LÄR DIG ATT STAVA TILL PERSONENS NAMN INNAN  DU KOMMENTERAR ;)
  2. Inse att jag kan se din IP adress och vet exakt vem du är så du har ju bara skämt ut dig
  3. SKAFFA DIG ETT EGET LIV ISTÄLLET FÖR ATT LÅTSAS VARA NÅGON ANNAN 


    Nu undrar säkert en del vad detta handlar om men det spelar ingen roll jag vill bara att personen ska ha klart för sig att det är extremt löjligt och med tanke på din ålder så  tycker jag du borde skämmas :) Tack för mig 

Älskar dig Karl

Jag vet att du inte tycker om när man ska skriva om att vi varit tillsammans i en månad. Inte för att du inte vill att männsikor ska se utan för att du kanske inte tycker en månad är så mycket. Jag håller med dig en månad är ingenting alls när man har hela livet kvar att leva med dig. En månad är verkligen ingenting men det är den bästa månaden i mitt liv. Det är verkligen lätt att säga att man vill leva resten av livet med någon det är det. Jag har varit säker en gång innan på att jag skulle leva resten av livet med en. Jag ska inte ljuga det har jag men det var annorlunda. Det fanns brister i det förhållandet. Det fanns saker som inte gick att lösa. Vi har också våra brister men det är inga brister som någonsin skulle förstöra vårat förhållande. Jag kan se en framtid med dig och det vet jag att du vet. Jag har alltid varit en person som lätt fått killar. Som haft svårt att faktikst hålla mig till en kille. Jag har haft svårt för det. Det har varit en av mina största brister. Att jag inte klarat av att säga nej, inte klarat av att vara tillsammans med en person under en längre tid eftersom jag har sätt andra killar. Tyckt andra killar är snygga menads jag suttit hemma med en pojkvän. Med dig är det annorlunda. Jag ser inga andra killar. Jag kan vara omringad av killar men i mina ögon är dom inget annat en vilken människa som hellst. Det är alltid du som är i fokus och det vill jag att du ska veta om. Jag skulle aldrig någonsin ge upp något för dig. Det finns ingen som kan få mig att må så bra som du gör. Jag har aldrig vetat hur min framtid skulle se ut. Har aldrig varit positiv till framtiden men när jag vet att framtiden innebär att stå vid din sida så blir framtiden positiv. Jag skulle aldrig någonsin lämna dig för någon annan för det är ett misstag som jag alltid kommer ångra. Du är den som får mina dåliga dagar att bli bra, du är den som får mig att känna mig speciell och framför allt får du mig att se saker ljust. Vi kan tillbringa flera dagar och nätter ihop och jag blir inte ens uttråkad? Jag är en person som inte klarar av att vara med samma personer under längre tid. Jag kan umgås med männsikor länge men jag kan inte vara med dom både dag och natt utan att vilja hem en ända gång. Med dig så känns det inte alls lustigt. Känns som om det är självklart att vi ska sova tillsammans och självklart att vi är med varandra 24/7. Jag skulle vilja beskriva min kärlek till dig på ett bättre sätt än jag gör men det är så mycket jag vill säga som jag inte kan få fram. Jag vill få ut så mycket och jag vill att du ska inse hur mycket du betyder för mig men det går liksom inte att förklara. Denna månaden har varit den bästa i hela mitt liv Karl. Denna månaden har både jag och du förändrats. Jag har iallafall det. I mina ögon har jag blivit mognare. KAnske inte på ett sätt som alla andra tycker men på ett sätt som känns inne i mig. Känns som om jag är en annan person. Ta det inte fel jag menar på ett bra sätt och det känns som om du har ändrats också. Ändrats från att kanske vara en kille som jag också var som tjej till en kille som vill ha ett riktigt förhållande och som jobbar på att göra förhållandet bättre. Jag har fortfarande ett problem kvar och det är att jag lätt blir avundsjuk och det blir nog många tjejer. Eller så är det bara jag? Men istället för att se det som negativt så kan du tänka på att jag blir det för att jag är så rädd att förlora dig. Jag har bättreát mig och kommer bättra mig mer det lovar jag men det är bara så det är. Jag har lätt att bli avundsjuk och mycket har antagligen med mig själv att göra men jag försöker. Jag älskar dig Karl och hoppas på att det inte var för jobbigt att jag skrev detta ;) TRUE LOVE DOESNT HAVE A HAPPY ENDING, BECAUSE TRUE LOVE DOESNT END.







VÄrldens största glass & världens bästa pojkvän <3

Denna helgen med Karl har vart perfekt. Eller jag kan inte säga helg, eller kan man det? Jaja i vilket fall vi har varit ute i solen, käkat massa glass och gjort allt möjligt! Som vissa kanske vet så har jag och Karl vart tillsammans i en månad och jag är inte så förvånad egentligen. Asså känns liksom inte som om det är en så stor grej eftersom jag vill leva resten av livet med honom. En månad är ingenting liksom men såklart känndes det lite speciellt och så. Vi var ute på landet hos hans mormor och morfar och hade det trevligt problemet har bara varit att jag mått lite dåligt men det har löst sig! Äntligen har solen börjat komma fram också är så trött på moln men nu börjar det likna något! 






Sallys

I helgen har jag varit iväg hos Karl som jag skrev tidigare. Jag har sovit där i ganska många nätter men nu är jag hemma igen! Jag skulle iväg till skolan imorse men när jag vaknade mådde jag enormt illa och jag hade jätte ont i huvudet. På valborg så var jag hemma hos Sally och vi firade hennes födelsedag hemma hos henne. Men senare på kvällen kände jag att jag bara ville gå ut en sväng. Jag gick ut på en liten promenad först till Ica och sen bara runt lite. Jag ringde Karl som var på Killkväll och var upprörd. Jag vet inte varför jag var så upprörd men jag bara var det. Han hämtade upp mig och jg fick hänga med the guys. Det var ändå en ganska bra kväll :)