Godmorgon

Känslan av att vakna upp till två små barn som sjunger: Om du har ettäpple vill du dela det med mig i en äpple melodi!
Det var extremt fint och bättre var det att klockan var 09.00 jippi!


En jag aldrig kommer få nog av att kolla på!

Idag har det vart en bra dag! Det kommer komma mer om dagen en annan dag men jag åkte helt plötsligt hem till Karl och kommer stanna här tills Onsdag vilket gör att det inte blir mycket bloggande! Nu ligger Karl här bredvid mig i sängen helt utslagen men kan inte få nog av att kolla på honom! Söta fina underbara pojkvän<3 hoppas du drömmer om mig;)


Fika & Mys

Idag ska jag iväg och Fika med en kompis som heter Marcus! Det ska bli mysigt faktikst. Vi har inte träffats på ett bra tag nu så det känndes som det var dags att göra det :) Det kommer säkert lite bilder och jag hoppas att ni alla har haft en bra helg! Helt sjukt att man har två lediga dagar till jag blir så glas när jag tänker på det asså. Jag ska hitta på mycket dom två dagarna och det kommer bli fett nice :) 


ME AND MY EGO

Idag tänker jag vara riktigt EGO eftersom jag antar att alla männsikor är lite EGO ibland? Eller så är det bara jag. Jag menar vissa männsikor är Egoistiska på ett sätt liksom men andra är Egoistiska på ett annat. Jag är nog ganska egoistisk tror jag. Det är nog ganska dumt men jag har blivit mycket bättre. 

VILL DU SE MER ÄN JAG LÄGGER UPP?

OM NI VILL VETA NÄR JAG FÅR NYA VIDEOS ELLER NYA INLÄGG KAN NI ANTINGEN FÖLJA MIG ELLER PRENUMINERA PÅ MIG!
För att alltid se när det kommer nya videos och även se videos som jag inte lagt upp KLICKA HÄR!
För att följa mig och se när alla inlägg läggs upp kan du klicka på den grejen UNDER här som det står BLOGLOVING på!


SAKNAD

Idag har det verkligen varit en jobbig dag. Karl är iväg på ett läger och jag har bara suttit hemma. När man har sovit över med någon 4 dagar på en vecka och gjort det nästan varje vecka så känner man sig ensam sen. Jag känner mig så sjukt ensam just nu och jag vet inte ens vart jag ska ta vägen längre. Jag klarar mig såklart utan honom inte så att jag inte överlever men saknaden blir så stark. Man sitter här hemma och funderar på vad han gör just nu sen kan han inte smsa med mig heller för dom får inte ha mobiler vilket är det jobbigaste. Jag hade klarat mig helt bra om han kunde smsa för då har vi ändå en kontakt om ni fattar? Då kan vi ändå snacka men nu? Nu har vi ingen kontakt alls. Jag vet inte ens vad som händer där han är just nu. Lägga sig på kvällen och inte känna hans armar runt omkring mig är så hemskt. Detta är svårt. Jag vet att jag klagar mycket men det är så otroligt skönt att bara klaga ibland! Jag är ingen person som klagar så mycket annars tror jag men när jag har en blogg så tycker jag om att klaga! 

Raka av håret?

Ibland undrar jag hur mitt hår funkar? 
Helt seriöst så förstår jag mig inte på det ett dugg. Ibland är det jätte fint och lent och ibland vaknar jag upp med världens ruffs. Asså mitt hår är inte klokt. Min mamma har världens tunnaste hår och jag kommer här som någon himla häxa ? Jag vet inte om det har med det att göra men när jag var liten hade mamma hört att om man rakade av håret på en bebis när den är runt kanske ett halft år skulle den sedan få tjockt? Det funkade tydligen på mig. Nu ska jag sluta klaga men det är ett tips till alla er där ute som vill ha häxhår ;)




Ung & Dum

Om du är här nu. Om du ligger här nu vill jag att du ska veta att jag älskar dig. Om du finns här nu så vill jag att du ska veta att det inte är meningen. Det är verkligen inte meningen. Jag är ung...OCH dum. Andra kan inte förstå känslan. Andra kan inte inse hur mycket det betyder för mig. Andra tror att det inte är någonting men både du och jag vet hur känsligt det är. Jag blir behandlad på ett annat sätt och människor ser mig på ett annat sätt. Från en vinkel dom aldrig någonsin skulle se mig men nu får ni se den vinkeln. 


Du fick chansen

Människor gör misstag. Alla gör misstag. Människor blir arga för misstag. Alla blir arga.
Jag vet att alla männsikor gör misstag men det betyder inte att jag inte kan vara sur för att du gör misstag. Jag har gått runt med en tanke i mitt huvud i snart flera år känns det som. Kankse inte år men månader. En tanke som dag efter dag skärt sig längre och längre in. Jag har alltid varit en som kan förlåta. En som alltid fattat att saker är misstag och som ofta förstått men detta sitter kvar. Jag började lita på dig och jag började lämna över delar av mitt liv till dig. Du var den jag ofta gick till om jag behövde. Du var min stol när jag behövde vila. Vila från allt. Allt som någonsin fått mig trött. Det tog fem sekunder sen var den stolen trasig. Trasig för livet. En människa kan göra hemska saker men när en människa börjar leka med mitt hjärta är det något som blir fel. Den lek du lekte med mitt hjärta satte sina spår. Den lek du lekte var inte okej. Du gjorde inte de hemskaste på skalan. Du gjorde inte det som var snäppet värre men du lekte fortfarande med mitt hjärta. Du lekte forfarande med det ända som faktikst var mitt. Jag gav dig chansen att göra vad du ville. Du kunde antingen välja att stanna kvar eller så kunde du krossa det och aldrig mer ha en plats. 
Människor gör misstag. Alla gör misstag. 


TankeBomb

Jag har inte bloggat på ett bra tag nu men kommer att börja lite smått från och med nu. Jag har mycket tankar som sitter inne i mitt huvud just nu som jag behöver få ut och jag vill inte att någon ska känna sig utpekad på något sätt när jag skriver det jag gör eftersom allt jag skriver inte är sammanhängade och mycket är bara saker som jag behöver få ut.
Ni alla vet antagligen hur det är att ha tankar om något men egentligen så är man bara irriterad och gör allt hundra gånger värre genom att tänka på det. Så har jag det nu! 
Sen vill jag påpeka en sak till innan ni kommenterar. INGENTING av detta handlar om Karl om jag inte skriver att det gör det och INGENTING handlar om Nuet om jag inte skriver det så haka inte upp er.

Lägger ner bloggen ett tag

Jag kommer tyvärr  vara lite OFF ett tag, jag vet om att jag kommer tappa extremt mycket läsare på det men jag bryr mig faktikst inte. Nu kommer jag att ta en liten paus och bara göra inlägg när jag verkligen känner för det. Ibland så måste jag tänka mer på mig själv och vad jag vill och inte så mycket på vad alla andra vill. Jag kommer inte vara borta så länge men behöver den lilla tiden jag kan få. Hoppas inte ni blir ledsna och om ni blir glada för det är det roligt för er! Jag är snart tillbaka







JO de går att glömma

Sitter här med en macka i munnen och tränar på mitt tal. Ja, de säger ju det mesta. Jag är extremt stressad och så sjukt nervös. Jag är grym på att prata med människor när jag bara ska prata , då går de inte att få tyst på mig men när jag ska hålla tal så är det något som drar mig tillbaka. jag är så trött på att jag alltid ska vara nervös flera dagar innan och jag kan talet utantill men när jag står där kan jag ingenting!

Plugg före blogg

Jag är ledsen om jag inte uppdaterar så ofta nu. Imorgon har jag NationellaProv och redovisning och jag måste göra det. Skolan kommer alltid gå före mitt bloggande så jag hoppas inte ni blir för arga för de.  Ibland måste man plugga och det är en grej jag är sämst på men jag måste ändå göra det. Redovisningar hatar jag eftersom jag inte tykcer om att snacka framför människor , det gör jag liksom i vanliga fall men inte när det är en redovisning! önska mig lycka till xD


Vem :)?

as söta ni är verkligen ett perfekt par!! jätte kul att du lägger upp videor! haha ni verkar ha det så mysigt tillsammans! ni ser verkligen jätte kära ut! massa kramar från din vän.. ^^
Ni som skriver så fina kommentarer får gärna skriva namn! Det betyder jätte mycket och jag skulle gärna vilja säga några ord till just dig och svara på din kommentar! Om ni har mig på facebook skriv det där !! <3 Kram på er

En ganska underlig fråga men alla frågor får svar.

är karl bättre än din förra kille från hönö, isak elle va han nu hette?

Svar: 
När det tar slut mellan några som varit tillsammans är det antagligen så att något har varit fel. Det har varit något i förhållandet som inte funkat. Det har antagligen varit något som inte vart bra med den andra personen. Asså då menar jag att den personen man vart tillsammans med inte har varit den rätta för än och inte nått upp till alla krav. Förstå mig rätt nu. Asså man letar då efter en som kan nå upp till sina krav och någon som faktikst var bättre än den andra. Så ja Karl är bättre men det betyder inte att Isak inte är bra för det är han! Han är en grym person men inte den rätta för just mig utan för någon annan! Kram hoppas du blev nöjd med det svaret och misstolka inte allt jag skriver är ni snälla.

MY ONLY LOVE

Här kommer en till! Jag vet inte riktigt vad nu tycker och så men ni ber om fler så då gör jag fler om ni ber om det liksom! Vad tycker ni? :) 


Svarar lite på frågor idag :)

Kan inte du göra mer såna videosar?
för ni e så söta tillsammans!
man skulle kunde kolla på dom om och om igen! Och ändå le lika mycke varje gång ni pussas!

Svar: 
Ja, såklart jag kan det! Ska bara få lite videos sen villjag inte att det ska bli fake. Asså att vi spelar in och nästan liksom gör oss till utan jag vill att det ska komma natuligt därför tar det lite tid! Men så snabbt som möjligt! Du gjorde min dag sötnos Kram!


En fråga och ett svar!

Hejsan du är sååå sjukt bra på att sätta ihop filmer, hur gör du? vilka program? kan du inte lägga ut en video där du visar hur du gör?? det hade varit jätte snällt! :) kram

Svar: 
Jo det kan jag göra men jag vet inte hur man filmar in skärmen om du fattar vad jag menar så jag vet inte hur jag ska göra? Om någon vet hur man gör så kan jag såklart filma in när jag gör mina videos! :) Kram på dig! 


Svar på frågan.

berätta allt om dig och karl. hur ni träffades, hur länge ni kände varandra innan ni blev tillsamans, hur ofta ni träffas osv.

Jag vill inte berätta allt eftersom jag inte tycker att alla ska veta allt om min pojkvän. Jag har ganska många läsare som läser och jag väljer därför att inte gå ut med allt om min pojkvän.  Men jag kan säga att vi träffas så ofta vi kan och vi träffades första gången på Hönökonfrensen. Jag kan säkert berätta lite mer en annan dag men inte just idag och kommer inte gå in så mycket på personliga saker utan bara säga saker som jag känner för. Hoppas du inte blev för arg nu :) Kram


PizzaBakMedKarl :)



Jag ska försöka lyssna på dig

Ja, jag är rädd. Jag vet inte alls vad jag ska göra och alla mina tankar gör mig snurrig. Jag vet att jag borde lyssna mer på dig. Lyssna mer på vad du har att säga till mig men jag stänger av det. Jag lyssnar inte. Jag bara går min egna väg och det är vad jag inte ska göra. Jag ska gå din väg. Jag vet längst inne vad du vill. Jag vet det. Men jag gör det inte för jag törs inte igen. Inte en gång till. Jag vill och det vet du. Jag vet att du vet det men jag är inte redo. Jag borde lyssna på dig. Förlåt att jag inte gör det. ( så alla vet detta handlar inte om kärlek xD ) Bara så ni vet det och inte missförstår igen. FÖr jag pallar inte det.


1000 visningar :O

Det är ganska sjukt att videon jag la upp för en vecka sedan redan har fått 1000 visningar. Jag trodde aldrig att så mpnga skulle kolla på den ! EN rolig grej med min kanal på youtube är att det finns 3 personer från nederländerna som har gjort en grej så dom ska ogilla alla mina videos. Haha, varje gång jag lägger upp så tar det högst 5 minuter så ogillar dom en efter en. Sen fick jag också ett meddelande från en där dom skrev Ogilla på Nederlänska eller vad de nu heter? haha, jag älskar verkligen vad människor inte har något liv. Vem för för sig att bara göra så liksom? Jaja, dom tycker säkert det är jätte roligt 


LÄGER 2012

Nu är det såhär att jag inte fick så mycet bilder på lägret för min Kamera laddade tyvärr ut annars hade jag bombat er med extremt många bilder! Dessa lägerdagarna har varit jätte bra. Många har åkt skidor men jag och några till valde att inte göra det utan åka och bada och spela bowling. jag är jätte nöjd om hur lägret varit men måste erkänna att jag blivit förvirrad också. Jag har fått många tankeställare och sista dagen satt jag till och med ut till klockan 03.00 på natten för att bara tänka om de inte var längre än det. Jag är en person med mycket tankar och om någon ställer frågor till mig som har med allt jag just nu går igenom så tänker jag mycket. Jag kan grubbla på samma fråga i säkert 1 vecka och det tar aldrig slut med tankar. Jag borde ibalnd inte ens fundera på vissa frågor men det gör jag. Detta lägret har både ändrat mig som person och ändrat hur jag ser på framtiden. Jag ser allt på ett annat sätt och jag vet inte riktigt längre vad jag vill och inte vill. Men ändå ett bra läger!







BELLA ÄR TILLBAKA!

Nu är bella tillbaka!
Jag kommer med bilder, tankar och svar senare! :)

D A Y F O U R W I T H O U T M Y B O Y AND IM HOME!!

Om tre timmar är jag hemma älskling och då kan jag se dig! Då är mitt internett tillbaka och jag tänker tillbringa varje sekund jag har med dig! Jag har saknat sönder mig och att veta att man snart är hemma igen får mig att börja gråta. Jag älskar verkligen dig Karl. Jag menar det verkligen. Jag vet man ska inte använda de tre orden för mycket det säger alla men jag tycker att så länge de betyder något och man säger det för att man menar det så är det bra. Jag vet inte hur du känt med just det men jag är glad att jag har dig. Du är den som får mina dåliga dagar bra. Det är du som får mig att le när jag är längst ner. Du lyfter mig när jag inte är stark nog själv. Du får mig att vilja andas och du står vid min sida. Jag vill att du ska veta att jag kommer finnas där i vått och tort. Alltid. Du vet att jag finns älskling och kommer alltid att göra! Man säger mycket när man är kär och man har oftast mycket man tänker över. Jag är en person som kan skriva ner vad jag tänker och jag vill att du ska veta allt detta. Du är den bästa och jag älskar dig ! Snart hemma Hunny <3

Världen är större än du tror !

Det var en gång en person som sa till mig att hon läste på min blogg för länge sedan om något och att hon fortfarande tänker på det jag skrev. Jag blir så glad när människro säger sådana saker eftersom det är lite det jag vill. Jag vill att männsikor ska börja se saker på andra sätt. Det är lätt att alltid se saker på ett sätt och sedan glömma allt annat man har utanför det röret. Har du någonsin kollat igenom ett rör eller ett ihoprullat papper. Ni ser inte jätte mycket utan bara det som är framför er. Många ser världen på det sättet. Man stänger in sig och missar allt som är runt omkring. Jag skulle vilja säga till alla er som vet att ni är så. Se större och jag lovar att ni får en förändring i erat liv!

De stunder man känner sig vacker


D A Y T H R E E W I T H O U T M Y B O Y

Lite mer än ett dygn kvar älskling sen är jag hos dig! Jag tror det är nu vi inser hur mcyket vi betyder för varandra. När man är långt bort fattar man hur tomt det känns utan den andra och hur mycket man vill ha den hos sig. Jag har just insett att du betyder extremt mycket. Jag vill inte se mig själv utan dig. Jag förväntar mig att alla har svaga sidor och din ända är att du är en dålig förlorare jag älskar alla dina sidor varesig de är bra eller dåliga. Så länge de tillhör dig så är de bra. Jag har lyssnat på våran låt hela lägret och kommer fortsätta göra det. Varje gång den kommer så tänker jag på dig och när jag tänker på dig saknar jag dig. Men jag blir också extremt glad. Du är min och det betyder mycket. Du har inte bästa ryktet. Du har inte kanske alla på din sida. Många snackar skit eftersom du har varit den du varit. Du har gjort misstag men jag tror inte du kommer göra samma misstag. Människor säger till mig att du playar mig men jag tror dom inte. Jag väljer att lita på dig. Tänker inte lyssna på vad andra säger. Det finns de som också blivit arga för det VI har. Dom har skrivit saker men jag vill att du ska veta att allt det är skit. Det är ingen som kan säga hur DU eller JAG är för det kan vi bara avgöra själva. DU är underbar och jag litar på dig Karl! 27 timmar kvar!  Håll ut !

En spelpjäs i ett spel.

Alla har vi tillfällen där relationer kanske tar slut. Vill bara påpeka att det inte handlar om Karl detta. Men relationer tar ibland slut och jag tror att många också kan ha känt känslan av att det både vart svårt och skönt. Detta har hänt mig. Jag är en person som blir sur om någon försöker säga till mig vad jag ska och inte ska. Jag vill gärna bestämma själv och om någon annan försöker säga till mig att göra något jag inte vill så blir jag lätt arg. Detta har alltid varit ett problem. Personer i min närhet har tagit förgivet att jag kommer göra som dom vill eftersom jag aldrig sagt ifrån utan bara gjort. Jag har alltid blivit omflyttad och jag har inte mått bra med det. Jag har varit en spelpjäs som alla tror att dom kan få bestämma över. Nu de senaste året har jag sagt till mig själv att jag inte vill vara den spelpjäsen. Jag har sagt ifrån och då har tyvärr relationer tagit slut. Mab mår piss det gör man, man känner hur det gnager inom än och man vill inte att det ska sluta såhär men ändå känns det skönt att slippa bli omflyttad. Låt dig aldrig bli som en spelpjäs.

Du log, jag dog!


D A Y T W O W I T H O U T M Y B O Y

Det är mindre än 31timmar kvar till vi träffas och det känns som en evighet. 31timmar ändras snabbt till dagar och känns jätte jobbigt att jag inte får ha dig vid mig nu men jag hoppas du har tänkt lite på mig med vilket jag vet att du gör. Det är svårt att inte tänka på den man älskar när man är borta. Man har vant sig vid att ha den nära och man har vant sig att umgås med den vissa dagar men helt plötsligt vet man att man är så långt bort. När man åker bort ifrån dig så känns det jobbigare än att vara i bara Lerum eftersom att jag vet att jag kan åka till dig då men nu kan jag inte det. Jag har så långt att åka och jag vet ingenting om hur du har det egentligen. Man har inte fått kramarna på några dagar. De kramar man älskar mest av allt. Din lukt sitter fortfarande kvar i min väska och jag skulle nog säga att jag kanske råkat sniffa lite och sånt på den. Din lukt är den bästa i hela världen jag vill bara krama om dig och känna den igen. Jag saknar dig älskling håll ut några dagar till sen är jag hos dig. Jag kommer alltid att vara din! Make 31 hours to 31 minutes please?

VI BRYR OSS OM DIG

Jag ville bara säga till alla att ni verkligen ska ta vara på livet. Man ska aldrig tänka att det snart kommer ta slut klart det inte är bra att tänka sådana tankar men jag tycker vekrligen ni ska tänka på vad ni gör. Många säger att när man tar "droger" så lever man livet men jag vill då ställa denna frågan till er. Om du hade 1 timme på dig att göra vad du vill innan du dör. Vad gör du? Många kanske säger att de vill ta droger men jag tycker det är fel svar. Vill ni helt seriöst inte säga hejdå till era nära och kära? Det hade jag gjort , jag tror inte vi inser hur mycket de betyder för oss och hur mycket dom bryr sig om oss för det gör dom verkligen. Tro aldrig någonsin att du är oälskad för du är så extremt älskad. Ta vara på livet och dina nära och kära. Lev livet men gör inget dumt för DITT liv är värdefullt kanske inte bara för dig men för alla andra! Vi bryr oss om dig! 



Miss u


Som jag sa

Som jag sa så är inte den sista videon på mig och Karl så bra eftersom vi inte fick skickat alla videos men jag gjorde ett försök;D nu har första natten gott, allt är lugnt förutom att jag fick ett astma anfall igår och svimmande av men det löste sig! Nu har jag sovit och är utvilad!! Jag är rätt taggad inför dagen kram på er från lägret


D A Y O N E W I T H O U T M Y B O Y

Nu har jag åkt iväg från dig och jag tycker det känns hemskt att lämna dig bara i fem dagar. Jag tycker verkligen att det är hemskt. När jag är med dig Karl så tror inte jag att du inser hur glad jag är. Du gör mig extemt glad och jag hade ALDRIG trott att någon skulle kunna göra mig glad på det sättet igen. Jag trodde jag hade upplevt allt om kärlek men DU är den biten jag inte upplevt innan. Den biten jag alltid önskat mig. Man har sätt människor som är äldre som verkligen har hittat den rätta. Jag trodde aldrig jag skulle hitta den. Men jag har fått tillbaka hoppet nu. Allt känns bra och jag är glad att du inte skäms över mig. Jag är inte helt normal jag vet men du älskar mig ändå? Du är ganska sjuk du med men jag tror det gör oss till det perfekta paret. Det perfekta paret ska inte vara de som aldrig gör fel, de som inte vågar bjuda på sig själva för att se dumma ut. Jag tror att det perfekta paret är vi. De som vågar göra sjuka saker och som vågar vara sig själva. Stå upp för att man inte alltid kan vara bäst. Jag älskar dig nu är det bara 75timmar kvar innan vi ses och jag vill att du ska veta att jag tänker på dig hela tiden!

Åksjuk!

Nu sitter jag på bussen till Hagfors med alla som ska till lägret! Jag blev tyvärr åksjuk så nu sitter jag framme med han som kör! Inte lika kul.. Men livet går vidare! Ha det fett nice, försöker göra ett inlägg från mobilen:)


Man är helt enkelt inte älskad av alla!

Här under ser ni lite bilder från när jag och Karls familj var och badade i skövde! Ni kanske tror att det kändes jobbigt eller nått eller att det kanske var konstigt att åka med familjen efter bara 1 vecka liksom men jag måste säga att det kändes otroligt bra. Hela den familjen var extremt välkomnade och det kändes otroligt bra eftersom inte alla familjer allid är det känns det bra att de tycker om mig. När någon inte tycker om mig i en familj liksom kan det bli ganska mycket problem vilket inte är så jätte roligt men nu slapp jag det problemet och det känns skönt! Jag älskar hur människor är så olika. Vad hade hänt om ingen var annorlunda? ingenting. Dte hade varit otroligt tråkigt. Jag förstår att man verkligen inte älskar alla männsikor för det kan man inte alltid göra? Det fattar antagligen ni med? vi är alla skapade på olika sätt och vissa tycker inte om vissa så är det bara. Det ända jag kan bli sur på är människor som gör något åt saken. De skriver saker som sårar de gör saker bara för att den personen ska må dåligt och det tycker jag är fel. Tänk på att alla är annorlunda och andra kan också se dig som störade! Man är inte älskad av alla.

Jag älskar dig!

Som jag skrev i tidigare inlägg så var det svårt att få över alla videos från Karls dator till min så jag fick försöka dra ut på alla saker lite om ni kanske tycker det blev långtråkigt! Men jag gjorde iallafall en video så jag hoppas ni blir nöjda med den :) Den första är den nya och den under är den gamla för er som kanske inte sätt den! Lägg gärna in en kommentar om ni har lust! Jag älskar dig Karl och kommer verkligen sakna dig otroligt mycket Kram

Jag bryr mig

Jag är en person som snabbt kan bli ledsen. Jag har svårt att lita på människor och när du gör såhär och inte ens tänker på hur jag kanske tar det så blir jag mer ledsen. Jag borde bara låta allt vara och egentligen inte bry mig men jag är en sådan människa jag bryr mig. Jag mår inte bra av det okej. När människor lämnar en utanför på ett sätt så tar jag illa upp. När man inte får vara med på saker. Eller när du inte ens klarar av att skriva att du inte kan träffa eller skriva eller snacka med mig. Jag har vart med om detta innan och det gör mig otroligt ledsen. Jag låter som en liten tjej som blivit lämnad utanför och är 4 år men jag kanske är det då. 4år. Jag är sån här.. Det är något jag borde ändra på men jag tycker det är svårt. Jag bryr mig om dig. 


Slutat sjunga?

Det är ganska sjukt. Sen jag började på Gymnasiet har jag slutat sjunga? Jag älskar musik, jag älskar att sjunga det är något jag verkligen lever för. Jag kan sjunga hemma och jag lyssnar på musik hela tiden men det är som om jag insolerat mig. Jag vågar inte längre sjunga inför männiksor. Jag kan skoj sjunga med Karl osv men helt seriöst vågar jag nästan inte sjunga så som förut längre. Jag skämdes inte förut men det har jag börjat med nu? Varför har jag börjat med det? Jag antar att det är för att alla andra är så extremt bra på det nu för tiden och när man då hör sig själv så inser man inte riktigt. Jag är körledare det är jag, men där lär jag dom andra att sjunga och tänker inte så mycket på mig själv. Man ska sjunga för att man tycker det är kul och man kan lära ut saker till andra fast än man inte är bäst på det själv? Eller? Jag vet inte riktigt vad jag tänker just nu. Jag har gjort runt 400 egna låtar sen jag var liten och kanske sjungt 4 av de låtarna men resten kommer jag aldrig sjunga för någon. Varför gör jag dom då? egentligen? Kanske för att skriva ner känslor men jag vet inte riktigt. 


VAR JAG SKA!

Hej, jag hänger inte riktigt med.. haha var ska du någonstans? Är det ett läger eller ska du bara bort med Karl? Vad ska ni göra? Åka skidor, campa?? :) tacksam för svar :D
Ps. Lägg ut mer filmernpå dig och Karl ni är så söta tsm!! Så du har det vill typ alla ha det.. så lägg ut mer videor! kram

Svar: 
Jag ska bort ifrån Karl inte med Karl! Jag ska på ett läger med kyrkan och de flesta ska åka skidor och sånt men det ska inte jag! Vi ska umgås och ha det fett nice! Klart jag kan lägga upp fler videos på mig och Karl probemet är bara att han har alla filmer på sin data och jag behöver dom men de är för störa för att skicka på hotmail så om ni har tips på hur skriv gärna! Sen är det några som klagat på att vi lägger upp videos men skit dom! Vad gullig du är! Tack detta gjorde min dag ! kram 



https://www.youtube.com/watch?v=7GLyZKPv4V8
Kolla den så länge så kommer det snart en nyare när jag fått alla videos!

GE DOM EN CHANS

Männsikor kan ändras det kan dom verkligen. Jag tror på att människor kan ändras. Många blir jätte sura för vad männsikor har gjort och tänker att de alltid kommer vara så. Man tänker att bara för att den personen gjort så innan kommer den göra det igen. Bara för att människan har varit elak så kommer den alltid vara det men jag säger NEJ till det. Jag tror inte alls på det där. Ja man kanske inte ska gå och ställa sig vid en mördare och tänka han kommer inte göra om det men tänk om någon kanske sårat människor innan och nu bestämt sig för att ändra sig. Då måste man ge personen en chans annars är det ju ingen ide för den personen att ändra sig? ingen bryr sig ändå? Alla tar för givet att den kommer vara så hela livet. Jag vet själv hur det är att tänka så men jag försöker också ändra på mig. Jag FÖRSÖKER. Ge dom en chans. 



Klockan 10.00 & 18.00

Nu har jag packat klart min väska och är nästan redo att åka! Jag vet inte riktigt vad man ska ha för förhoppningar. Jag åker snart iväg men innan jag gör det kommer jag berätta när inläggen kommer! Klockan 10.00 kommer inläggen om mina tankar. Klockan 18.00 kommer mina små brev till Karl. Jag kommer åka iväg vid 20.00 ikväll och är borta till 21.00 på Torsdag! Jag ska iväg med kyrkan och vi ska ha som ett läger. Ha det fett bra allihopa! Kom ihåg att kika in på bloggen medans jag är borta! 





BLONT OCH LÅNGT!

Idag har jag funderat mycket på mitt hår. Jag skulle extremt gärna vilja att det solbleks lite vilket det kommer göra men inte riktigt än bara. Jag saknar mitt halft blonda hår men tycker om det som det är nu med! Idag så kom jag också fram till att jag ska försöka spara ut mitt hår så det blir ända ner till rumpan. Jag vet att alla klipper sitt hår nästan en gång var tredje månad men jag måste säga att jag inte gör det. Jag klipper det nästan bara 2 gånger om året högst och det växer bra ändå. Visst det blir slitet men vem bryr sig. Inte jag!

Skällde ut min mamma

Idag är jag på mitt hemska morgon humör. Ni kanske tror att jag är jätte pigg på morgonen och det händer ibland. Men inte idag! Idag vaknade jag av att mamma ringde klockan 09.00 jag har en känsla av att jag råkade skälla ut henne..Ops...Sen somnade jag om och vaknade vid 12. Nu när jag vaknade så ville jag bara gå under jorden. Mitt huvud värkte min näsa är störd och min hals vill döda mig! Inte så värst skönt.

Ibland spårar jag ur

Nu sitter jag hemma och packar. Varför är det alltid lika svårt att packa? Jag förstår inte hur jag kan göra det så fruktansvärt svårt varje gång. Nu sitter jag halft och lipar över att jag inte hittar rätt kläder, jag vet inte om jag glömt något och jag vet knappt vart jag ska ta vägen? Asså det blir alltid såhär man packar och kommer inte fram till saker och sen har man glömt något. Jag pallar inte att det blir såhär. Vad ska jag ha för skor liksom? Man borde ta några som man lätt kan få på men ändå, tänk om det blir för varmt? eller Kallt? Nu går det tusen tankar i huvudet och jag blir mer och mer stressad. Mer och mer OTAGG och just nu känns allt bara värdelöst. Varför stannar jag inte bara hemma med Karl och skiter i allt? Jag vet att det kommer bli bra men helt seriöst har jag aldrig velat backa såhär mycket. Jag har feber och jag är sjuk. Kul för mig. Detta blir säkert jätte roligt... Eller.. Jag orkar inte med mig själv ibland. eller jag gör visst det. Eller kanske är jag skitso eller hur det stavas. Det går inte att stava när man är norsk. Skyll på det liksom? Jag orkar inte okjej!??!?!?

Påsk med hela familjen

Känslan av att vakna upp i någons armar är så underbar så jag tror inte riktigt ni fattar. Känna hur någon håller om en och kramar om en som en liten bamse. Man blir helt varm i kroppen och känner sig verkligen älskad. Jag älskar den känslan kommer nog aldrig sluta älska den tror jag. När jag hade gått upp ur sängen satte jag och Karl på en låt och mimade och dansade lite när vi spelade in. Vi får se om ni kanske får se den videon lite senare i veckan! Efter allt lekade började det allvarliga. HITTA EN KLÄNNING TILL BELLA. Jag är inte så taggad på att testa kläder och sånt men nu hade jag bestämt mig för att göra det och gjorde det men kände inte att någon riktigt passade mig! Sedan tog jag tåget till Floda och stannade hos mormor & morfar firade lite påsk med Kusinerna och så :) Nu sitter jag hemma ska snart packa inför lägret jag ska på! Kram

Påsk

Idag ska jag iväg till min mormor och morfar med hela familjen. Jag älskar verkligen påsk när alla ungar är utklädda och allt. Om ni undrar varför jag inte skrivit på jätte länge är det för att jag inte har någon sladd so kan överföra bilderna och jag är hemma hos karl! Har vart här i 3 dagar nu och vill stann längre. På bilden under ser ni hans underbara syster Judith och jag. Jag vill egentligen bara vara med honom hela tiden och när jag ska iväg på läger på måndag så kommer jag dö känns det som. Kram på er



Nu vill jag ut och springa!

Hejsan! Jag fattar inte hur killen lyckas? Så fort jag somnar liksom bra så vaknar han och väcker mig. Klockan sju SJU så väcker han mig och säger att han vill ut och springa. Är det normalt? Klart jag blir trött sen då, vem blir inte det liksom. Nu har jag sovit ungefär sju timmar och nu ska vi iväg till badet! Det ska bli fett kul<3 Hoppas ni får en bra dag!



Karl är med barn!

Jag sitter här i Karls rum och käkar massa godis. Vi ska snart kolla på Big brother och imorgon ska vi åka iväg och bada! Jag och hela hand familj, hahahah... Jag vet ite riktigt hur många bilder det blir eftersom att vi kommer vara på ett badhus men antar att det kan bli någon? Idag har vi spelat massa spel, sen har vi vart ute med hunden och massa. Jag är ledsen att jag inte gör så mycket inlägg nu men ni kanske förstår att jag vill vara social med min pojk! Karl är med barn bara så ni vet och mitt huvud är barnet ;)

TORSDAGSKLÄDER

Nu åker jag iväg till Karl, jag kommer att blogga senare ikväll men det kan ta ett litet tag innan jag gör det. Idag valde jag att sätta på mig mina nya kläder. Kommer fler bilder och annat roligt ikväll :) Jag hoppas ni får en härlig start på lovet nu och ha det fett kul! 




Mina videos!

Om ni känner att ni vill kolla in alla mina videos jag lagt ut på denna bloggen kan ni KLICKA HÄR. Om ni också vill se de videos som jag inte lagt upp där kan ni KLICKA HÄR. Vilken av alla tycker ni mest om? Skulle vara otroligt roligt att veta. Vilken ni tycker om! Kram på er kommentera gärna! 



Jag överlevde!

Idag simmade vi på idrotten. När jag började simma gick allting som väntat men när jag hade simmat lite kände jag hur all luft jag hade i lungorna inte ville ut. Detta gjorde att varje gång jag skulle upp och ta luft fick jag ingen luft för att lungorna var fyllda. Jag simmade ungefär 50 meter utan att få in luft och det slutade med att jag började skaka och blev yr. Idrottsläraren hjälpte mig upp och mina ben skakade sönder. Det som antagligen gjorde att jag skakade var att jag var rädd. Jag var rädd eftersom allt inte gick som det skulle. jag hade ingen kontroll. Det tog inte så lång tid innan jag kände att det blev bättre och jag fick gå. Ibland kan det vara skrämmade att ha astma. Man känner inte att man har kontroll och jag vill ha det. Det är något man bara får leva med antar jag men det är också extremt jobbigt. 


Packa

Nu ska jag snart iväg till Alingsås igen. Där ska då Karl möta upp mig och sen ska jag sova över hos honom till imorgon. Det är snart dags att packa och då är frågan vad ska man packa ner? Jag får alltid det problemet att jag glömmer något... 
MIN PACKLISTA :
Tandborste
kläder
Sovkläder
Smink
Parfym, deo
Kamera 
Astma medicin 
Mobil
Laddare 



SCHOOL HERE I COME

Idag var morgonen bra för mig. Jag vaknade upp och kände mig pigg fast än jag somnade runt 12.00 igår. Jag känner att detta kommer bli en extremt rolig dag. Bella är på sitt övertrötta humör och är redo att SPIDA. Jag är fett taggad på att ha en matte lektion vilket jag hatar och jag vill bara va i skolan och ha kul. Att vara spidad och sitta hemma ensam är inget hitt asså. vad ska jag göra i min ensamhet? Idag ska vi bada igen. Igår var det ganska lugnt jobbigt i början men det blev helt enkelt bättre. 


Tar du med dig Karl till kyrkan ? :)

Det var en fråga jag fick. Jag tänkte svara på den lite snabbt. Karl går i en kyrka I Alingsås och jag går som många vet i en kyrka i Göteborg. Jag har varit i hans kyrka ett antal gånger för att jag känner människor där. Klart att han kanske kommer hänga med någon gång men det är inte det som är grejen. Han trivs i hans kyrka och så länge han umgås med gud är det lugnt liksom. Jag kan såklart ta med mig honom någon gång men vi får se när :) 


Video på Norska

Jag fick en fråga om jag kunde göra en video på Norska. Jag kommer att göra min nästa video helt på Norska och den kommer att komma upp denna veckan. Hoppas att det blir bra ;)


Vad tycks?

Idag hängde jag med mamma och när hon skulle köpa lite kläder. Jag är ingen älskare av jeans direkt. Jag tycker inte om att testa dom och det är det största problemet så därför säger min mamma: Nu ska vi köpa jeans. Jadå.. Så jag fick testa och till slut hittade vi ett par. Sen fick jag två andra plagg också så ah, jag vet inte.. De passar la antar jag :) tyckte dom va snygga iallafall och dom behövdes!


:)

Jag valde att göra ett litet inlägg, innan ni skriver att jag borde skaffa mig ett liv vill jag bara säga att jag har ett liv. Ett underbart liv och det är jag glad för!! :) 

JAG HAR NÅTT INTE DU HAR ;)

Nu ska jag snart åka iväg till teatern. Jag vet. Jag har en tröja alla andra har. Nästan alla har nu för tiden en såkallad "PippiTröja" och det har jag med MEN DÅ ska jag berätta en sak för er. Jag har en fläck på min längst ner. Det gör den otroligt unik. Problemet är då bara att jag den fläcken går bort när jag tvättar den men vet ni vad jag har för lösning då? ANtar att det är ett nej. Jag ska säga er då att jag tar och äter och sen spiller jag igen. Jag är grym! Yes..


The sweetest girl


Igår tog jag lite kort på den här söta flickan. Jag älskar verkligen hennes ögon. Hennes namn är Judit och hon ha rmycket energi som de flesta 7åringar har. Jag saknar verkligen den tiden när man var ung. Nu tänker säkert alla som är över 30 " men hon är fortfarande ung" men det är jag inte. Jag menar när man verkligen var ung. När man lekte på lekplaser vilket jag fortfarande gör men ändå. När livet bara var roligt och det fanns inga bekymmer.  Det saknar jag.


Jag kanske är elak men det är inte så lätt.

Det är inte min grej att skriva "elaka" inlägg. Det är verkligen inte det. Jag är sjukt ledsen att jag ens bryr mig om sådana kommentarer. Männiksor får kalla mig saker, tycka att jag är dum, inte gilla min blogg men dom får INTE lägga sig i saker som dom inte vet något om. Jag är ledsen att jag är så elak , eller framstår som en som jag inte är men karl betyder mycket för mig och när människor då kommenterar saker som har med honom att göra och saker som får honom att påminnas om mitt ex så tycker jag inte det är okej. Jag tänker inte slösa bort min största kärlek bara för att ni kommenterar skit. Jag vill inte det. Jag kanske verkar jätte dum, ledsen för det men tänk er in i situationen. Jag borde bli bättre på att skita i sånna kommentarer men jag vill inte skita i det. Det handlar om min pojkvän och jag vill att alla ska få klart för sig att jag älskar honom. 

Ja, nu har du gjort mig irriterad. Är du nöjd?

Som jag visste skulle inte männiksor sluta skriva att jag blev tillsammans med karl för att göra killen jag gillade för 2 månader sedan avundsjuk. Jag tycker såhär nu. Ska du tycka till om mitt privatliv och det inte är snällt ta det med MIG då och skit i att kommentera. En sak till.. Jag är kär i karl och säg inget annat för det gör mig fett irriterad. Tror du helt seriöst att du vet saker eller? En sak ska du veta. Om du tror som du gör tror du helt fel. Lägg dig inte i och om du tycker allt är så fel sluta läsa bloggen eller ta det med mig och våga skriva vem du är. Jag blottar mig här med mitt namn och alltoch du står och gömmer dig bakom en dator? Vem är det som är feg egentligen. Men säg inte åt mig att jag inte gillar nån jag gillar för den jag inte gillar är såna som du. DOM SOM TROR ATT DOM VET MER ÄN DOM GÖR.


PÅSK

Ikväll ska jag iväg på en teater med klassen. Det ska bli ganska roligt men är sjukt otaggad att åka in till Göteborg på kvällen. Jag har avrit ganska trött den senaste tiden och det ska bli skönt att snart ha lov. Igår fick man göra kort i skolan som man fick skriva en hälsning på sen kommer de skickas ut till personerna man skrivit att det är till. Kaniner kommer att gå ut och lämna de hälsningarna till personerna så det kommer bli nice. Jag vill bara säga att glöm inte att följa mig på BLOGLOVIN och YOUTUBE!
KLICKA HÄR OCH FÖLJ MIG!!


Vill inte bada

Idag ska vi bada på idrotten. Jag vet inte varför men det är verkligen inget jag tycker om. Jag känner mig inte bekväm när jag ska bada. Jag är antagligen som de flesta tonåringar i denna åldern. Osäker. Man ska verkligen inte tänka på sin kropp och det gör jag inte när jag har kläder på mig och gör saker i vanliga sammanhang men när jag ska bada? Bara en bikini. Hela klassen och liksom simma.. Nej det mår jag inte bra av. Jag mår inte bra av det. Så jag får se vad som händer antar att man bara får göra det. Sen är jag sjuk också vilket suger. 


Min bästa dag!

Idag är det Tisdag och jag måste erkänna att detta var en otroligt bra dag. De timmar jag var i skolan var kanske inte de roligaste men sen när jag fick satt mig på tåget och åkt till Lucas & Karl så måste jag säga att livet blev bättre. När de mötte upp mig bestämde vi oss för att gå hem till karl och det gjorde vi. Vi åt lite och vi var allmänt grymma. Efter ett bra tag gick vi ut i solen och softade, stod på händer, åkte longboard och massa annat. Här är bilder från dagen!! 





Han trodde att han kunde men han sög.

Jag kommer att vara hemma runt halv tio och då kan ni kika in om ni vill se mina bilder från dagen. Idag har det vart en fett härlig dag. Jag , Lucas och Karl har vart ute och lekt. Sen skulle Karl såklart visa sina skills på TETRIS men lyckades göra så jag gick ner en rank.. Bra kille man har. Jag blev fett irriterad och han fick stå ut med att inte få några pussar på ett ganska bra tag. Nu ska vi mysa lite innan jag ska gå till tåget för att ta mig hem. Hoppas ni alla haft en bra dag Kram på er :)


Ett inlägg från bästaste killen // BELLA

Tjenare! Just nu sitter jag och Bella och ska precis börja öva på hjärt och lungräddning. Vi tänkte att det är bra att kunna sen i framtiden och att kunna få klämma lite extra på världens underbaraste tjej är ju inte helt fel  ;) 
// Karl 



slutar aldrig

Har ni någon gång velat sluta men så fort ni börjar tänka på att ni vill sluta så känns det som ni ALDRIG slutar? Idag är en sådan dag. En helt vanlig Tisdag. Tisdagar har jag 3 timmar rast och man tänker att det borde vara roligt men helt seriöst vad ska jag göra med all tid? Jag har verkligen ingenting att göra. Man kan välja att plugga men det gör man inte och jag bara sitter här. Nu ska jag snart ha Idrott och sen ska jag hem till älsklingen. Jag hoppas ni får en bra dag! Kram på er !


Relationer-Nationella

Nu sitter jag i skolan och ska börja träna inför NationellaProven. Jag ska hålla ett tal om Relationer.. Har verkligen ingen aning om vad jag ska säga eller vad jag ska snacka om. Jag funderar på att snacka om min relation till min pappa eftersom han bor så bort och vad som är dåligt med det eller om jag ska ta "killrelationer" varför det går fel ibland och sådant. Kom gärna med tips det skulle vara skönt!


Möblerar om bloggen lite ;)

Nu håller jag på och ändrar lite i min blogg, det är inte säkert att jag gjort så stora förändringar när du kollar nu men testa att trycka på F5 och se om det ändras något! Det kan hända att det gör det :) 


Fryser sönder mig.

Varje gång jag vaknar upp i min säng så fryser jag sönder? Jag vet inte riktigt varför utan det är kanske bara så. Jag vet inte om många andra också gör det men det är sjuk irriterande eftersom jag inte vill upp ur sängen!! Det räcker inte med att man är trött man ska frysa också? Det var kanske onödigt tycker jag. Tisdag.. Idag ska jag till skolan som alla andra människor sen ska jag åka till Karl och Lucas och vara där tills sent antar jag. Jag är fortfarande helt chockad över vissa kommentarer jag fått eftersom de har varit så sjukt fina. Ni skulle sätt mig! Jag satt och log och grät nästan. Haha jag vet otroligt löjligt men det var så extremt gulligt. 


F Ö R L Å T

Godnatt, hoppas ni får god natts sömn nu. 
Jag vill bara säga förlåt till alla jag en gång sårat, säga förlåt för saker jag sagt eller skrivit. Ibland skriver man saker man ångrar och ajg har skrivit mycket jag nu ångrar. Jag vill att alla ni som läser detta och känner att jag gjort er illa ska verkligen fatta att det är er jag skriver till. Ibland skriver man och gör dumma saker men sånt är livet. Förlåt om jag sårat er.




EN KOMMENTAR

HEj! jag bara undrar varför har du ¨haters¨???!!!! din blogg äger ju och det tror jag verkligen att du gör också! jag har träffat dig men, aa, tror inte du känner mig riktigt men ialla fal! tycker du borde ha ¨lovers¨ istället som mig för din blogg är ju bara hur grym som helst! vad är det egentligen som du gör som är dåligt??!! jag har tänkt på det en stund nu men kommer inte på något bra svar för det finns bara ett: DU GÖR INGET DÅLIGT!! :D hoppas att du får en fortsatt trevlig kväll! och jag kommer fortsätta läsa din blogg och vara en av dina ¨lovers¨ istället! kraaam! <3

Detta skrev en som en kommentar och jag måste säga att du är den underbaraste männsikan! Snälla kan inte du skriva till mig på facebook eller något så jag vet vem du är!! TAck du gjorde min dag!!

1 Bra väger över 10 Dåliga

Alla ni som sagt extremt snälla saker på mina inlägg vill jag bara tacka. Jag känner att jag klagar verkligen för mycket och jag borde tacka er som får mig att bli glad. När ni skriver snälla kommentarer så blir jag otroligt glad! Ni ska veta att en BRA kommentar kan övervinna 10 dåliga. De goda vinner alltid u know ;) Men tack för att ni tycker om min blogg och tack för allt fint om mig och karl det betyder !! Kram 


KRÅKBO?

Nu tänkte jag hoppa i badet eftersom mitt extremt jobbiga hår måste tvättas. Jag satte upp det i toffs idag och när jag gör det ser det ut som bara den sen. Inte det roligaste. Det finns verkligen bra och dåliga grejer med långt hår!


Min Prins + TYCKER NI INTE OM PUSSAR KOLLA INTE!!

Idag är det Måndag. Det är måndag. Bara 2 dagar till torsdag. Torsdag.. Bara en dag till lov. JA LOV!!
Någon mer än jag som längtar eller? Jag är så sjukt taggad att bara kunna sova lite extra länge på lovet. Jag har suttit hemma nu och fixat lite och kollat när jag och Karl spelat in hela fredagen... Orkar inte att vi hade spelat in nästan en timme. Men här kommer min lilla GulliGull video.. Hehe
ÄR DU UNDER 13ÅR KAN DET VARA LITE LÄSKIGT ATT SE ;) ELLER UNDER 15


PRICKAR

Jag tror att många undrar varför jag ens svarar på onödiga kommentarer eftersom de inte är värda att svara på och det tänkte jag berätta varför jag svarar på. 


Jag har alltid varit en människa som hatar när människor inte tycker om mig. Jag kan acceptera när vissa är sura för att man gjort något dumt men det värsta jag vet är när folk får en att framstå som en person som man inte är. Jag tror att jag har ganska många "haters" på min blogg men jag känner att om man är en sån person som tycker om att hata människor för saker dom inte gjort så får man vara det men då vill jag också ge dom en chans att se mig på ett annat sätt. Många dömer mig och det har framförallt tjejer gjort hela mitt liv. Jag har alltid fått "hatMail" från människor och har ofta fått skit. Jag gör också fel och det vet jag. Jag säger inte att jag aldrig gör fel för jag gör mycket fel men det gör alla. Men det JAG SÄGER är att man ska inte hata mig för fel jag inte gjort? 

Jag svarar på onödiga kommentarer INTE för att jag vill försvara mig utan för att jag vill svara på en fråga som någon ställt till mig. Jag försöker svara på de flesta frågor på min blogg och JAG TÄNKER INTE SLUTA SVARA PÅ VISSA FRÅGOR bara för att dom är mindre bra. 

Låt mig göra som jag vill och om ni inte tycker om det jag skriver eller tycker något är fel. Du kanske ska inse dina egna fel innan du börjar skriva ner mina :) 



Plugga? NEJ

Nu ska jag snart iväg till skolan. Efter skolan ska jag göra ett prov som jag är extremt nervös för. Jag ballar alltid ur när det har med prov att göra för jag är så rädd att jag inte klarar av det. Nu sitter jag i min ensamhet och har 40 minuter på mig att plugga? Väljer jag att använda den tiden.. NEJ jag sätter mig vid datan som vanligt.. Det känns ju bra. Tänk nu när ni går till skolan att ni ska göra det bästa utav dagen. 



Svar på din fråga anonym..

Nu blir jag helt seriöst lack. 
Det kom in en kommentar om jag bara var tillsammans med karl för att göra killen på hönö avundsjuk?
Här är då mitt svar: 
Nej det är jag inte, jag tycker om den killen och jag skiter fullständigt i killen på hönö. För det första vi är inte vänner på facebook så han hade ändå inte kunnat se det. För det andra han läser inte min blogg ? Asså jag skiter fullständigt i han och ja jag är kär i karl. Det är jag verkligen. Jag blir lite smått irriterad när människor skriver sådana frågor eftersom ni får mig att framstå som någon jag inte är. Jag hoppas det var svar på din fråga ANONYMA person. Kram. 




Lev med det!

Jag är helt enkelt kär och nu får ni tyvärr stå ut med det så nu kommer bildbomb på oss de senaste dagarma. Jag tycker verkligen om denna killen och jag trodde aldrig jag skulle öppna upp mitt hjärta igen! 



You got me...I´m in L O V E

Idag var jag med Carolina och Karl, som ni kanske märkt har jag vart ganska mycket med Karl på det senaste och många har frågat om det är något mellan oss. Jag har alltid tyckt om honom men alltid som en sjukt bra vän. Vänner kan bli mer än vänner right? Ibland kan det bildas lite kärlek och ni hade rätt klart det är något mellan oss. 
Kul att bli tillsammans 1 april! 




Dum nog att lämna kameran hemma..

Nu sitter jag i Uddevalla och ska snart ta tåget tillbaka till Göteborg. Jag tänkte åka förbi kyrkan en sväng på vägen och vara lite där innan jag sedan ska träffa en gammal kompis och Karl. Jag hoppas ni får en bra dag det ska jag ha tänkte jag. Ledsen att det inte blir så många bilder men kameran lämnade jag tyärr hemma.